Jump to content

groengras

Members
  • Content Count

    11
  • Joined

  • Last visited

Community Reputation

0 Neutraal

About groengras

  • Rank
    zomaar een lid

Previous Fields

  • Taal / Language
    Nederlands + Engels

Profile Information

  • Gender
    Male
  1. Hij zag soort nieuwe toppen en hij dacht dat de plant zaad aan ging maken. Ik dacht juist dat de toppen verder aan het aandikken waren en dus dat de toppen aan het groeien zijn. Gelukkig stellen jullie me gerust! Ik weet dat de luchtvochtigheid een beetje hoog is maar kheb net de afvoer naar buiten gedaan endaardoor is het een stuk beter geworden! Zouden jullie me een ruwe inschatting kunnen geven hoelang ze nog ong moeten? Ik heb een microscopie besteld maar helaas nog niet binnen.
  2. Dit is mijn eerste kweekje binnen en deze ronde doe ik samen met een vriend. Hij zei mij laatst dat hij deze top opbouw nog niet eerder had gezien en dat hij bang was dat de plant zaden gaat produceren. Wat vinden jullie ervan? Nog wat feitjes: Luchtvochtigheid 40-70% Temp: 20-28 graden De planten staan vandaag 50 dagen op 12/12. Grond is gemixed (Tuinaarde en plagon light mix) Ph: 6 Ec: geen meter voor Ik kweek met een 600 watt HPS, Easy 7 amp climate controller. Ik weet het is nog niet allemaal ideaal maar daarvoor is het ook een eerste kweek en wordt het beetje bij beetje beter. De foto`s:
  3. In welke vorm zou deze energie dan verloren gaan? In warmte....
  4. Thnx iedereen! Na deze ronde ga ik voor een softbox. Die zijn wel stiller i.c.m. met mijn dimmer.
  5. @miami Hij bromt alleen als ik de afzuiger dim. Op volle kracht zowel via de controller als gewoon in de stopcontact bromt ie niet. Ja idd een softbox zou idd mooier zijn maar ik had dit zo overgenomen. De fancontroller leek me wel een goede. Ik zit een beetje met de ruimte als ik een softbox zou nemen.
  6. Nice! Is ongeveer hetzelfde als die variac. EDIT( Het is de variac) Dus als ik het goed begrijp krijg ik dat gebrom nooit weg met deze fancontroller?
  7. Thnx voor je snelle reactie! Ik zal eens rondkijken maar ik dacht dat deze fan controller een goede was. Een zogenoemde voltage dimmer ( correct me if i`m wrong) en het dus eigenlijk niet mag brommen.
  8. Hallo, Ik dacht dat ik een stille afzuiging had in combinatie met mijn dimmer maar deze bromt toch. Wie weet waar het aan kan liggen of welke afzuiger kan ik het beste nemen? De hardware: SJ DR 90 2 Philips 600 watt VSA en Son-T PIA plus 600 lamp Can lite 425 M3 filter RUCK RK125 L 330 M³ fan Davin schakelkast en een Easy 7A MMC fan controller digital
  9. Haha zeker niet! Ik mag eigenlijk hopen van niet
  10. Heeeey, Ik ben groengras en ik kweek al een paar jaartjes buiten en wil het nu ook eens binnen proberen. Ik heb al aardig veel ingelezen hier en zal misschien in de loop der tijd een kweekverslag plaatsen. Eerst zal ik het bij vragen houden .
×
×
  • Create New...