Jump to content

ikwilmaarzeggen

New Members
  • Content Count

    4
  • Joined

  • Last visited

Community Reputation

0 Neutraal

About ikwilmaarzeggen

  • Rank
    zomaar een lid

Previous Fields

  • Taal / Language
    Nederlands + Engels
  1. Ik gebruik alleen potten van 33x33cm en dan doen goede stekken er ongeveer een week over tot de wortels onder uit de pot komen en van onder af water krijgen. Nu heb je onderin geen wortels dus zal de bovenkant wel vochtig moeten zijn al dek ik zelf nooit wa af. Gooi je water om de plant heen niet tegen de plant aan.
  2. Nononsens als ze echt goed droog zijm zouden ze water mogen idd maar meer dan een glas op zon potje niet.
  3. Voeding de eerste week van nieuwe aarde? Aarde bevat genoeg van zichzelf lightmix min 1 week alleen water. 28 graden bij stekken, beter rond de 21. En 1ltr water in een half gevuld 11ltr potje. Laat de volgende x je pluggen goed vollopen in een bak met 2@3cm water met stimulator en gooi 1 glas water bij je plantjes. Je stekken nemen het grootste deel met hun bladeren op niet met hun wortels dus je lv is goes maar kijk wel uit, je filter kan zijn werking verliezen boven de 80%. Deze wortels hebben zich nu hoogst waarschijnlijk afgesloten voor water omdat ze te nat hebben gestaan dus nu water geven maakt het alleen maar erger.
  4. Schema's zijn een leuke richtlijn, maar je kunt beter je plant "lezen" Als je bladeren geel worden en naar beneden buigen hebben ze teveel water, Beter laat je ze nu uitdrogen anders krijgen ze nooit geen fatsoenlijk wortelstelsel. Als je er aarde bij gaat doen haal dan de plant omhoog in de pot je zou de plug net moeten kunnen zien. De paarse steeltjes die je ziet zijn die kleur omdat ze jong zijn.
×
×
  • Create New...