Jump to content

weed smoke

Members
  • Content Count

    19
  • Joined

  • Last visited

Community Reputation

0 Neutraal

About weed smoke

  • Rank
    Groentje
  • Birthday 06/08/1985

Previous Fields

  • Taal / Language
    Nederlands + Engels

Profile Information

  • Gender
    Male
  • Location
    amsterdam
  • Interests
    Lekkre soortjes kweken en heeerlijk oproken.
  1. Ik woon in een flat en heb last van geruis bij de hoofdleiding weet iemand of dat hoorbaar is beneden? Racker zij een keer dat je een radiator kraan moet plaatsen is die groter dan een wasmachiene kraan? Is geruis gelijk weg dan?
  2. Nice verslag man succes met knippen peace.
  3. Wat een ezel hahahahah hou op en ga na de gs met je vragen hahaha wat een gek....
  4. Ik heb aarde uit de tuincentrum en werkt perfect en heb maar 9 tot 12 plqntjes dus heb r aan 7 zakken genoeg kan ik in 2 x hale dusss.... hoop dat iemand me nog vertelt hoe je fotos upload.
  5. Yoo the predator thanx voor je reaftie man. Ja voor mij is aarde gwn het beste . En ik wil graag wat pics laten zien maar weet niet how ik die upload? Dus kan iemand me helpen met hoe ik fotos kan posten... vg en blowse.
  6. Oke thanx zal ze in de gaten houden .
  7. voor mij is het beter ik zie al hoe mooi ze zijn en ik laat je weten als ze afgebloeid zijn ik ga ze 1 van deze dagen toppen en dan na 3 dgn de bloei in. Heb er alle vertrouwen in dat het een mooie wietje wordt. Thanx peace.
  8. Ja ik begrijp dat sommige wel van cocos houden en erop kunnen kweken maar ik niet hou het gwn op normale aarde gaat voor mij beter veel beter. Ben nog geen prof voor cocos denk ik hahaha. Peace.
  9. Nee man ze gaan erfect beter dan met aarde van gs. Echt waar man ik upload wel een pic van de week. ? Hey lostchild thanx man voor je advies en reactie. En ja geef even veel water maar ik ga nooit meer op cocos nikw voor mij de dames gaan perfect en ga ze een van deze dagen toppen en dan na 3 dgn de bloei in. Rookse en groeten.
  10. Ik heb een 600 watt met 11 liter en 9 kleintjes . Had ze eerst in cocos aarde maar ze groeien niet. Dus heb ik nieuwe aarde gehaald gwn normale aarde uit de tuincentrum en nu gaan ze snel. Ze zaten 2 weken in de cocos en nu 2 weken in de goeie aarde en ze gaan goed . Waarneer moet ik se in de bloei zetten? Ps. Hoe upload ik een foto voor jullie ? Groeten weed smoke
  11. Hoi ik ben red kom uit noord holland heb zelf een 120 bij 120 dqrkroom met 600 watt en 9 11 liter met 6 enemy of the state en 3 bubblegums zijn nu 1 week in de groei gaat perfect tot nu. Veel kwwek en rook plezier ik ga nu een lekkere pp roken. Peace 2 evryone of yall.
×
×
  • Create New...