Jump to content

CDijk

New Members
  • Content Count

    3
  • Joined

  • Last visited

Community Reputation

0 Neutraal

About CDijk

  • Rank
    zomaar een lid

Previous Fields

  • Taal / Language
    Nederlands + Engels
  1. Kweken is niet mijn ding Geen ruimte voor en wat moet ik ermee?? Ga geen handeltje beginnen oid... Hooguit kijken dat ik de huidige wiet verkocht krijg ofzo. Het is toch wel beetje zonde geld zo...
  2. Haha... Ik snap de reacties Maar wat ik vooral zoek is een antwoord op de vraag of dit nu gewoon aan mij ligt en dit dus gewoon niks voor mij is... Of dat mijn ervaring gewoon niet is hoe het effect van wiet hoort te zijn oid (voor zover dat aangegeven kan worden natuurlijk - want het effect is hoe dan ook voor iedereen anders).
  3. Inmiddels alweer tijd geleden voor het eerst jointje geprobeerd. Vooral omdat ik nieuwsgierig was. Maar ik vond het helemaal niks! :/ Nogal een tegenvaller dus. Mijn waarnemingen raakten totaal door de war. Gevoel van tijd klopte niet meer - voelde me het ene moment weer kind, daarna weer gewoon in het nu. Links en rechts leken continu om te draaien waardoor ik in mijn eigen huis continu de weg kwijt was. Televisie kijken was super vaag omdat ik bij alles dat ik zag het gevoel had dat ik erbij geweest was. Het was een heel intensieve en vermoeiende ervaring en na een kwartiertje was ik er helemaal klaar mee en ging ik zitten wachten tot het eindelijk uitgewerkt was. Dat duurde dus nog wel even.... Heb het nog een tweede keer geprobeerd om zeker te weten dat de eerste keer niet gewoon een enkele slechte ervaring was. Maar het gevoel was exact hetzelfde en ik vond er wederom niks aan. Ik begin er dus niet meer aan... (beetje zonde van de wiet alleen - weggooien vind ik dan weer zonde , maar ja... Ik ga het ook echt niet meer gebruiken. Stom genoeg meteen beetje veel gekocht. Nou ja - jammer helaas!). Na alle positieve verhalen die ik over wiet gehoord had is het wel een beetje een domper. Misschien is dit niet de beste plek om dit te vragen... Maar zijn er meer mensen die het effect van wiet helemaal niks vinden??
×
×
  • Create New...