Jump to content

Cavanta

Members
  • Content Count

    97
  • Joined

  • Last visited

Community Reputation

0 Neutraal

About Cavanta

  • Rank
    Hang hier wat rond lid

Previous Fields

  • Taal / Language
    Nederlands + Engels

Profile Information

  • Gender
    Male
  1. Er zit al behoorlijk wat rot in de plant Wou alleen even vragen of ze nog heel lang moesten.
  2. In de kas staat nu een ventilator bij de Royal Cheese daar is het ook het ergst, Bij de critical die ook gewoon buiten staat stukken minder maar kleine blaadjes begint het soms al te komen!
  3. Oeh dan word het maar hopen op de weergoden!
  4. Er begint overal in vooral de Royal Cheese plant wat rot te komen. Ik probeer het er zoveel mogelijk uit te knippen maar wat zou beter zijn snel oogsten of hopen dat deze nog een beetje afbloeit? En nog even 2 plaatjes van de toppen Dit is de Royal Cheese En dit de Critical Zeer bedankt alvast!
  5. En nog even 2 plaatjes van de toppen Dit is de Royal Cheese En dit de Critical
  6. Cavanta

    Outdoor 2013

    White widow Critical Royal cheese
  7. Nou Dat heb ik in de kas zo gedaan omdat deze te groot werd anders. Buiten heb ik dit gedaan omdat ze anders net niet onder het afdakje gingen passen wat een beetje overbodig is geweest aangezien ze er nu nog steeds bij lange na niet meer onder passen. En dat loste meteen het probleem op, dat door de zon de potten te heet zouden worden. Ben ook maar een noob hierin doe ook nog steeds maar wat haha. Vermaak me er gelukkig nog steeds mee.
  8. Hallo heeft even geduurt weer, even geen tijd gehad. Ik heb er nu een ventilator op gezet ze krijgen nog een weekje pk13/14 gevoerd en dan nog een weekje niks en dan gaan ze eraf. De 3 White widows laat ik nog staan om te kijken of deze het wel halen die zijn ook nog bij lange na niet rijp om dan geoogst te worden! Hier nog even een paar plaatjes van de dames! De WW, Critical, WW en de laatse WW Een topje van de Critical Een top van de linkse White Widow deze begint bij een paar bladeren paars te verkleuren, de 2 andere WW`s doen dit niet?? Deze staat wel in de volle grond Toch maar een ventilator erop gezet! Het lijkt mij zoiezo onverstandig om ze om te halen zonder een weekje zonder voeding gewaterd te hebben? En nu maar goed bijhouden van de rot die ontstaat en hopen op het beste!!! Alvast bedankt voor de tips en adviezen! Greetz!
  9. Ga zo maar weer is even knutselen dan! zal straks even van de overige plantjes een paar plaatjes knippen!
  10. Nee ze staat wel gewoon in een pot maar die heb ik ingegegraven doordat ze te groot werd haha. kan er jammergenoeg niet echt verwarming inzetten waarschijnlijk wel een ventilator. Ik hoop dat ze het haalt! Morgen weer is even een knutseldagje.
  11. Zal er maar is een neer gaan zetten dan, een ventilator de keuken is zon 100 meter verderop. @ smokey mac pot: denk nu ongeveer 5 weken dus ze hebben nog wel ff te gaan!
  12. Dus er eigenlijk een ventilator of iets neerzetten? verder staat altijd de ramen open en de deur.
  13. Hallo daar net terug van vakantie en hier even een kiekje van de royal cheese! Maar nu begint ook het andere probleem... toprot Wat zou in dese kas daar nou de beste oplossing voor zijn? Heb jammergenoeg al heel wat weg moeten knippen. Alvast zeer bedankt! Greetz
  14. Hallo daar net terug van vakantie en hier even een kiekje van de royal cheese! Maar nu begint ook het andere probleem... toprot Wat zou in dese kas daar nou de beste oplossing voor zijn? Heb jammergenoeg al heel wat weg moeten knippen. Greetz
  15. De paarse kleur is nog niet verandert ze staan er wel nog steeds prachtig bij waarvan de royal cheese nu flink aan de bloei geslagen is en de andere 4 nog flink de hoogte in aan het klimmen zijn!
×
×
  • Create New...