Jump to content

Lummel

Members
  • Content Count

    18
  • Joined

  • Last visited

Community Reputation

2 Neutraal

About Lummel

  • Rank
    Groentje

Previous Fields

  • Taal / Language
    Nederlands + Engels
  1. Ik heb het zelfde. Een Amnesia Haze die begin september begon te bloeien. Totaal geen rot en blaadjes worden paars en ook de fluffy binnentoppen beginnen flink bruin te worden. Ik heb net weer gekeken in de tuin en zie dat heel langzaam de grote bladeren beginnen te vergelen. Amber is ook gespot maar ik wil hem zo amber mogelijk hebben voor olie. Volgens de theorie zou ze pas 16 november klaar ( 10 weken na de eerste gloeiverschijnselen die ik heb gespot) zijn maar blijft ze nog wel rijpen of wordt ze alleen maar slechter met dit koude weer.
  2. Daar ben ik het 100% mee eens. Doe het alsjeblieft niet. Zo zonde van je product,
  3. Heb je het wel eens op die manier met natte wiet gedaan? Werkt ook heel goed voor de koude spoeling. Ben je gelijk van de stank af. Daarna de rest gewoon voor tijdje in de alcohol. Je krijgt een mooi product alleen kost het je ongelofelijk aan de alcohol. En ik win niet terug want daar wordt de olie niet beter van. De overheid lacht zich kapot.
  4. De alcohol en de olie komt bovendrijven en de wiet blijft onderin de weckpot. Dat is correct. Hoe langer je wacht hoe zwarter de olie. Maar zoals gezegd, ik doe altijd een eerste keer een paar minuten en de rest gaat voor weken in de alcohol. Het kost je wel 2 keer alcohol op deze manier en het hoeft niet want het verschil is ook niet zo groot. Ik vind de korte weektijd wat prettiger voor overdag en de olie met langere weektijd slaap je beter op. Maar het werkt voor iedereen anders. Maar het is puur goud, mijn moeder heeft het een paar weken op een verdacht plekje op haar huid gesmeerd en het was weg.
  5. Water voeg je bij het indampen toe als je geen consumptiealcohol heb gebruikt om proberen het residu weg te koken. Maar donder de zooi dan maar gelijk weg want er zijn al begiftigingen gemeld. Die zooi schijnt toch in je lichaam op te bouwen. Hoe lang in de alcohol? Een paar minuten voor de topkwaliteit en diverse weken voor de rest. Dus 2 weken en 2 keer alcohol. Als je de topkwaliteit niet wilt ( is ook niet nodig alleen grappig ) dan gooi je alles gewoon in de alcohol en je ziet de olie vanzelf bovendrijven.
  6. Ik wil geen purist zijn maar volgens mij was het 60 gram in 90 dagen. Je zal namelijk eerst moet wennen. Met een gram van dat spul van mij gaat een kerel van 2 meter en 125 kg nog 24 uur onderuit. Maar ja, slapen geneest. Google maar op run from the cure.
  7. Het probleem met terugwinnen ( als het snel gaat ) is geen probleem. Maar als dat gebeurt in ranzige keukentjes waar ze uren met een pompje die bedomte lucht doorblazen, dan kan je je wel voorstellen dat de olie smerig is. Tja, ik gebruik altijd fors alcohol voor de eerste 3 keer overgieten. Dus als je bijv. 100 gram wiet die je 3 keer overgiet met het liefst alcohol uit de vriezer, ben je zeker wel een paar liter voor kwijt want dat spul zuigt als een gek. En daarna een tijdje in een weckpot laten staan. Ik zou de wietolie niet mengen met andere olie maar puur gebruiken. Zo blijft de kwaliteit gegarandeerd in de koelkast. Ik meng overigens de droge wiet wel altijd met elkaar. Ik zelf heb gekozen voor een Sativa Amnesia en indica Northern Light 50/50. En daar wordt je zalig high van al maak ik de olie daarom niet. Tenminste zo werkt het voor mij.
  8. Je hebt toch ook een distilleerketel? Daarin kan ik veilig uitdampen op hoog vuur. Ja, je moet niet met een pannetje kutten, deed ik ook wel eens voor de snelheid maar dat heeft me ook wel eens een paar verbrande vingers gekost. Die overigens met de pure olie smeren snel genezen waren.
  9. Volgens mij was de theorie van Rick Simpson om in 3 maanden 60 gram proberen weg te werken. Wat heel veel is. Zat net naar een filmpje van mediwiet te kijken en volgens Wientjes zitten cannaboiden in alle plannen maar in cannabis heel veel. Klinkt logisch, daar is ook de theorie van Essiac thee op gebaseerd.
  10. Olie heeft ze eerder uit een andere bron geprobeerd (Facebook??) en dat was vies, bitter, ze werd er misselijk van en het was duur. ​Het klote van kopen op faceboek is het dat je niet weet welke alcohol ze gebruiken. Maar als ik het zo lees hebben ze geprobeerd de alcohol die gebruikt is terug te winnen. Daar wordt hij de olie echt heel smerig van. Gewoon je eigen alcohol stoken en op de wiet blijven gieten totdat hij een mooie groengele kleur heeft ( dat bereik door de wiet in ( koffie) filter te gooien en daar alcohol over te gieten, na 2 tot 3 keer gieten ( dus met de zelfde alcohol) bereik je de kleur. Dan heb je het beste en dan gewoon buiten op hoog vuur uitdampen. Jammer van de alcohol maar dan krijg je mooi product wat je met een puntje van een mes onder de tong kunt leggen. De wiet die overblijft gooi je in een fles met alcohol en die laat je gewoon een paar maanden staan. Niets mis mee als je deze ook weer snel uitdampt. Ik hoop dat je er wat mee kan.
  11. Lummel

    Alle 3

    Ik heb er 2 in de tuin staan om wietolie van te maken in verband met kanker. Hiervoor een Sativa gepland ( amenisa haze ) en ook een Indica zoals jij, ook een Northern light. De zaadjes van Royal Queen Seeds. Maar wat mij verbaasd, de Amnesia is veel verder dan de Northern light. Die begint nu pas te bloeien ( eerste haartjes) terwijl de Haze al 2 weken aan het bloeien is met prachtige witte knopjes. Ze loopt minstens 2,5 week voor op vorig jaar. Is dat bij jou ook bij de Haze? Niets verduisterd!
  12. Fijn dat jij feilloos bent, maar dat ben ik dus duidelijk niet. Ik heb dit topic geopend voor mensen die ook in paniek raken na een incident. En ik las veel te veel gelul, het zelfde gelul wat ik hier tegenkomen. Wat bij mij werkte is; observeer je hond, leg hem op een rustige plaats ( bij mij werkte onder de dekens) en wees lief. Voor de onfeilbare onder ons " Fuck you" . Mocht ik mensen van dienst zijn geweest dan " graag gedaan" Einde discussie wat mij betreft!
  13. Er gebeuren 3 miljoen ongelukken in- en rond het huis. Lul toch niet, niet shit happens. Ik had mijn maatregelen voldoende genomen. Het is gebeurd en zal andere ook overkomen. Er is niks met het beestje aan de hand. Hoe hysterisch kan je zijn!
  14. Voor beweging was hij toch echt te stoned. Voor bewegen was hij veel te stoned en voordat je op zondag bij een dierenarts bent heeft braken ook niet veel zin meer. Zelf weet ik het braken bij een puppy ook niet op te wekken. Hij moest de rit uitzitten, maar dat gebeurt het baasje ook wel eens.
×
×
  • Create New...