Jump to content

sir.smokeAlot

Members
  • Content Count

    125
  • Joined

  • Last visited

Community Reputation

1 Neutraal

About sir.smokeAlot

  • Rank
    Kind aan huis lid

Previous Fields

  • Taal / Language
    Nederlands + Engels
  1. Zo ik ga deze post nog een laatste keer updaten voor het eindresultaat. Mazar 60g OHS 1 400g OHS 2 80g 150g kleine kropjes en knipafval voor olie. Na 7 dagen drogen bij 17°C en 45% lv waren ze perfect voor te curen. Ze zitten nu bijna een week in de potten en de grasgeur en smaak is er al grotendeels uit. De Organge hill special 1 is een echt stoned wietje. Na een paar joints heb je gewoon zin om in de zetel te hangen en wordt het moeilijk om wakker te blijven. De smaak is matig maar zeker niet slecht, er zit gewoon niet zo veel smaak in vind ik. Maar als ik wat teveel koffie gedronken heb kan ik met deze wel goed slapen. De OHS 2 special met wat andere topstructuur die groener bleef op het einde is echt bijzonder van smaak en geur, zeer kruidig met een tikkeltje peper maar toch fris. Ze smaakt ook zoals ze ruikt en is minder heavy dan de rest. Lekker voor overdag als ik nog dingen moet doen. De Mazar is nog wat dof van smaak en prikt nog wat aan de keel, het begin van een joint is lekker tot de helft en dan begint het te prikkelen. Ik ga deze nog wat laten rijpen. Qua effect ook zeker een stoned soortje, wat wel te vewachten was natuurlijk. Ik vind dat er enorme kroppen zijn op gekomen die na het drogen heel hard en compact zijn geworden. Ik heb enkel zaadjes in de Mazar plant, na het drogen zijn ze zeer goed te spotten dus maakt niet echt uit.
  2. Hallowkes!! Mijn excuses dat het verslag een beetje verwaarloosd is geworden maar ik was de laatste weken niet vaak op de lokatie, laat staan dat ik foto's kon nemen. But we're back on track! Daarnet wat foto's genomen met de lamp uit. De herfst is al stevig aangebroken. Ik schat nog een dikke week, de ene Mazar mss nog wat langer. Ik wil ze lang genoeg laten rijpen zodat de zaadjes klaar zijn en makkelijk te spotten zijn. Ze krijgen nu al 5 dagen af gezuurd water. Temperatuur is constant en de luchtvochtigheid blijft onder de 55%. hoelang denken jullie nog? Mazar: OHS: Dan zit er nog een OHS tussen die groener is dan de andere en topstuctuur is ook wat ronder en iets meer blad, de pistels zijn ook wat langer en zal ook wat langer moeten dan de rest. (Links onder) Qua zaad valt het wel nog mee denk ik.. Hier en daar wel al eentje tegen gekomen maar ik vrees er niet voor dat het echt gaat storen. De volgende zal wss net voor de oogst zijn, of tijdens... Peace
  3. Hallo allemaal Bedankt voor jullie reacties! @Fatamlrgana: ik ben dit mss vergeten melden maar gebruik al 3 weken ph- van plagron en geef sinds dien 0,5ml/l green sensation, 1ml/ml top max en dan aanvullen tot EC 1.5 met terra bloom elke dag een dikke liter per plant. Op vrijdag geef ik 1x sugar royal mee en op woensdag gewoon afgezuurd water. Ik had nochtans hier (http://www.wietforum.nl/topic/23229-biobizz-ervaringen-top/page__) gelezen dat biobizz zelf aanbeveeld om azijn of citroenzuur te gebruiken. Ik zag er dus niet veel kwaad in. It's organic after all! @Xell: Owkey! Ik had buiten ook hier en daar een zaadje maar die waren indd vrij makkelijk te spotten. Er zijn al veel trichs bijgekomen en het komt elke da wat verder op de blaadjes. Ze moeten nog een kleine 3 weken dus hoop dat het niet vol zaad zit tegen dan..
  4. Hellow! @Collie: Bedankt! Vandaag nog een dik banaantje gespot en zag precies hier en daar nog iets doorkomen, ik heb bij twijfel gewoon het topje van de krop verwijderd. @Xell: Indd zeer jammer.. de eerste bruine haartje zijn er al dus hoop een beetje dat het te laat zou zijn voor nog zaadjes aan te gaan maken. Als er half ontwikkelde zaadjes in het eindproduct zit, geeft dit dan ook zo'n vieze smaak en geur bij het roken? Ik zal morgen eens foto's proberen trekken voor de lamp aan gaat, dan zie je de verkleuring veel beter..
