Jump to content

JopiePopie

Members
  • Content Count

    49
  • Joined

  • Last visited

Community Reputation

0 Neutraal

About JopiePopie

  • Rank
    Begin z'n weg te vinden

Previous Fields

  • Taal / Language
    Nederlands + Engels
  1. @supernoob. is de kwx-1 hetzelfde als de rfx-1??
  2. Mijn growshop heeft vandaag met atami gebeld en de mapito word niet meer gemaakt dus zal iets anders moeten zoeken. heb je en linkje voor me
  3. had eerst 2000m3 maar vond die toch teveel lawaai maken
  4. @ the predator, dat dacht ik ook ja. verloop kopen van 355-315 en de ingang te vergroten naar 315. Denk je dat dit iets veranderd aan het geluid? @ hein26 ben nog een noob en ging er met me domme kop vanuit dat die dingen beetje op elkaar waren afgesteld, filter > afzuiger. kzal nooit meer aannames maken en alles dubbel checken.
  5. Zoals vaak word aangeraden hier heb ik een 3250m3 afzuiger gekocht voor mijn 4x600w tentje met een can lite van 3500m3. Nu zit ik met de verschillende flens groottes. De flens van mijn filter is 355 mm en de lucht ingang van mijn afzuig 254. Online in verschillende growshops zie ik alleen verlopen van 315-355. Wat kan ik doen? Zal ik de flensbus van mijn afzuig vervangen met eentje van 315mm? Wat is de reden dat ze een kleine flens er op hebben gedaan in de eerste plaats?
  6. dacht ik ook ja. dan word het atami mapito. ben vandaag bij 3 shops geweest en nergens hadden ze het. ook vertelde ze me alle 3 dat mapito heel snel uitdroogt. zal wel aan het gebrek van de cocos liggen.
  7. Is er een groot verschil tussen de soorten mapitos. Ik las dat de experts de mapito van atami gebruiken maar die kan ik bij mij in de buurt nergens vinden. alleen maar merkloze te koop hier
  8. ja zat zoiezo te denken aan max 2 dagen voorgroei.
  9. Ik denk dat dit ook niet een volle super silver haze is. mij werd verteld dat het een 9 10 weken soortje is.
  10. mapito in 30 liter kratjes in een 2,40 bij 2,40 tentje van 2 meter hoogte. ik ben er nog niet uit of ik er 2 of 3 per kratje ga doen.
  11. Super silver haze to top or not to top?? Ik weet da zo een beetje iedereen amnesia aanraad te toppen, is dat ook voor andere haze soorten het geval?
  12. Ja dat begrijp ik, vaker de mogelijkheid om de waardes te sturen natuurlijk. Ik ben een absoute beginner, dit gaat me tweede kweek worden en ik zie veel meer mensen falen op rfx dan op mapito. gasten die de eerste keer op mapito gaan draaien mooie rondes en andere ervaren gasten hebben toch wel moeite met rfx. Ik probeer het zo simpel mogelijk te houden.
  13. vernoemd naar groene mug? drogen die niet veel sneller uit? in een topic van prettig gestoord moet hij na een tijdje om de 2 dagen watergeven terwijl niemand dat probleem met die curver bakken heeft.
×
×
  • Create New...