Jump to content

MobBarley

Members
  • Content Count

    19
  • Joined

  • Last visited

Community Reputation

1 Neutraal

About MobBarley

  • Rank
    Groentje

Previous Fields

  • Taal / Language
    Nederlands + Engels

Profile Information

  • Gender
    Male
  1. Ik hoop dat je het niet verkeerd opneemt maar ik hou dat liever voor me zelf, de petten hier zijn bekend dat als ze je pakken je internet activiteit gaan checken. Ik kan je well zeggen dat het ergens in de Antillen ligt, en dat de klimaat hier altijd standaard tussen 25-31 graden is ( 25 s' Nachts)
  2. Ok ten eerste excuses voor mijn noob vragen , Ik wil beginnen mijn grow spullen te bestellen beetje bij beetje om over ongeveer een half jaar te starten met growen. Waarom dan pas? Ik woon op een eiland waar je alles moet importeren wat vaak een maand duurt , ook wil ik niet opvallen bij duane door alles in 1x te kopen. Ik wil dus met een 650 watt LED gaan growen in een DR120 , waarom LED? Omdat 1 die veel langer meegaan (hoef ik niet telkens nieuwe lampen te bestellen) en 2 waar ik woon is de temperatuur altijd tussen de 30 -25 graden, dus hoe minder hitte des beter. Ik wil mijn grow room goed inrichten en ook zo stil mogelijk (moet heel stealth wezen) Na het lezen van diverse topic's had ik zelf bedacht om een 1000m3 afzuiger en een 1000m3 filter zodat ik die fan op 30% kan laten draaien en het lekker stil is . Is dit goed bedacht? Kan het beter? heb ik ook een inblaas nodig? Ook bestel ik alles van Ebay uit Amerika en daar is alles anders beschreven, daar is alles inches en CFM , is dan een 8'' 750 CFM vergelijkbaar met 1000m3? wat zouden jullie mij aanraden? Ik dacht zelf aan dit http://www.ebay.com/...=item3a7febea04
  3. Hallo, Ik ben MobBarley. Ik lurk al een tijdje op het forum en heb een acount aangemaakt omdat ik paar vragen had . Ik woon niet in Nederland maar op een eiland ergens in de Caribische gebied. Mijn hobbies zijn alles wat te maken heeft met planten en gamen Ik rook gemiddeld 8-10x per dag en dacht dat het tijd werd om mijn eigen spul te kweken. Wil dit exclusief organic gaan doen. P.S Kan soms schrijf fouten maken omdat Nederland's niet mijn moeder taal is Edit, zie nu dat ik me vorig jaar al heb voorgesteld , excuses voor het nog een keer doen , dat gebeurt als je smoked en op internet surft.
  4. haha dat is inderdaad net als de whizzonator een oplossing, probleem is alleen dat ik een arme student ben en de (kleine) grows die ik heb gedaan alleen als eigen gebruik gebruikt werden. daarom is voor mij 150 euro iets te duur , heb wel een vriend die clean is en met mij wilt rijden in de auto tot de lab dus heb zelf gedacht hem laten pissen in een condoom ofzo net voor de test zodat het warm blijft .
  5. Ik ben bijna aangenomen voor een nieuwe baan in het buitenland. Enige probleem is dat ik gelijk wordt getest als ik aangenomen ben. Sinds gister heb ik niks meer gerookt , maar ik rook al meer dan 4 jaar elke dag 5-6 J's en de meeste zijn van heel hoge kwaliteit. Ik ben 25 jaar en 1.87M / 84Kg. Wanneer ik voor de test precies moet weet ik niet maar wil elke dag laten tellen. Ik heb al dit gekocht . http://www.gekruid.com/zuiverende-tisane.html samen met groene thee van hoge kwalitiet. Ook wil ik gaan sporten , elke dag veel water drinken en misschien zelfs vasten voor een week met alleen groenten. Maar eerlijk is eerlijk misschien helpt het allemaal niet. Dus mijn vraag , weten jullie misschien een goede apparaat om urine van andere mensen te gebruiken of misschien iets anders? Alvast bedankt
