Jump to content

Zimiara

Members
  • Content Count

    36
  • Joined

  • Last visited

Community Reputation

0 Neutraal

About Zimiara

  • Rank
    Begin z'n weg te vinden
  • Birthday 01/31/1987

Previous Fields

  • Taal / Language
    Nederlands

Profile Information

  • Gender
    Female
  1. Drie dagen later, ik ben zeer tevreden. Ze groeit alsof er nooit iets vreemds aan de hand was en geniet met volle teugen
  2. Ze doet het supergoed! De 'zijtak' groeit mooi omhoog en duwt de andere tak gewoon aan de kant. Blij dat ik haar heb laten groeien Het ziet ernaar uit dat ik de tak niet eens hoef weg te knippen, maar dit kijk ik nog ff aan.
  3. Wauw, die staat er mooi bij! Oké, ze blijft dus mooi staan. Het blad vouwt zich al meer open, al is het nog wel een zooitje daar aan de zijkant... Is het al handig om de bovenkant eraf te knippen voor meer ruimte, of toch nog ff laten zitten zodat ze veel licht kan vangen?
  4. Volgens mij heb ik nu echt iets unieks... Ik heb 5 Super Skunks in mijn 60x60 tentje staan. Één van de dames besloot te muteren oid? Ze maakt geen nieuw blad meer vanuit het midden, maar begint wel aan de zijkant! Hier wat foto's: Heeft iemand dit eerder gezien? Gewoon zijn gang laten gaan en hopen dat het goed komt? Anders misschien het bovenste stuk afkappen? Ik hoop zo dat ik haar nog kan redden!
  5. Caesar, je maakt me nieuwsgierig... Why?
  6. Donnie de NPK is 9-3-3, ik heb bewust deze gepakt omdat die meer heeft dan een zaailing nodig heeft, en maar iets minder voor als zij groot is. Niet goed gedacht? Zelf heb ik alleen voor het ontkiemen groeistimulator gebruikt, en wat kalk in de aarde bij het overpotten. LOL Criticalwidow gelukkig heb ik grote katten, die er (hopelijk) niet in gaan passen Nou nog hopen dat ze niet de hele tent gaan omkieperen als deze staat... Casto thnx, fijn om te weten!
  7. Balkon kan op zich wel, maar ik vrees dat het vaak te hard waait voor ze (zit hier hoog) en mijn katten komen er ook... Die vertrouw ik dus niet met jonge plantjes in de buurt Ik zat te denken aan zoiets http://thegreenrainbow.nl/webshop/index.php?id_product=1156&controller=product&id_lang=7 maar het is mij nog niet helemaal duidelijk waar ik precies op moet letten/ wat erin moet en wat overbodig is. In die specifieke set zit bijvoorbeeld een lamp van 400W, terwijl ik overal een beetje lees dat 600 toch wel beter is... Dus ik heb nog heel wat te lezen!
  8. Ah super, zo werkt het wel thnxx, ik heb het gewijzigd. Wel huuuuge foto's zo Ik verplaats ze in de middag ook naar de andere kant van het huis om zo veel mogelijk zon te kunnen geven, en als het niet te hard waait gaan ze het balkon op. (Geeft dit trouwens niet teveel temp.schommeling? Binnen staan ze altijd tussen de 20 en 28 graden) Ik wil er trouwens wel even bijzeggen dat ik de aarde een paar dagen geleden opgehoogd heb, omdat ze allemaal flink uitgerekt waren en dus zeer onstabiel. Dus onder de aarde zit nog zo'n 3 a 4 cm steel voordat de wortel begint. Ik hoop stiekem dat dit deel ook gaat wortelen.
  9. Deze drie vrouwtjes zijn een soort kennis-en-ervaring-opdoen-project. Een kweekkast heb ik nog niet (je wordt niet rijk van WIA) dus dat is een groot gemis. Ik ben ook niet bij een GS geweest (staat in de agenda voor de volgende keer), dus ook geen speciaal aarde-mengsel. Ik heb een biologische potgrond gebruikt, met onderin een laag hydrokorrels en er zelf wat kalk doorheen gemengd naar verhouding. Ons kraanwater heeft een pH van ruim 8, dus die pH- ik naar 6 en ik geef het op kamertemp. Ik heb een starterspakket gebruikt met groeistimulator, met daarbij 3 White Widow zaadjes en een Royal Caramel. Zelf heb ik er een Royal Dwarf (AF) bij besteld. Één WW is nooit ontkiemt, en eentje heeft de overpotting niet overleeft. (nader onderzoek wees uit dat hij nooit goed geworteld heeft: te vroeg overgezet waarschijnlijk?) Dit zijn ze vandaag de dag, staande op mijn vensterbank met enkel een sporadische zon als lichtbron. (slecht, ik weet het. Kast komt eraan binnenkort) De RD: De RC: De WW: Deze is zeer traag in de groei, kan hem nu niet méér licht geven. Helpt nu al bijvoeden misschien?
  10. Naja, het is fibromyalgie, maar gezien dit bij de reumatoloog vastgesteld wordt zet ik het hierbij Ik gebruik 's avonds vlak voordat ik ga slapen 3 druppels THC. Hierdoor slaap ik veel beter, waardoor ik in de ochtend veel minder stijf en pijnlijk ben. (Sta normaal dus op als een 90-jarige) De reden dat ik het pas vlak voor het slapen pak is dat ik er een eeeeeeeenorme vreetkick van krijg! Dus nix niet vlak na het eten onzin, dit is gegarandeerd aankomen voor mij
  11. Om weer even On-topic te komen Ik heb volgens verschillende geleerde mensen ADHD, autisme, angststoornissen, PTSS en fibromyalgie. Gezien het hier over ADHD gaat, hiervoor pak ik dus wietolie. 's Ochtends 3 druppels van de CBD-variant zorgt ervoor dat ik me beter op één taak kan richten en deze ook werkelijk afmaak. Ik ben er in zijn geheel rustiger van. De THC gebruik ik ook, maar niet overdag: dat heeft te maken met de rest van mijn diagnoses. Ik wil graag gaan verdampen, maar moet dus eerst even sparen voor een goede kweekkast en ondertussen hopen dat mijn jonge uitgerekte plantjes het redden en iets opbrengen
  12. Dankudanku ik ga zeker mijn best doen... Ondertussen ga ik een poging doen foto's te maken van mijn probeerseltjes
×
×
  • Create New...