Jump to content

bobber89

Members
  • Content Count

    39
  • Joined

  • Last visited

Community Reputation

0 Neutraal

About bobber89

  • Rank
    Begin z'n weg te vinden

Previous Fields

  • Taal / Language
    Nederlands + Engels
  1. Deze kap hoef je niet te filteren dit werkt hetzelfde als een cooltube. Je hangt een afzuiger naast je tent die laat je koude schoone lucht door je lamp blazen en aan de andere kant buiten je tent/ruimte weer uitblazen.
  2. Dat weet ik niet ik blaas erin af met een 750 en via de Frequentieregelaar gok ik dat die Max op 65% draait. Zo ziet het er buiten uit. Het gaat mij erom dat die stil is buiten en dat is gelukkig zo. In de toekomst zou ik wel een grotere tent willen met 1000w met een gekoelde reflector zou ik dan nog genoeg hebben aan 750 als ik met een andere afzuiger de lamp koel? Of zou dit dan groter?
  3. @pindarots oké bedankt ik gooi hem eruit er staan er nu 10 in en 9 is toch een mooier aantal.
  4. Sinds gister heb ik ze op 12/12 gezet. Er staat er 1 bij met een paar gele bladeren hoe zou dit kunnen??
  5. Heeft dat nu nog zin ik heb nog 2 zakken liggen alleen als ik nu de plant omhoog haal en meer aarde toevoeg krijgt die ook meer stress. Ik zal dan toch maar zoon tensio Meter kopen .
  6. Zo staan ze er nu bij de lamp hangt op 70cm en staat op 660watt.De maximale temperatuur vanacht was 28 graden. OvErdag is de temperatuur 20 graden. 2 dagen terug allemaal 1 liter gehad hoelang kunnen ze hier ongeveer mee doen? Als iemand op of aanmerkingen heeft hoor ik het graag dit is mijn 1e keer.
  7. Ja je hebt gelijk het is een lumatec Ik heb ook een mabo die hangt aan het plafond.
  8. Zo staan ze er nu bij de lamp staat op 600 watt. Heb ze allemaal 1 liter water gegeven. Hoelang kunnen ze hier ongeveer mee doen? Het wordt wel warm in de tent maximaal gemeten temperatuur 28 graden. Heb de Frequentieregelaar op Max 27 hertz staan. Hij kan nog wel iets harder maar ben bang dat je het dan gaat horen buiten.
  9. Eerst had ik er een vlakke plaat opgezet met flens dan blaas je idd volgas tegen het rolluik aan. Nu heb ik dat kistje gemaakt die is geisoleerde en nu hoor je niks meer. Het rolluik hangt 30 cm naar beneden en er zit over de hele breedte 3cm ruimte tussen rolluik en kozijn 3x80cm moet voldoende zijn.
  10. Dit is mijn 1e binnenkweek na heel lang rondkijken hier soms en een paar plantjes buiten nu toch maar binnen gestart. Heb 3 verschillende soorten die ik nog had en heb besteld die frisian is eigenlijk voor buiten maar ik wil dit gewoon proberen zo. Setup Tent 1.20x1.20x2.00 Afzuiger 750m3 softbox flens 200 Frequentieregelaar climate Filter 1000m3 empire light flens 200 Lamp sylvana Schakelkastje davin Kap simpel Trafo evsa dimlux met boost tot 660watt Elektra Ik heb een aparte groep waar alleen de lamp en een ventilator op draait De Afzuiger zit gewoon in het stopcontact. Ik wil het een beetje simpel houden met voeding enz. Wilde eerst met buffertabletten gaan werken maar dit had de gs niet op voorraad nu heb ik plagrond batmix met een paar toevoegingen van aptus om het bodem leven actief te maken. Een paar foto's van mijn spulletjes 9x18 liter staat klaar Softbox Uitblaas het klapraampje is eruit en het rolluik aan de buitenkant hangt er voor Brandblusser boven mijn Trafo en er hangt ook nog een mabo aan het plafond veiligheid voor alles. Lampje hij staat nu op 250 watt en fungeert als werklamp Zo staan ze er nu bij voor het raam Dus alles staat te wachten tot ze iets groter zijn. Aangezien dit mijn 1e keer is hoor ik graag wat er anders beter kan.
  11. Dankje deze had ik wel voorbij zien komen eigenlijk door de prijs had ik die andere in gedachten. Als ik ze aanschaf rij ik naar die winkel om even het verschil te luisteren. Als het geluids verschil meevalt neem ik die goedkopere. En dan plaats ik die in een geisoleerde slang dan valt het mischien mee.
  12. Een duidelijkere foto van de buismotor.
  13. p het moment moet ik nog even wachten op de sleutel van mijn huis. Maar ik ben me al wel aan het voorbereiden. Dus heb al een aantal dingen gekocht. Dit heb ik al. 2 x tent 1.20x1.20 Lumatek evsa 660 watt Climate frequentie regelaar Davin schakelkastje voor de lamp Ventilators Nu heb ik een aantal vragen met het oog op de toekomst. De 1e keer wil ik gewoon draaien met 1 tent. Maar later wil ik beide tenten om en om laten draaien. Nu heb ik de volgende vragen. Hoeveel m3 moet je ongeveer minimaal afzuigen als je lamp uitstaat? En hoeveel maximaal als je lamp aanstaat op 660watt? Dit wil ik graag weten om niet als ik met 2 tenten ga draaien nieuwe softboxen hoef te kopen. Zie hieronder stel dat de buisventilators Tussen de tenten in 100m3 verplaatsen. Dan hoef je natuurlijk bij de tent waar de lamp aan staat 100m3 minder af te zuigen? Maar is 100m3 genoeg om de tent die uitstaat op temperatuur te houden? Maar er zijn ook buisventilators van 200m3 dan kun je dus je softbox nog kleiner nemen want dan wordt er al een gedeelte afgezogen naar de andere tent. En daarna via dat filter afgezogen. Zelf zat ik te denken om 2 softboxen van 550m3 aan te schaffen. Maar is dit ook genoeg als ik met 1 tentje draai op 660wat? Dit soort buisventilators wilde ik gebruiken. En samen met de lampen schakelen.
  14. Hallo allemaal, Ik ben bobber al heel lang bezig met buitenkweekjes. Ook al heel lang aan het lezen ophet forum. Nu toch maar even voorstellen want ik wil het wat serieuzer aanpakken en ook binnen gaan kweken. Ook ooit al weleens binnen gekweekt maar bijna geen opbrengst.
×
×
  • Create New...