Jump to content

Johan85

Members
  • Content Count

    22
  • Joined

  • Last visited

Community Reputation

0 Neutraal

About Johan85

  • Rank
    Groentje

Previous Fields

  • Taal / Language
    Nederlands
  1. Even een update: De planten staan er nu zo voor: Zou ik ze zondag op 12/12 kunnen zetten?? @lostchild: dank voor je tips! ik ga de volgende keer voor 11 liter potten!
  2. Leuk idee! Ik volg je op dit forum en wens je veel succes!!
  3. //EDIT onnodig quoten, meer info? hier Ja dat zijn 18ltr potten. Wat is er lastig aan om ze water te geven? Ik heb er nu (nog) geen problemen mee. Maar ik vind ze inderdaad wel wat aan de grote kant. Volgende keer wil ik 11ltr potten nemen. Ik gebruik de voeding van Gout. Ik ga ze vandaag toppen en de inlaatbuis aanpassen. Bedankt voor alle tips!
  4. ik denk dat ik na het toppen ( maandag) nog een paar dagen wacht en ze dan op 12/12 zet. En het kleintje begint nu ook goed uiteen te zetten. En al zou die een beetje achterblijven is ook niet zo heel erg, is pas mijn eerste keer..
  5. Miami en Dirkieto dank voor de reacties! @miami, ik wacht nog even idd, ik ga ze maandag toppen. @Dirkieto, ik heb de kleine in het midden geplaatst en zal hem morgen een beetje ophogen. Ik was ook niet van plan de kleine nu te toppen. :-) Maandag ga ik de vier groten toppen. Moet ik dan nog even wachten om op 12/12 te zetten? Of kan ik dit maandag gelijk doen? Ze moeten ook niet al te groot worden, omdat ik maar een tentje heb met een hoogte van 1.80m.
  6. Hallo bedankt voor de reacties. Ja zou je de planten nu al kunnen toppen? En is het dan alleen het bovenste topje? of ook de topjes van de zijtakken?
  7. Hallo Allemaal, Ik ben bezig met mijn eerste kweek in een tentje van 90x90x180. De start ging wat moeizaam, toen ze waren ontkiemt werden ze geel. En groeiden bijna niet. Dit komt waarschijnlijk omdat ze in het begin te veel water hebben gekregen en ik te laat ben begonnen met voedingsstoffen (ik kweek op kokos). Nu gaat het inmiddels beter met de planten en zijn ze al mooi gegroeid. Eentje die bleef een beetje achter maar die komt nu ook op gang. Mijn vraag is: kan ik nu al overgaan op 12/12? Omdat ik ook niet een al te grote tent heb. Of is dit nog te vroeg en kan ik beter een paar dagen wachten? Hieronder enkele foto''s van mijn tentje en de planten. Ook verder tips over de inrichting van mijn tent of verzorging van de planten zijn van harte welkom? Alvast bedankt! kweektentje. Het grootste plantje.
  8. Hartelijk dank voor de tips! Ik heb het gelijk aangepast. Is de luchtinlaat nu beter? of hebben jullie hier andere ideeen over?
  9. In kan inmiddels een foto plaatsen :-) en heb mijn bericht aangepast. Op de foto is het tentje te zien.
  10. Hallo allemaal, Bij deze wil ik me voorstellen. Ik ben 28 jaar en ik woon ergens in het noorden. Ik ben begonnen met buitenplanten en sinds een paar weken probeer ik binnen te kweken. Ik heb een tentje aangeschaft en heb deze week 5 zaadjes laten ontkiemen. Ik gebruik de volgende materialen: - Secret jardin 90x90x180 - Lumatek 600W, Philips Greenpower - Luchtaanvoer: softbox 750m3 - Luchtafvoer: softbox 1000m3 - Filter: Green Carbon - Bewatering: topspin 12x - Digitale fan controller: Evolution - 5x 18 liter potten Ik kweek op kokos en zal de voeding van Gout gebruiken. Hieronder een foto van mijn tentje: Dit was het in het kort en ik hoop dat ik enige inbreng kan hebben op dit forum. :-)
×
×
  • Create New...