Jump to content

PizzaTropical

Members
  • Content Count

    20
  • Joined

  • Last visited

Community Reputation

0 Neutraal

About PizzaTropical

  • Rank
    Groentje
  • Birthday 12/07/1964

Previous Fields

  • Taal / Language
    Nederlands + Engels

Profile Information

  • Gender
    Male
  1. Bedankt. Ga het gewoon proberen en zet er wel wat bij om de geur wat te camoufleren.
  2. Vraagje hoe is de geur van de Candy Kush? Speel met het idee er een paar in de tuin te zetten maar dat hoeft natuurlijk niet de hele buurt te ruiken.
  3. Hempy gaat dat ook op voor 2 autoflowers?
  4. Ik heb tot dusverre een paar keer bij http://www.dutch-headshop.com/nl/ een bestelling gedaan en dat was steeds binnen 2 dagen geleverd. Ook een keer bij http://www.zamnesia.nl/ een bestellling gedaan en die waren ook vrij vlot. Vrijdagmiddag laat bestelling gedaan en de volgende dinsdag geleverd.
  5. Ook op Piet gestemd hoewel die van Blowmonkey ook mooi is. Zitten geen lelijke bij
  6. Laatste concert was Snow Patrol een paar jaar geleden in Ahoy.
  7. Ik ga vrijwel altijd naar Notos in Leerdam. Kwaliteit is altijd goed. Afgelopen week wat Powerplant en Bubblegum gekocht. Powerplant net voor 5e keer in mijn Volcano gehad en hang nu een beetje te zweven op de bank Notos Leerdam
  8. Hollies - The Air that I Breathe zomaar een nummer wat in mijn mapje softrock staat maar wel toepasselijk nu. Lekker Santa in mijn Volcano en lekker muziekje
  9. Als ik 2 planten zet en daar ieder 15 gram van afhaal dan kan ik een aardig tijdje uit de voeten. Met die Volcano kan ik 4x doen met mijn wiet. Ik doe hem volgens volgende schema: 1e x 190 graden 2e x 200 graden 3e x 210 graden 4e x 220 graden Dus die 15 gram voor mijn verdamper staat gelijk aan 60 gram roken. Maar ik zal inderdaad nog eens verder lezen of ik nog een betere soort tegen kom en tips zijn natuurlijk altijd welkom. Ja Fool vandaar ook mijn keuze voor de lowryder 2 of de StarRyder die die genen ook heeft schijnbaar.
  10. Heb inderdaad al aardig wat gelezen maar ik wil gewoon een paar niet te grote planten en ze hoeven niet echt superveel op te brengen. Gewoon om in eigen behoefte te voorzien en het lijkt me gewoon wel lollig om je eigen wiet te kweken.
  11. Weer iets geleerd Zal proberen er rekening mee te houden.
×
×
  • Create New...