  6. Haha , ik was deze post glad vergeten.. De cheese die ik hier op het eiland krijg maakt me soms wat vergeetachtig. 80 euro voor zaad is inderdaad heel duur , maar zou met alle plezier 75 euro betalen voor een stek van GSC of LA affie. De reden dat ik GSC will growen is puur om voor me zelf te kunnen proeven als het nou echt zo lekker is . Ben zelfs aan het overwegen om een klein connoisseur vakantie naar de united te nemen om all de ''geweldige'' amerikaanse strains voor mezelf te kunnen proeven. Wellicht koop ik daar dan zelf een GSC stekje en stuur het op op 1 of andere manier. @Sativied Die Euphoria unlimited bud schijnt 36% THC te zijn .. Wist niet dat we al over de 30% waren .
  7. Ik dacht ook al zoiets.. Ze hebben ook LA Affie , vast ook niet originele?
  8. Ik ben zeer geintreseerd in deze strain , heb veel erover gehoord , maar het scheen clone only te zijn? Nu zie ik op Attitude dat Cali Connection ze verkoopt voor €82.02 voor 6 fem. Nu is me vraag heeft iemand ervaring met deze breeders en/of strain? Kon niks vinden op de site.
  9. maar je wilt en je wilt en je wilt en je wilt Er is geen enkele opzet mogelijk met de bovenstaande voorwaarden Ik zou eens beginnen met een TL kweekje: Eenvoudige/veilige installatie Geen hitte / geluidproblemen Leerzaam, en je hebt wat te roken.
  10. Dat boeit me weinig , had het meer over justitie straf/boete
  11. Excuses voor het weinige info , ik heb mijn post terug gelezen en zie dat ik te weinig info heb verteld. Ik ga dus op een 2kamer appartement wonen (hopelijk) of studio, Ik heb er bv 1tje gezien met een tweede (kleine) slaapkamer van 5m2 , hier zou ik dus bv het tentje plaatsen. Wat voor mij heel belangrijk is , is dat alles discreet gaat , daarmee bedoel ik dus , niet teveel eletriciteit verbruik en geen hitte of geluid problemen. Ik ga er namelijk wonen en moet niet teveel opvallen. Ook will ik niet teveel planten (5-9) zodat als er iets gebeurt ik niet teveel de klos ben. Ik snuffel hier en op een paar andere sites al best lang rond en lees ook veel , heb enige idee wat ik wil maar twijfel gewoon nog steeds. Het idee van de LED/hps combo was meer om de LED als licht in de groei procces gebruiken en in de bloei dus de hps erbij knallen voor extra power. Ik moet wel zeggen die kilo knaller van puk support ziet er eigenlijk perfect uit en denk dat het ook die gaat worden. Nu nog even denken aarde of hydro , want met aarde moet je veel sjouwen en hydro is ''schooner'' Maar misschien beter indderdaad de 1ste keer aarde en maybe scrogg zodat ik van die 5-9 plantjes toch veel kan halen. Vindt het niet erg om een beetje extra voor te groeien. Soort wordt denk ik Amnezia (mijn lievelings sletje) met 1 plantje Super lemon haze . Will ook iedereen bedanken voor de tijd die jullie nemen om mij te helpen (p.s excuses voor de schrijf foutjes , Nederlands is niet mijn eerste taal )
  12. Dat ziet er lekker uit , ben alleen bang bij 1000 watt hps voor detectie en hitte problemen.
  13. Nog iemand die mij vragen kunt beantwoorden ?
  14. welke ga je doen?..mijn vrouw doet nu kruidengeneeskunde en start na september ook met de opleiding voor herborist (Europese academie soms) In Antwerpen aan de Europese academie inderdaad. Hoe bevalt haar kruidengeneeskunde opleiding? Dat klinkt mij ook zeer interesant.
×
×
  • Create New...