  5. Dag allemaal! Bad news... Het herma verhaal gaat verder. Ik ben gisteren na 4 dagen pas terug eens kunnen gaan kijken en ik zag op bijna elke hoofdtop 1 of 2 banaantjes zitten. Ik heb die er voorzichtig van tussen gehaald maar vraag me toch echt af wat dat nou zou zijn. Ze zijn de laatste week ook hard vergeeld aan de bovenste bladeren. De onderste bladeren zijn dan wel gestopt met vergelen dus dit is mij ook een beetje een raadsel. Ik heb een paar foto's gemaakt voor alle duidelijkheid. dag 35 12/12 De geur komt wat vaag over maar de trichomen komen wel mooi op gang.
  6. Kleine update! Ik ben net eens gaan kijken bij de plantjes en ik heb nog een paar balletjes tegen gekomen dus heb er nog eentje van tussen moeten halen. ik hoop dat dit de laatste is want dit zal ik wel al voelen in de opbrengst... Als ik toekwam hadden ze dorst dus heb direct een grote emmer gemaakt. Ik vind wel dat er veel dode blaadjes aan hingen, deze heb ik dan verwijderd en heb de voeding wat opgevoerd naar 1,6. Ik geef enkel Terra bloom maar heb het gevoel dat dit wat te weinig is precies... De moeders hadden ook dorst dus daar ook een emmer voor gemaakt. Ik had zaterdag al wat rockwool blokjes in water gelegd met een pH van 5,5 en toen ik toekwam stond die op 6,5 dus heb dit zo gelaten. Dan een bodem perliet ingewaterd en alles klaar gezet om straks nog eens stekken te snijden. Er komen dan 2 spaarlampjes boven en een warmtemat met een isomo plaatje tussen (anders wordt het te warm en dit verdeelt de warmte mooi) dus ik denk niet dat te veel licht nu het probleem was. Ik dacht als volgende soortje mss ak47 van serieus seeds. Lekker oldschool en zal wel stabieler zijn.(?)
  7. Jooow!! Ik denk dat mijn helpertje soms wat lui was en niet wou wachten tot de lamp aan ging.. Ik denk niet dat ze weet dat dit redelijk belangrijk is maar ik heb het nog eens gezegd voor de duidelijkheid. Ik wil het stekken wel onder de knie krijgen dus heb nog wat rockwool blokjes gekocht en ga het nog eens proberen. Ik denk niet dat het de genetica is die de hermas heeft veroorzaakt dus ga nog eens proberen met de moeders die ik heb staan. Deze gaan dan naar buiten denk ik. Give them to mother nature... Ik ben geen enkel balletjes tegengekomen dat al open was gegaan ik zit safe denk ik. Ik moet de 8 overige planten wel nog wat open halen want nu zijn we nog wat te compact en ik verlies plaats (dus licht). Ik had eens iets gelezen dat sativa plantjes zich makkelijker laten stekken dan indica. Daar ervaring mee of denk je dat dit BS is?
  8. Het mocht niet baten.... 3 plantjes er van tussen gehaald. Ze staan nu nog even in quarantaine maar ga ze morgen omleggen. Dit is een kleine die nog in 3,5l stond. ik wou eens zien wat het zou geven. Hermas dus.... DIt zijn dan wel 3 planten in 18l potten... Ik gok op de stress die ze in het begin als stekje te verduren kregen in combinatie met een beetje lichtstress mss. ik liet de tent soms wel eens een beetje open staat om de temp laag te houden als ernaast gestookt werd. Normaal is het donker in de kamer maar mijn helpertje kan wel het licht hebben laten branden in de kamer. Ze doet het goed maar heeft niet zo groene vingers dus moet echt per dag opschrijven wat ze moeten. Ze krijgen nu de ene dag 12l met voeding en de andere dag 6l water met EC 1,5. Ik geef momenteel gewoon bloeivoeding van plagron 50ml/12l. Dag 19 12/12 Het is er maar eentje maar beter dan niets? Ik zal maandag pas nieuwe foto's kunnen trekken en zal proberen voor de lamp te zijn. We gaan dus verder met 8 planten en een kleine Mazar in 3,5l potje... De rest doet het wel goed eigenlijk, er komt al wat thc op de kropjes en de blaadjes er rond dus als ik het niet verder up fuck en de overige planten wat meer open trek zullen ze er mss wel baat bij hebben dat er wat meer plaats is. Dat doet me wel wat twijfelen over mijn stekkenprojectje... Een maat van mij kweekt altijd me fem zaad en nog nooit hermas gehad dus WTF?!? Ik ga nog 1 keer proberen stekken te maken en als het dan niet lukt ga ik eens een ander soortje zoeken ofzo maar dan gaan de moeders in elk geval plaats maken.
