Jump to content

Timganta

Members
  • Content Count

    46
  • Joined

  • Last visited

Community Reputation

0 Neutraal

About Timganta

  • Rank
    Begin z'n weg te vinden

Previous Fields

  • Taal / Language
    Nederlands + Engels

Profile Information

  • Gender
    Male
  1. Leuk om te horen lee! Ik hoop dat ik dezelfde boom krijg als die jij vorig jaar had!
  2. ben ik weer 12 dagen later! 2 plantjes groeien zoals ik wil en 1 blijft toch wel erg achter.. foto'!! het kleintje groeit amper alles zit scheef klopt niks aan het plantje... de middelmaat geen klachten over en tenslotte mn favoriet en de grootste van het stel
  3. Verstandig dat je ze binnen zet had het ook een beetje vreemd gevonden als ie nu al buiten stond want het is nog aardig koud snachts, om heel eerlijk te zijn durf ik hier geen (goed)antwoord op te geven weet niet of je mijn topic wel eens gelezen hebt maar in mijn voorgroei hokje zit geen speciale voorgroei lamp iig en m'n plantjes doen het prima! Er zal vast wel een goeie speciale lamp voor zijn maar mijn planten hebben nog zolang te gaan dat dit naar MIJN mening niet nodig is!
  4. Ze hebben elke dag sowieso 18 uur licht ze staan voorlopig alleen buiten als het zonnetje lekker schijnt! Toevallig vandaag geen 18 uur licht was uit eten en vergeten om ze in hun hokje te zetten baal ervan maarja het is niet anders! Nu maar hopen dat ze niet gaan stressen maar reken er niet op het is tenslotte maar een dagje.
  5. Ik hoop op een warme zomer maar denk helaas dat het er niet in gaat zitten! Hij mag er best tussen door lopen zolang ie d'r maar niet tegenaan zijkt!
  6. dag heren (en dames wie weet) tijd voo een kleine/grote update werd wel weer eens tijd! gaat nog steeds erg moeilijk aangezien mn toetsenbord nog steeds kapot is. eerst maar eens een mooi bloempje! vorige week een hokje gebouwd met een lamppie eerst te eigenwijs om het te doen maarja mn plantjes gingen wel erg strekken en kregen gewoon niet lang genoeg licht in het hokje ongeveer 5 a 6 dagen geleden. poes is niet de enige bewaking die ik in huis heb! daar zijn ze dan het sierfruit en de zonnebloemen enorm gegroed! heb vandaag 1 sierfruit in de volle grond gezet en 3 zonnebloemen tevroeg maargoed we zien wel wat er gebeurd! lavendeltje. de enige van ongeveer 50 zaden is ook meer als zat eigenlijk. de kleinste, jammer van de zoom potje is scherp maar het plantje niet is bij alle foto's helaas volgende x op letten kut iphone.. middelgroot grootste en het totale kasje nog eens! en nu maar hopen dat het zulk weer blijft tot oktober want ik ga echt voor enorme bomen! maar de tijd zal het leren! :wave:
  7. Veel succes! Het lijkt me alleen niet verstandig om het plantje nu al 24/7 buiten neer te zetten naar mijn mening is het daar snachts nog een beetje te koud voor. Ikzelf zet ze voorlopig alleen buiten als het weer het toelaat en anders staan ze in een hokje met een lampje er boven! Maar alsnog succes ik ga je volgen.
  8. Zeg toch ook dat ze NIET 24/7 buitenstaan!
  9. Wie zegt er dat de planten al 24/7 buiten staan? Je praat tegen ons alsof we een stel kleuters zijn die nergens verstand van hebben! Ik zou je graag willen verwijzen naar het topic van @greenlee daar was vorig jaar ook iemand die bijna hetzelfde zei en toen bewees greenlee ook heel gemakkelijk het tegendeel!
  10. Thanks dit had ik in mijn eerste post al gevraagd!
  11. Ja klopt maar de verzorger van mijn plantjes had de lege potjes aarde water gegeven vandaar dat ze zo nat waren! Ze zitten inmiddels in een groter potje en staan lekker in het voorjaarszonnetje buiten!
  12. Gezellig! Misschien nog nodig om een verhaaltje te vertellen bij de foto's. Op foto 1 en 4 staan ze ondertussen al 15 uur met hun voetjes in de grond, op de 2e foto de enorm gegroeide pompoen/sierfruit daar komen we nog achter in de loop van het jaar! Foto 3 en 5 zijn de zonnebloempjes en op de laatste foto had ik ze net in de grond gezet! Er zijn trouwens maar 3 van de 4 zaadjes uitgekomen ik hoop dat dit het gratis zaadje is maar ben er niet zeker van want ik had ze al heel snel door elkaar gehaald maarja kan gebeuren!
×
×
  • Create New...