Jump to content

Pjotter

Members
  • Content Count

    183
  • Joined

  • Last visited

Community Reputation

9 Neutraal

About Pjotter

  • Rank
    Kind aan huis lid

Previous Fields

  • Taal / Language
    Nederlands + Engels

Recent Profile Visitors

539 profile views
  1. Ziet er goed uit maat. Potverdorrie! Ik heb zojuist alles om gekapt en ga je goed volgen. Sinds ik mijn setup nog ga bepalen! Zet 'm op!
  2. Het is over, klaar, einde oefening. Ik heb een paar dagen geleden. Net voor de ' hittegolf ' mijn planten omver gehakt. Naar aanleiding van wat mede-growers die ernaar gekeken hebben. En mijn vaste coffeeshop eigenaar tot de conclusie gekomen.. Dat deze planten helemaal klote zijn. Hier wat beelden van het hakken : Goed... Natuurlijk ga ik door met growen, en mijn volgende sessie ga ik samen met jullie forumleden bepalen, SPANNEND! Ook ga ik overstappen met mijn voeding & medium. OOK komt er een inlaat op. 1 extra clipfan etc.etc. We hebben genoeg geleerd van de eerste keer. Op naar de volgende run! Ps: Goed idee om in deze hitte te starten?
  3. @kweker Misschien toch maar eens switchen dan. Ik had juist in het begin van de bloei dat ze het enorm prettig vonden om steeds van semi-droog naar soppend slipjes te gaan. Maar we ziten nu in een ander stadium. So change.. Ik heb werkelijk geen idee hoe lang nog. Met een coffeeshop eigenaar hier in de buurt morgen een testertje onder de loep nemen. Ik ben benieuwd naar die trichomes... Zodra ik daar de uitslag van heb post ik het online!
  4. Good day y'all! Weer even een update vanuit het gezelligste tentje van Nederland. Onderhand ben ik nog steeds vol uit alleen kraanwater aan het geven. Niet teveel. (Slechts 1,5 litr p.plant om 2/3 dagen. Ligt aan het gewicht/gevoelsnat naar mijn idee) 1 van de planten werd zodanig zwaar dat hij niet zelf meer rechtop bleef staan en is daarom door mijn vreselijke improve skills weer de hoogte in gehangen. De omgekapte 2 tieners zijn onderhand na een aantal dagen drogen ook eens in een papiertje gerold. Dit viel tegen. ...................... Alles behalve lekker. Laten we hopen dat dit bij de rest bijtrekt. Echter heb ik wel weer 1 opvallende mutatie in de tent. Een aantal van de planten zijn na het volledig overstappen op water een beetje geel gaan kleuren. Ik heb geen idee waar dit aan ligt... Fotos volgen (@appel : Lichtlek = dicht!) Ook een benoemswaardig dingetje.. Ik heb eens een meetlintje naast de hoogste plant gelegd... 1,24 M De fotos DAG 46 Groepsfototjes... En de gele bladrandjes... (Hoop dat het onder de HPS een beetje te zien is)
  5. Beste iedereen, Ik ben al een tijdje actief op dit forum. Met erg veel plezier lees ik andermans verslagen, tips, trucs en andere nuttige info. Naast al dat serieuze gedoe heb ik onderhand ook zo - nu - en - dan een flinke lach opstaan! Ik vind het enorm leuk hier en ben mijzelf vergeten voor te stellen.. Excuses... Sorry! Ik ben Pjotter, een 28 jarige startende eigen-gebruik grower. Een echte hobbyist!
  6. W A U W Vraagje, Die rode vuurblussert die jij hebt hangen.. Die schakelt in ivm ellende? Waar / wat / hoe komt die vandaan? Meer info. Lijkt me top!
  7. Blaadjes staan er idd een beetje treurig bij. Ik nijg toch te zeggen dat het komt door teveel voeding. Ik heb altijd te horen gekregen dat als ze verkleuren vanuit het vingertopje van het blad en vanuit daar krommen dat het een voedingsprobleem is... Ik zou een weekje geduld hebben water geven en hopen dat dit bijtrekt. Zou ik gedaan hebben... Maarja ik ben ook vrij nieuw erin!
  8. Beste allemaal, @appel ik heb idd wel de flap aan de kamerkant open staan (in die kamer word geleefd!) Zoals jullie weten heb ik last van hermas gehad.... 2 van de 9 dames hebben het niet gehaald... Daarom nu maar eens een foto update van alle overgebleven dames en de 2 gesneuvelde, de boosdoeners ; en dit vond ik echt enorm byzonder... hier de rest van de vrouwtjes in DAG 43... tevens ben ik op advies van appel geheel gestopt met alle voeding! Grt!!
  9. Beste Allen! Ik heb de planten goed bekeken. Uitvoerig onderzocht. 2 van de planten hadden last van Herma trekjes (helaas met alles er in en er uit halen zijn er wat takken geknakt en gebeurd. Ik ben er al sagerijnig genoeg om allemaal) Helaas had 1 van de planten wel meer dan 1 zakje. Hij zat zo goed als vol er mee. Bijna elke top hield een paar zaadjes vast. Deze plant is om gegaan. Getrimmed en gedaan en hangt te drogen. Bah. Plant 2 heeft iets meer geluk. Hoewel ik veel vootekenen zie van herma trekjes (Allemaal mini banaantjes) heb ik hem wel uit de tent gehaald. Ik heb nog geen idee wat ik met deze plant ga doen. Tentje staat er nu treurig bij. Ik durf er geen foto van te showen. Hier nog wat fotos... De zaden fabriek ontdaan van alle fan leaves en ready to be trimmed. Hier de plek waar ze drogen En nog een fototje met de boosdoeners erop... Dat was m weer. Ik ga weer in een hoekje huilen.
  10. Nou..... Ik ben tegen mijn eerste obstakel aangelopen. Wilt iemand mij van mijn twijfels en pijn afhelpen.. Ik denk idd dat er herma's in mijn tent staan... Game-over :@ Godver... En ik heb geen flauw idee wat nu het beste is om te doen.. Fotos :
×
×
  • Create New...