  9. @Kamihaze: ik kan straks pas naar de plantjes maar ik ga ze direct een goede ispectie geven. Bij 1 had ik al een paar balletjes gezien en die ook verwijderd maar straks alles eens goed inspecteren. Ik zal direct is kijken of er nergens licht aan kan maar dat betwijfel ik ook. Laat ons gewoon hopen dat er geen balletjes zijn bijgekomen.. :/
  10. Hmm dat is stom... Dan doe je het om herma's geen kans te geven, zit er toch zo'n fucker bij!! Ik ga vanavond eens goed inspecteren. als het meevalt de balletjes er van onder trekken of direct heel de plant?? Ik wil niet dat mijn eerste kweek verneukt wordt door een paar herma's... Ik heb ze in hun beginfase wel stevig gestrest denk ik, maar sinds ze in grond staan is alles stabiel gebeleven.. de temp is gemiddeld wel rond de 30°C met de lampen aan maar dit maar voor een paar uur als er in de kamer ernaast wordt geslapen. Als ik de tent binnen kom is het altijd 26 a 27°C. Het komt ook nooit onder de 20°C snachts, daar zorgt mijn kacheltje en thermostaat voor. Nog mogelijke vormen van stress?? Ik las net dat azijn niet stabiel blijft en na een dag al je water terug is alsof het uit de kraan komt. heb dus direct ph- besteld voor in de bloei. Mss daarmee de dode blaadjes, door de schommelende pH. Hoe meten jullie de pH van de grond eigelijk?? groetjes
  11. joow mannekes! Het is al een tijdje geleden en de dames staan er goed bij! Ik ben een week naar de bergen geweest dus het was een hele verrassing als ik thuis kwam. Ik had de lamp al een week op 12/12 gezet en toen ik weer kwam zag ik dit Ik moet zeggen dat ik aangenaam verrast was!! Toe ik thuis kwam zag ik wel dat er veeeel kleine dode blaadjes vanonder hingen. ik ben nog van plan om te dieven maar moet ik mij daar zorgen in maken? Ze kregen tot Maandag nog groeivoeding en heb maandag de eerste keer bloei voeding gegeven van plagron EC 1,4 en ph 6,2. Ik zuur af met azijn en vroeg mij af of dit geen problemen kan geven? Nog een paar fotos van mijn schatjes?? De kleine mazar in 3,5l pot doet het niet slecht eigenlijk.. Mazar in 18l pot. Ik heb wel precies mannelijke balletjes gespot maar dat lijkt mij sterk aangezien ik met mijn eigen stekjes bezig ben..... DAFUQ?!? Iemand dit nog tegen gekomen? ik ga morgen eens beter kijken en wat fotos proberen maken. Het zou mij echt verbazen mocht je hermas kweken van stekken die je zelf hebt gesneden van regulier zaad.. Ik hoor het graag!!
  12. Hallo iedereen! Het is al ff geleden dat ik iets gepost heb maar ik trek wel af en toe fotos dus je kan wel mooi vooruitgang zien. Alle dames staat ondertussen in hun 18l potten met Plagron grow mix. Ik heb besloten om 12 planten te zetten en ze iets langer voor te groeien. Ze doen het goed, alle nieuwe scheuten hebben geen misvormingen meer. Doordat ze in het begin zo misvormd groeide zijn er nu wel voor zijscheuten dus al bij al oke nog. De 2e lamp hangt er ook bij en het is niet makkelijk om de temperatuur stabiel te houden. Met 1 lamp was het perfect, min 21°c en max 28°c maar nu max 31°c... Het is nog steeds niets extreem maar ik hou mijn hard vast voor deze zomer. :/ Ze drinken wel goed door met deze temperaturen, nog steeds gewoon water maar ga eens stilletjes aan beetje voeding geven want er komt wat geel blad vanonder bij somige. EN NU DE PICS Dit is op 03/02 Dit is 06/02 Dit is op 10/02 Morgen ga ik nog eens op de locatie langs en zal eens een paar fotos nemen van de 12 dames onder de 2 lampen. Advies of tips zijn zeker welkom
  13. Hallo iedereen! De plantjes staan er al iets beter bij als vorige keer. De stekken zijn nog steeds niet geworteld, ik ga deze weg smijten en nieuwe pakken en deze onder 2 spaarlampen zetten in een minitentje. Dit is van 28/1: Dit is van 31/01: Ik heb ondertussen 3 keer #2 gepot in hun 18l potten gezet. Deze zaten in de kleine potjes en waren al mooi vol geworteld. Ze krijgen nog steeds gewoon af gezuurd water. De min temp is 20°C De max temp is eens 29°C geweest maar was daarnet 24,5°C. Lv is nog steeds erg laag.. max 38% min 28% Dat was het voor vandaag. Ik heb geen foto genomen van de stekjes want ik had niet zo veel tijd. Ik kan maar 2 a 3 keer per week op locatie gaan dus heb niet de beste controle over alles. Tips of advies zeker welcom! grtz
×
×
  • Create New...