Jump to content

Noorderwiet

Members
  • Content Count

    185
  • Joined

  • Last visited

Community Reputation

0 Neutraal

About Noorderwiet

  • Rank
    Kind aan huis lid

Previous Fields

  • Taal / Language
    Nederlands + Engels
  1. De tempratuur zit nu max op 27graden en de lamp hangt op 40cm. De dames zijn vorige week getopt.
  2. Het eindgewicht was 106 gram harde toppen. het is een heerlijk wietje geworden, hij rookt heel licht weg maar hij klapt er wel in. In het begin ben je nog actief/bezig stoned daarna word het een lekkere bankhanger maar niet perse een slaapwietje. De smaak vind ik moeilijk omschrijven, ik hou het op een heerlijk lekkere wietsmaak, moet je ervaren.. De pot die je ziet is 2liter.
  3. Noorderwiet

    16

  4. Nee het ruikt niet naar kattenpis, heb dat soortje wel is gerookt van de shop, waar het ook als kattenpis op de kaart stond. Ruikt ook als je natte regenpak van eergisteren. De toppen zijn droog en de eerste al verbrand. Van 1 joint heerlijk actief stoned, na een tweede word het een chille bankzitter. Rookverslag komt nog. White Widow Feminized RQS THC 19% CBD Medium Yield Indoor 450-500gr m2 Yield Outdoor 550-600 grams per plant dried Height Indoor 60 - 100 cm Height Outdoor 150 - 190 cm Bloeitijd 8-9 weken Oogstmaand Eind oktober Genetische achtergrond White Widow S1 Type Sativa: 35% Indica: 65% Effect Extreem stoned
  5. Mijn reflector is ook vrij groot. Kijk maar bij me eerste foto's hierboven. Plantjes kregen toen kartelbladeren omhoog. Nu sowieso naar 40cm? Ik heb luchtaanvoer van 19graden. Welke reflector heb jij Speedyweedy?
  6. Leuk rookverslag, klinkt als lekker weg rokertje. Komt met die halve kilo wel goed denk ik zo.
  7. Verbaas me echt met 110watt en zulke mooie plantjes. Gaat wat worden daar. Ga zo door Guppo. Had toevallig laatst Casey Jones in me vloetje, lekker rokertje! Komt bij mij ook zeker een kweekje mee.
  8. Dankje Casto, had jou zoektocht ook al gespot, ik hou je NL in de gaten. Deze ronden wil ik meer uit de pro 60 halen dan me vorige ronde(moet nog wegen). Vorige ronde heb ik niet getopt en de planten lekker laten gaan. Deze ronde ga ik de dames flink mishandelen in een Scrogg. Had al een mooi stukje wit gaas gezien in de bouwmarkt voor 11 euro ofzo, 120x60cm. Plantjes zitten rond de 6 internode, bij de 7e ga ik toppen. Daarna nog een keer maar dan roep ik even om hulp. Ook ga minder voeding geven. Deze ronde heb ik ook Rhizotonic erbij gekocht voor een beter wortelstelsel. De lamp hangt nu hoog op 90cm. Heb gelezen dat 250watt op 25cm kan maar dat heb ik in me vorige ronde ook niet gehaald door de warmte. Heb hem op 40cm gehouden. Wat zou nu de ideaale hoogte zijn om naar toe te gaan en per keer te zakken? Hier de 4 dames met de hps uit, bijverlicht met 2 halogeen spots.
  9. Noorderwiet

    16

  10. Creatief Scrogg netje heb je daar, netje gaan wel vol komen. Al zoete geuren van de FS? Zal niet lang meer duren.
  11. Dankje Beakie, Ja hps foto met telefoon ook nog. Laat die hps wel uit voortaan, kunnen jullie beter naar mijn plantjes kijken of alles goed gaat.
  12. Natuurlijk volgt er nog een rookverslag. Eerst goed drogen, heb stiekem al geproefd.. Goed wietje, Heel heel heel heeeel anders dan de White Widow in de shop. Erg tevreden al zo met me eerste oogstje. Geen euro meer naar de Shop!
  13. Dames hebben het naar hun zin onder de hps en in de 11l potten. Ze krijgen nu alleen 2ml/1l Rhizotonic. [/url
  14. Noorderwiet

    15

×
×
  • Create New...