Jump to content

GrowinDreams

Members
  • Content Count

    17
  • Joined

  • Last visited

Community Reputation

0 Neutraal

About GrowinDreams

  • Rank
    Groentje
  • Birthday July 10

Previous Fields

  • Taal / Language
    Nederlands + Engels

Contact Methods

  • Website URL
    http://
  • ICQ
    0

Profile Information

  • Gender
    Male
  • Location
    De bunker
  1. Beste medeforummers, Is het mogelijk om voor een plek waar geen watertoevoer is het regenwater op te vangen en daarmee te kweken. Het gaat hier om zeker 1000l water wat we per week nodig zullen gaan hebben, zo niet meer. Nu vraag ik mij dus af.... of ik dingen aan zal moeten passen om het regenwater te gebruiken/ te recyclen om daarna te gebruiken voor de dames. of het überhaupt mogelijk is om 1000l regenwater in de week op te vangen en hoe ik dat aan zal moeten pakken. en als dit geen mogelijkheid is, waar zal ik dan aan moeten denken. Water aanleveren zou een optie kunnen zijn maar waar vul je een vat van 1000l zonder dat dat op gaat vallen? Alvast bedankt.
  2. Moddervette white haze, ben zo stoned als een garnaal Dat zijn flinke jongens die jij draait blowsterke, daar moet een flinke kop koffie bij, haha!
  3. Bij ons in ieder geval versgemalen bonen en we schuimen de melk zelf op voor de varianten op de koffie. Helaas geen verse muntthee maar honing hebben we wel. At coffeeshop The Game ----> Den Haag
  4. Bij ons in Den Haag bij coffeeshop The Game en coffeeshop De Hut zijn jullie belgen gewoon welkom voor een blowtje en een bakkie koffie!
  5. Ik ga deze chocomelk snel maken. Heb ook wel zin in zo een space!
  6. Het gaat niet om het gewicht..... het gaat om de kwalificatie hard drugs. Daar zijn hele andere eisen en regels en als je dat opstuurt of ontvangt (het lab in dit geval) ben je dus gewoon zo strafbaar als wat. Voor pillen zijn ooit afspraken gemaakt..... en waar kijken ze naar als ze een pil testen. Ze kijken welke stof erin zit maar checken ze ook de hoeveelheid van die stof dus de sterkte? Je kan in den Haag gewoon via de PsyQ je hard drugs laten testen. Ook gewoon je monstertje cocaïne of amfetamine. Dit is alleen voor particulieren.
  7. Even een foto van een stekkie... http://imageshack.us/photo/my-images/534/i...3032200041.jpg/ http://imageshack.us/photo/my-images/51/im...3032200040.jpg/
  8. We hebben geen tl maar wel gloeilampen? Werkt dat ook? En zoja, hoelang eerst daaronder voordat de 600w lamp aankan?
  9. Beste mensen, Bij een projectje van een vriend van mij hebben we vandaag de stekjes binnen gekregen. Dit is denk ik zo'n 2 uur geleden geweest. Ze hebben nog een lekker bad gehad met wortelvoeding, allemaal leuk en aardig... Nou was de bedoeling dat deze stekken er morgen pas zouden zijn. De lamp kan morgen pas aan omdat er nog wat onderdeeltjes ontbreken. Het gaat hier om kleinigheden zoals kettinkjes om de lamp op te hangen. Dit is natuurlijk niet echt een handige voorbereiding etc... maargoed het kwaad is al geschied. Wat nu te doen met de dametjes om ze zo rustig mogelijk de nacht door te slepen?
  10. Ik kan altijd uren fifa 13 spelen op de PS3 als ik flink heb geblowd.
  11. Dat is toch wel vragen om problemen, hahaha. Zonde van de wiet, dat dan weer wel!
×
×
  • Create New...