Jump to content

WWJD

New Members
  • Content Count

    7
  • Joined

  • Last visited

Community Reputation

0 Neutraal

About WWJD

  • Rank
    zomaar een lid

Previous Fields

  • Taal / Language
    Nederlands + Engels
  1. Kwam nog artikeltje tegen. Ten gevolge van het geluid kregen de jongeren last van oorpijn en hoofdpijn. Daar moet wel een causaal verband zijn?
  2. Bij de audioloog testen ze je de toonhoogtes tot en met 8KHz. Alles wat daarboven zit testen ze niet! Deze geluiden zou je niet actief gebruiken terwijl mensen het wel kunnen horen dat per mens weer verschillend is.
  3. Heeft u hiervan ook een rechtsuitspraak van de advocaat? Volgens de importeur Rhine Group zijn er geen rechtszaken hier tegen gespannen?!
  4. Dat ding van Conrad ligt niet buiten het mensen gehoor. Een mens kan horen tot circa 20KHz. Dat verschilt per mens weer. Ik kon vleermuizen ook wel horen. Maar van dat geluid heb ik geen hinder van. Wel van deze kattenverjagers.
  5. Dieren zijn ook onderdeel van deze wereld toch. Dit geluid geeft je gewoon oorsuizen.
  6. Met het geluid leven lukt niet of nauwelijks. Op dat forum wat je noemt zijn vast wel voorstanders van katten. Ik heb er zelf niet een probleem mee maar wel katten die vergeten hun behoeftes te begraven en die niet zo goed opgevoed zijn. Zocht op planten forum geloof ik. Zie http://www.rhinegrou...x860&y=300&q=90 Hierboven een andere Mosquito waarmee jongeren weggejaagd worden. Ook een pijnigende geluid komt daaruit.
  7. Iemand wil katten uit de tuin houden. Daar heb ik niet veel problemen mee omdat ik zelf ook hekel aan katten heb. Maar nu heeft hij een katten mosquito laten plaatsen? Wat een verschrikkelijk geluid komt hier uit?! Zijn er mensen die deze dergelijke gillende apparaten kennen?!
×
×
  • Create New...