Jump to content

Theezakj

Members
  • Content Count

    19
  • Joined

  • Last visited

Community Reputation

1 Neutraal

About Theezakj

  • Rank
    Groentje

Previous Fields

  • Taal / Language
    Nederlands + Engels
  1. Ik gebruik hetzelfde product, op mijn product staat 50ml per 10 liter, dus idd 5ml per liter, ik doe mooi 50ml per 10 liter, heb wel lichtjes verbrande bladranden. Ze gaan net aan de bloei beginnen.
  2. Succes! ik ga volgen! heb me gister ook 1X Secret jardin DR240-W tent aangeschaft:)
  3. autoflowers hebben sowieso minder opbrengst dan normale planten. Zelf heb ik ook al eens northern light laten groeien, vond t idd een zeeer goede, waren mooie knoppen, goed compact en ik was toch wel tevreden met de opbrengst. Weet wel niet hoeveel ik had, is een tijdje geleden.
  4. Goedgoed:) zal dan even gaan verder zoeken, bedankt beide ; D
  5. Dag allemaal:) Net een kweek achter de rug met normale planten, en ga weer over op autoflowers. Nu heb ik hierover een aantal vraagjes. Moet je de tijd van autoflowers ook op 12/12 zetten? of moet je die gewoon 18/6 zetten, want als je het bv zelf op 12/12 zet na 3 weken gaan ze dan al bloeien, maar als je gewoon 18/6 laat gaan ze veel langer groeien en dus heb je ook grote planten. Graag dus even wat tips wat ik hiermee best doe, zelf 12/12 zetten of gewoon zelf laten kiezen voor de bloei? Verdr kweekte ik in ronde potten. Iemand een plaatsje / idee waar ik vierkante potten vind met genoeg liter inhoud? Bedankt voor de hulp alvast!
  6. Zal ik straks dan even doen, lamp is uit, je ziet op de foto wel dat heel wat blaadjes een rare kleur hebben en je ziet ook dat er bruin op de bladeren zit:s
  7. Nat oproken zal moeilijk gaan, er hangen enkel beginnende toppen op met veel witte draadjes, geen wiet:p Ze bloeit ook totaal nietmeer, daarom ook die achterstand tov de anderen:p @bosteelt, kan best wel zijn, het zijn 11 litter potten, vandaag ook ff gegoogled en ik ga ook overstappen naar 15 litter potten ofzo.
  8. Dag allemaal:) Ik heb me heel lang geleden eens een ph meter aangeschaft, maar die werkt dus niet. Het gaat om deze. http://www.dutch-headshop.com/nl/ph-meter-digitaal-adwa-ad100-p-587.html Batterijen zitten er op volgende manier in: Dit zijn de batterijen: Verder is dit de binnenkant. Batterijen zitten er goed in denk ik(als ik + op de juiste manier erinsteek en dan verder altijd + tegen - doe komt er ook gewoon een - kant tegen het - plaatje in de meter. Bij de + is dat ijzertje een klein beetje verbogen, kan geen kwaad denk ik? Zitten de batterijen toch fout ofzo? als ik on/off druk, inhoud, lang, kort,... hij wil niet aanspringen, iemand een idee?
  9. Hier zijn dan (eindelijk) een paar foto's @cum laude, zal ph min helpen denk je? Ik meet idd de ph niet na, want de rest groeit en bloeit gewoon heerlijk! Edit: Hier nog foto's van de producten, die bevatten ook ph aanpassing trouwens.
  10. Dag allemaal:) Ik heb een aantal verschillende soortjes staan, maar de special kush #1 heeft nu toch wel een groot probleem. Het gaat om 1 plant. Sins een aantal dagen begint deze geel te worden, en vandaag was een zeer groot deel van de plant heel fel geel(met sommige blaadjes ook bruine plekken erop). De planten staan eind deze week 6 weken in de bloei. Sinds ze geel beginnen te worden veranderen de toppen ook niet meer echt. De temperatuur bedraagt met lamp aan 23-25 graden en snachts ongeveer 21 graden( met een kleine verwarming erbij) Ik geef elke plant 0.4 liter water (waarbij ik een emmer van 10L heb gevuld en hierbij 50ML groeimiddel en 25ML fosfor aan heb toegevoegd) Deze "gele" dame krijgt sinds dat ze geel wordt ook ietsje minder water. Iemand een idee wat dit kan zijn? Fotos ga ik zo nog proberen up te loaden.
  11. http://www.dutch-headshop.com/nl/tijd-schakel-relais-kast-dv12-2x600w-6a-davin-p-885.html Ik kocht ook 5 euro timer in de blokker, was na 2 dagen kapot, kon ook 3500 ofzoiets aan:p ik heb de schakelkast in de link hierbovn
  12. Lees je goed, geen flauw idee hoe ik op die zolder kamer ongemerkt lucht moet afzuigen etc, maar het probleem dat de planten er slecht uitzien is al opgelost, heb de plantjes gedievt, nu zien ze er veeeel kaler uit:) de bovenkant zag er goed uit omdat daar het licht op viel, aan de onderste blaadjes kwam geen enkel licht meer. Ook de zieke blaadjes zijn er gewoon uitgehaald met het dieven:)
  13. Heeft ph met slapheid te maken? want ik pak gewoon regenwater elke morgen, 200 ml regenwater , alleen echter het "bevochtigen" om de paar dagen is met kraantjeswater. Volgende oogst ga ik zowiezo ook aantal meters kopen, ph meter, bemestingsmeter, LV meter etc. (hier word op dit moment dus niet heel fel opgelet, alleen regenwater, en overdag heb ik de deur openstaan, ventilator die lucht de deur uitblaasd en heb raam openstaan in het ander deel van mn zolder om lucht binnen te krijgen ( alleen overdag, snachts kan ik dit alles niet doen, dan zou er buiten licht zichtbaar zijn) Misschien ook nog commentaar op de gele vlekken? ben nietmeer zeker of het van de overbemesting is( dat commentaar kreeg ik 1.5 weken geleden , sindsien geen groeimiddel meer en nog altijd geel nu). Over de opmerking van foto's, ze staan er toch nog gewoon allemaal?
  14. Dag mensen:) Hier ben ik weer, jammer genoeg, met meer vragen/problemen:s Het geel op de bladeren is niet echt meer geworden (ben gestopt met groeimiddel te geven, puur water) , maar het is ook niet weggegaan. Verder is de plant ook wel gegroeid , en ziet er vanaf boven ook wel redelijk goed uit, maar onderin is alles slap en hangend. Kan dit misschien overbewatering zijn? want ik geef wel toe dat ik (denk ik) veel water geef, ik geef elke morgen 200 ml water ongeveer aan elk plantje maar ook om de paar dagen liters water om de grond weer vochtig te maken (hij word echt snel heel droog). enige commentaar/oplossingen?
  15. Ja, al zeker aan gedacht om een tentje te kopen, maar dat kost me ook weer gemakkelijk paar honderd euro's als ik het internet bekijk, wat je op de foto ziet (van ver genomen, dus niet de close up) is ook nog niet eens 1/3 van de hele "kweekkamer", ga daarom volgende oogst ook wel 5 plantjes bijzetten en ook omwisselen naar autoflowers ; D maar dat voor later.
×
×
  • Create New...