Jump to content

Joozzzt

New Members
  • Content Count

    3
  • Joined

  • Last visited

Community Reputation

3 Neutraal

About Joozzzt

  • Rank
    zomaar een lid

Previous Fields

  • Taal / Language
    Nederlands + Engels

Profile Information

  • Gender
    Male
  1. Tip: breng na deze ronde een drainage slang aan in je aarde bak en koop een blue-mat tensio meter om de vochtigheid van je medium te controleren. Het grote voordeel hiervan is dat, mits je de tensio goed leest, je planten nooit te nat of te droog staan. Als je water geeft van onderuit heb je nooit meer last van dit soort vervelende beestjes. De bovenste 10 a 15 cm van je aarde blijft nl. gort droog waardoor er gewoon geen enkel insect oid. overleeft. Ook zullen je planten het veel beter doen omdat je niet steeds alle afvalstoffen van de plant terug naar de wortel giet...dit gebeurd er nl. als je van bovenaf water geeft. Onze plantjes werken hun afvalstoffen naar boven... Jou bak is waarschijnlijk onderin gort droog en bovenin eigenlijk te nat en hierdoor heb je makkelijk last van ongedierte omdat je in de bovenste laag een heerlijke biotoop voor hen hebt gecreëerd. Ander groot voordeel vind ik is dat je na je ronde simpel de oude planten eruit trekt, de bovenste 10cm aarde verwijderd wat je weer aanvult met verse aarde en meteen weer door kunt met je volgende ronde Al dat mengen wat je doet met vismeel en weet ik veel wat is echt totaal overbodig. Verse aarde erop en door... Probeer de volgende keer eens meteen op je aarde bak te starten met zaad of stek, net wat je prettig vind. Ik zelf gebruik altijd! regulierzaad. Na ontkiemen 7 dagen voorgroeien en dan op 12/12. Met max 8 a 9 planten op jou bak vul je hem dan volledig. plantjes zullen dan rond de 90cm hoogte bereiken en doen dit veel sneller als wat je nu doet met dat over potten. Overpotten remt de plant zeker 1 week in zijn cyclus, die planten worden minder hoog en ondervinden stress. Succes met je kweekje!
  2. Ik was benieuwd of er iemand ervaringe heeft met de zaden van Amsterdam Quality Seeds.(nl)? Ik wil deze eens gaan proberen want zij bieden zeer mooie soortjes aan voor een zeer nette prijs. Uiteraard zou ik wel graag vooraf weten of deze partij betrouwbaar is en kwaliteit leverd. Het contact met hen verloopt zeer soepel, er word zeer snel gereageerd dus tot zover niets dan lof maar zijn de zaden ook okay? Ze zijn volgens mij vrij nieuw en kan dan ook via google geen recenties o.i.d. vinden Thanx alvast!
  3. Hallo Allemaal, Mijn nick is Joozzzt, woonachtig in het brabantse land. Ik ben reeds halfweg de 30 (pff wat gaat de tijd snel), gelukkig getrouwd en heb een pracht van een zoon(tje). Al sinds mijn 15e ben ik een liefhebber van de cannabis plant . Zo rond mijn 18e ben ik begonnen met het kweken van mijn eigen buitenwietje. Het eerste kweekje waren 3 leuke plantjes op het balkon van het flatje waar we destijds woonden. Gekweekt uit stekken van de growshop op de hoek destijds. Ja ja toen kon je die daar gewoon nog halen Erg leuke opbrengst toen ook al, ik geloof dat we er met z'n tweeën bijna een jaar elke dag stoned van waren. Ik heb de hobby toen even gelaten voor wat het was tot ik een jaar of 4 a 5 geleden voor het eerst Sanniesshop tegenkwam. Inmiddels hadden we ook een huis met een tuin en dus de ruimte voor weer een mooie buitenkweek. Netjes steeds max. 5 planten in de tuin in 22 Liter bakken. En gewoon het jaargetijde zijn werk laten doen. Eerste jaar 600g opbrengst uit de zadenmix van Sannie. Het jaar erop killingfields fem buiten gezet in de zelfde setup echter heb ik deze wel verduisterd vanaf juni het resultaat was verbluffend!!! 4 planten, nou jah het waren bijna bomen met de toppen werkelijk boven de schutting uit, brachten ruim een kilo gedroogd op!!! Ik moet er nog ergens foto's van hebben...die houden jullie nog tegoed! Het jaar daarop weer twee andere soortjes gedraaid welke niet slecht waren maar helaas nooit meer zo'n mooi resultaat gehad als met de KF. Dit jaar was door een spintplaag en het wisselende weer helaas dramatisch. Omdat ik het nu beu was afhankelijk te zijn van het klimaat toch besloten eens een binnenkweek te doen onder HPS. 9 plantjes in een SJ90 tentje onder een 400w Philips greenpower in een via Marktplaats gekochte Gavita gan400. Deze kweek is bijna ten einde en 18 nieuwe dames staan alweer lekker te sterken in een zelfbouw groeikast onder 5 tL's. Omdat ik alle kennis over het kweken via jullie forum heb vergaard, want ja ook ik lees al jaren met jullie mee , vond ik het eens tijd worden me ook daadwerkelijk aan te melden als lid en wellicht van de aankomende kweek een mooi verslag te gaan maken waarbij ik uiteraard opensta alle suggesties en opbouwende kritiek om de hobby nog mooier te maken! Groeten, Tha Joozzzt
×
×
  • Create New...