Jump to content

Salviaman

Members
  • Content Count

    34
  • Joined

  • Last visited

Community Reputation

0 Neutraal

About Salviaman

  • Rank
    Begin z'n weg te vinden

Previous Fields

  • Taal / Language
    Nederlands + Engels

Profile Information

  • Gender
    Male
  1. Salviaman

    Wajong + hennep

    Ik neem aan dat je gram bedoeld.. Edit: ah, je had het zelf ook al gezien
  2. Die is inderdaad zo rot als een peer. Snij de aangetaste stukken ruim weg, misschien hou je nog wat over.
  3. Dat is nog niet eens zo gek GGFTAF, maar ik zoek meer inheemse planten. Limbic, dat zou nog wel eens de oplossing kunnen zijn.
  4. Dat groeit idd erg hard, maar ik vrees dat ik dan net zo goed een bordje kan neerzetten met "hier staan mijn wietplanten verstopt"
  5. Het mooiste zou zijn dat je droge lucht in je kas kon blazen, met een luchtslang door je keukenraampje ofzo. Maar een ventilator lijkt mij zeker geen verkeerd idee, alle beetjes helpen
  6. Hallo, Vandaag ben ik de natuur weer eens ingetrokken opzoek naar wat nieuwe spot's voor volgend jaar. Ik heb al een hoop leuke spots gevonden maar vandaag kwam ik er een tegen die bijna perfect was. Het was een open plek van +/- 40 m3, het enige probleem is dat er een opening van 2 meter zit waardoor ze me vanaf de weg (100 meter) zouden kunnen zien. Na een heerlijk stukje hasj kwam ik op het idee om deze opening dicht te maken door hier iets van planten te gaan plaatsen. Heeft iemand een idee wat ik hier het beste zou kunnen planten? Dus een snelgroeiende plant die vroeg in het voorjaar naar buiten kan. Salviaman
  7. Dat ziet er zeer smakelijk uit! Maar ehh.. spot ik daar nou meeldauw?
  8. Gaaf tuintje! Het is helaas wel jammer van de rot maar dat voorkom je niet met dit klote weer. Ik ben heel erg benieuwd welke van je soortjes hier het beste uit gaat komen.
  9. Ik zou de lamp eerder op 60 cm hangen
  10. Ik probeer het nog een keer: http://nl.m.wikipedia.org/wiki/Wantsen
×
×
  • Create New...