Jump to content

Rickert92

Members
  • Content Count

    58
  • Joined

  • Last visited

Community Reputation

0 Neutraal

About Rickert92

  • Rank
    Hang hier wat rond lid

Previous Fields

  • Taal / Language
    Nederlands + Engels

Profile Information

  • Gender
    Male
  • Location
    NL
  1. Ja ze gaan goed! Links voor maandag geknakt dus ze lopen nu weer ongeveer gelijk, alleen rechts achter blijft een beetje achter. Moet helemaal goed komen Volgend weekend weer een update als ik het red. Vandaag tekenen voor de sleutel van mijn eerste huisje dus word klusse klusse klusse!
  2. Goedemorgen mensen! Dag 14: Niet zoveel te melden loopt allemaal wel lekker geloof ik, tempratuur en lv zijn goed. Doen het goed op de voeding, a happy man. Maar wie weet komt er nog wat haha Foto! Links voor is wel een toppertje die loopt al sinds dag 1 voor..
  3. Denk niet dat het iets sirieus is.. Ze groeien als kool op het moment en de vlekjes breiden niet uit.
  4. Ik heb wat bladverkleuring op de voorloper links voor: Misschien een tekort? of maak ik me druk om niks. Dacht beter te vroeg als telaat. Geef ze 75/100ml om de dag zo'n beetje ene dag 75 andere 100 , beetje op gevoel. gister voor het eerst coco A&B voeding maar al minder dan is aangegeven. Tensio werkt niet op cocos heb ik ergens gelezen jammer.
  5. Als je in je galerij bent naar de foto gaan en bb code kopiƫren (balkje rechts onder), plakken in je post en voila! (ook pas geleerd) Ziet er wat aantrekkelijker uit ja. Succes!
  6. Tussendoortje : Mevrouw links voor Rechts voor Rechts achter En links achter. Allemaal tadaaa: Een hoop gebeurt dus sinds gistere en denk dat ze die voeding ook wel luste! over een weekje weer foto's! Groetjesss
  7. Goedemorgen mensen! Update 9-3: Groei dag 7 zit er bijna op. Temp schommelt wat tussen de 28-32 graden, vanochtend was het wat warm denk dat ook aan de blaadjes van mijn prillige dames te zien of ik stel me aan en ze zwaaie gewoon, liefjes.. Heb alleen dag 5 en 6 wat wortelstimulator meegegeven. Ze gaan nog goed gelijk op allemaal zo'n 5/6 centimeter in hoogte. De afgelopen 2 dagen veel vooruitgang gezien in de ontwikkeling van de nieuwe nodes als ik het goed begrijp, blad groeide ook erg hard. de hoogte gaan ze nog niet in, vanaf vandaag ga ik beginnen met Coco max A&B mee te geven. Hier wat picca's Links Achter. Rechts Achter. Links Voor. Rechts voor En alle dames samen! De potten heb ik veel te zuinig gevuld i know, maar wil deze nog bijvullen na de planten wat steviger zijn.. Ook heb ik de potten deze week afgedekt gehad tegen het uitdrogen van de Cocos mix, nu ligt de reflectiefolie er lichtjes op maar ben bang dat het medium misschien niet genoeg gaat kunnen ademen later? Reacties, tips allemaal meer dan welkom! Maar wat een super hobby, dit vind het echt leuk, ga in mijn volgende huisje maar zelf een hokje knutselle die ritssluitingen van zo'n tent zijn idd waardeloos had er al veel over gelezen maar had even geen andere keuze. Eerste kweekje (deze dus) hou ik lekker basic en simpel maar wil dan toch wel gaan uitbreiden en experimenteren. Leer hier beetje bij beetje van en maar hopen dat we met die info nuttige dingen kunnen gaan doen in de toekomst! Met vriendelijke Groetjesss! en een fijne dag, Rickert92
  8. Als je denkt dat het aan de hoeveelheid water ligt en je gaf al een tijdje 100/150ml, zou ik zeggen dat dat nu te weinig is anders had ze al wel eerder gaan verkleuren toch? Spreek niet uit ervaring trouwens maar dat kwam in me op misschien heb je er wat aan.. Succes!
  9. @michel t Klopt lijkt er bij de 2de op maar komt door de foto, warhoofd was er nog mee bezig. thanks!
  10. Wou toch even laten weten dat er leven in de brouwerij is mevrouw links voor: en madame rechts achter: Groetjesss
  11. @ziggymarterz Ja zie het staan nu, nog ff doorgelezen maar is al opgelost Heb het bij 1 pot vast kunnen doen, heb de zaadjes er al in de andere 3 moeten nog verschijnen en wil geen risico lopen dat ik er toch 1 afdek haha Die reflectiefolie die ik nu heb is beter dan ik dacht omdat het isoleert houd het dus ook de temperatuur in mijn potten contanter.
  12. Ik heb nu reflectiefolie erop liggen, is warmte isolerend ook. dat spul wat je ook onder je laminaatvloer legt
  13. @ziggymasterz Haha bijna! Ja goeie zal ik onthoude. @lemonade Thanks ga ik kijken waar ik dat snel kan score!
×
×
  • Create New...