Jump to content

CBD

Members
  • Content Count

    152
  • Joined

  • Last visited

Community Reputation

5 Neutraal

About CBD

  • Rank
    Kind aan huis lid

Previous Fields

  • Taal / Language
    Nederlands + Engels
  1. Hoezo op speciekuipen en niet in de vollegrond bijvoorbeeld? Groet
  2. 60 gram per plant is te weinig hoor. ik zit te denken aan 200/300 per plant droog.
  3. Sgoed man, thnx! Heb wel Royal Dane staan in een guerilla veld, maar weet niet wat dat word.
  4. Ja dat wordt t dan. Maar welke ?
  5. Ja dat word dan niks heb afspraak met de Fam, dat ik er maar 5 zet
  6. Autoflowers worden veels te klein, wat haal je daar af? +-50 g ? En ik mag hier maar 5 plantjes.
  7. Jaa Jammer hoor eind Juli begin Augustus was niet zo lekker. En zaten toch wel aardig wat uren verduisteren in 8 weken precies. Ga het volgend jaar niet meer doen, neem gewoon weer de gok zoals vorig jaar.
  8. Ja zwaar klote had echt verwacht volledig af te kunnen bloeien in binnen kwaliteit te kunnen oogsten. Maar goed toch niet teleurgesteld. 3 Planten 360 gram droog geknipt. Gelukkig niet helemaal voor niks geweest dus. Van de andere 2 haze planten verwacht ik niet veel omdat die zowiezo niks wegen.
  9. Begonnen aan de Haze planten, ook daar rot in. Wat een KUT weer!
  10. Jaaaa fucked up man! ik weet ook niet of ik volgend jaar nog zo fanatiek doe hoor. Denk dat ik t lekker bij me 5 plantjes binnen houd Heb de helft al omgelegd hier om dezelfde reden, kutzooi. Terwijl vorig jaar had ik nie verduisterd, en toen ging t nog beter ook. Dus volgend jaar 5 plantjes onder afdakje buiten, en ze zoeken t maar uit
  11. Vandaag besloten alle planten behalve de haze soorten om te leggen. Was gewoon klote met al die rot, en nu wat te redden. Wel jammer dat niet alles dichte en compacte toppen zijn geworden, maar dat lukte gewoon niet. het meeste wat compact was zat van binnen in rot.
  12. Spacecake oehh daar word je als een kanarie van, haha dat doe ik nooit meer. Paar uur naar de lucht aan t staren geweest met een vriend tijdens t vissen. en toen kwamen tot de conclusie. Zo krijg nou wat, de lucht staat stil! haha
  13. ja lesje voor volgend jaar MEGA kas bouwen haha met grote ventilator en afzuiger. eigenlijk een soort binnenhok maar dan zonder lampen stel ik voor, met verwarming enz. Thnx, ik hoop dat er nog wat te redden valt. maar baal wel van de hoeveelheid rot nu al. net zo goed niet kunnen verduisteren. ze zouden nog 1 tot 1,5 week kunnen marja, dat heeft geen zin he, ken je alles weg pleuren maar er is nog hoop staat nog Haze in en daar is nog niks mee aan de hand.
×
×
  • Create New...