Jump to content

henkdevries

Members
  • Content Count

    25
  • Joined

  • Last visited

Community Reputation

3 Neutraal

About henkdevries

  • Rank
    Begin z'n weg te vinden

Previous Fields

  • Taal / Language
    Nederlands + Engels
  1. Is het daar niet te vochtig ... Zonde als je oogst beschimmelt. Nee, gaat helemaal prima :Y Eerste oogst hangt bijna 2 weken te drogen en daar heb ik gister voor t eerst van gerookt, heerlijk Wordt gewoon keurig droog zonder schimmel. Knipafval niet opgevangen omdat er veel meeldauw op het blad zat. A.s. zaterdag gaan de 7 planten bij mn maatje om, dat afval bewaren we wel om BHO van te maken.
  2. Ik vind t wat makkelijker, dan kan ik blijven staan. Anders ga ik op een gegeven moment helemaal voorover zitten en krijg ik last van mn rug. Gisteravond voor t eerst gerookt van de plant die ik twee weken geleden al liet drogen. Heerlijk!!!
  3. Nee joh, heb deze zojuist geknipt hangt nu te drogen in m'n schuur
  4. Helaas, meeldauw :( Even een weekend weg geweest en ivm het regen de planten even in de donkere schuur gezet, behoorlijk wat aanslag op de bladeren van 4/5 planten. Heb er flink wat besmette bladeren uitgeknipt en hoop nu dat ze nog even 1 weekje doorbloeien en dan maar oogsten denk ik. 3/5 planten beginnen al bruine haren te krijgen in de toppen. Dat is een goede indicatie op uitgebloeid zijn toch ?
  5. Royal Automatic Royal Dwarf Royal Dwarf ingezoomd Volgens mij kan dit nooit meer lang duren of wel? Nog steeds trots
  6. Bedankt ! :) Vandaag heb ik ze bijna zien groeien, zo mooi weer.
  7. Echt fantastisch. Hoop zo dat alles goed blijft gaan Die eerste foto, Royal Automatic, krijgt echt een gigantische top. Volgens mij gaat m'n eerste kweekje best ok. De tuin stinkt behoorlijk en af en toe ook een dikke walm in huis
  8. Vraag, kun je losse bladeren die boven een top hangen, en dus zon tegenhouden, van de plant afknippen? Of is dit niet nodig.
  9. M'n maat komt thuis van vakantie en treft dit aan: Is dit nou een man of is dit een bevruchte vrouw? En wat doen we hiermee?
  10. Ben blij man. Heb uiteindelijk niks opnieuw geplant maar toch doorgegaan. Rechtsvoor is nog een kleine plant, de rest groeit imo lekker
×
×
  • Create New...