Jump to content

Slipperman

Members
  • Content Count

    157
  • Joined

  • Last visited

Community Reputation

0 Neutraal

About Slipperman

  • Rank
    Kind aan huis lid
  1. //EDIT ivm onnodig quoten. Klik..lees..leer HIER aub. Stort dat geld dan op de bank
  2. Zou je niet beter 20 nieuwe zaadjes kopen. Via-via dan ben ik bang dat het om hennep zaad gaat. Je zult nu het verschil niet zien en straks heb je 20 waardeloze planten.
  3. Wat je zei over dat gat en schimmel. Dat gat maakt niet uit en die schimmel komt door te veel water. Ook nu staan je planten (te zien op de foto`s) weer te nat Probeer ze toch wat minder water te geven.
  4. //EDIT ivm onnodig quoten. Klik/lees/leer HIER aub. Ik moet je teleurstellen, het is een herma. Je ziet vrouwelijke en mannelijke bloemen.
  5. Gewoon alles er afknippen van bladeren is makkelijker. Je kan ook de kleine blaadjes laten zitten maar die moet je dan na het drogen knippen en dat gaat verneukt. De blaadjes roken zou ik niet doen of je wilt hoofdpijn hebben
  6. Slipperman

    Lowryder

    Bacto? Ik had alleen 2x 10 zaden + 10 pitpotjes Niet dat dat niet genoeg is €20 voor: 10x :Lowryder 10x Freebees 10x Pitpotjes Echt een mooie prijs
  7. Energie bedrij = geen politie. Jullie doen allemaal paranoide voor niks. Gewoon netjes betalen en er is niets aan de hand.
  8. Ziet er leuk uit hoor Ik ga het over een maandje ofzo ook maar is met wat lowryders proberen (weekje binnen daarna buiten).
  9. Rastamam lul niet. Meer als 5 gram lol. En jij hebt bij de politie gezeten? Ga toch weg. Beter lees je de wetgeving nog even door.
  10. Colombiaanse had ik ook zwaar dikke visuals mee. Ik had al een aantal keer mexicaanse op maar daar merk je niet veel van. In de colombiaanse had ik me eerlijk gezegd vergist, ik dacht er ook niet veel van te merken. Maar een vriend van me met meer paddo ervaring zei: De eerste keer dat ik Colombiaanse nam was ik echt ZWAAR weg. Dus ik nam tweederde van de portie, en bedacht me vijf minuten later. Dat ik toch alles op at. Ik moest nog even iets afgooien bij een vriend van me. En reed daar dus op de scooter heen. Toen ik terug reed begonnen de paddestoelen al goed hun gang te gaan. Ik zag ineen keer het fietspad waarop ik reed 10x zo lang worden, het werd een hele dunne lange fietspad. In dat fietspad zat een zwak knikje eigenlijk net voordat ik daar was werd dat in eens meters breed. Ben toen maar langzaam terug gereden en op een bankje int park gaan zitten met vrienden. Heb uren lang alles anders gezien, alles wat ik zag werd telkens een andere kleur voornamelijk rood en groen. Na 1,5 uur zag ik mijn vrienden gekke bekken trekken, (ik zag ze net als in tekenfilms de tong zo schuin naar boven uitsteken) terwijl ik wist dat het niet zo was. De gekke bekken waren wazig + het was bijv. terwijl ze gwoon zaten te praten en dan kan je zulke dingen niet doen. Vond het op den duur zelfs iets te worden, maar ben niet in een bad trip geraakt. Vond het wel wat hebben. Denk dat ik het van het weekend maar weer is ga doen.
  11. 4 x 400 = 1600 watt. Ik denk eerlijk gezegd niet dat je die 3000 ermee gaat halen. Verder ziet het er netjes uit en veel succes ermee!
  12. //EDIT ivm onnodig quoten. Klik/lees/leer HIER aub. Oowja was dat autoflowering even vergeten
  13. Je bent nu nog aan het groeien neem ik aan? Als je ze nu in de bloei komt moet het goed komen lijkt me.
×
×
  • Create New...