Jump to content

Green T

New Members
  • Content Count

    4
  • Joined

  • Last visited

Community Reputation

0 Neutraal

About Green T

  • Rank
    zomaar een lid

Previous Fields

  • Taal / Language
    Nederlands + Engels
  1. Hallo, Even ter update voor mij (en eventuele andere). Door de ophef in dit topic zie ik door de bomen het bos niet meer haha. Er is vanaf het begin van dit topic veel veranderd en weet zo niet meer wat nu de "beste" manier is. Ik ben namelijk van plan om voor mijn familie en vrienden kring wat wietolie te maken die multi inzetbaar moet gaan worden. (als dit kan uiteraard.) Zo heeft een vriend van mij chiles de la tourette, mijn vader en ik add en ook zijn er mensen met kanker die ik wil helpen. Veel mensen in mijn omgeving hebben interesse in wiet olie. Wat voor mij dus de aanleiding is om dit goedkoop voor hun te produceren. naar mijn weten over wat ik gelezen heb is het het beste om wiet koud te trekken in de vriezer. (dit ter voorkoming van chlorofyl in het product?) maar mijn vraag is: maakt het uit hoelang? in het begin van dit topic word gezegd van wel maar hij word ook vaak kort getrokken. wat is dus het beste in mijn situatie? ook ik ga de alcohol verdampen met een babyfles verwarmer. nu ben ik van plan om na het verdampen de wietolie te decorboxyleren, dit omdat dit zou moeten zorgen voor het behoud van terpenen. maar hoe gaat dit dan in zijn werk? op een lage temperatuur verdampen en nadien verwarmen in de oven bijvoorbeeld? Ik had nog meer vragen maar daar ga ik nu niet op komen. eerst maar eens gaan slapen haha. alvast bedankt iedereen!
  2. Erg mooi nieuws dit! eindelijk een kansje voor iemand met wel een beetje verstand, laten we dan ook maar hopen dat die er komt.
  3. Bedankt iedereen voor jullie reacties!! de set is inmiddels aangekocht, als alles er staat begin ik met mijn kweek verslagje!
  4. Bedankt voor je reactie!! Ja daar heb ik ook over na zitten denken om een 600w lamp te dimmen, ik heb hier en daar alleen gelezen dat dit het licht spectrum veranderd en dus niet goed zou zijn? En de reden waarom ik met 400 watt begin is om even te kijken hoe het gaat, 600 watt klinkt in mijn ogen ineens zo professioneel (ook al klinkt dat misschien raar haha).
  5. Beste mede Kwekers/Smokers, Na een redelijk lange tijd wat informatie te hebben opgedaan en gelezen op dit forum (Waar ik trouwens erg dankbaar voor ben ). Is het nu toch echt tijd om me zelf even voor te stellen en om toch echt te beginnen met het kweken. Vorig jaar heb ik een buiten kweekje gehad wat redelijk geslaagd was en nu wil ik het toch echt binnen gaan doen. Nu ik toch een topic heb aangemaakt wil ik even laten zien welke spullen ik ga bestellen: Secret Jardin DR120 rev2.5 Gavita Digistar 600W dimbaar Gavita 400W enhanced Bulb Hamerslag reflectorkap 500M3 Softbox 425M3 Rhino filter Hamerslag reflectorkap En dan nog slangen, slang klem, verloop flens, potten, voeding, aarde enz. zoals je ziet ga ik met 400W beginnen om even wat ervaring op te doen en daarna ga ik er een 600w indraaien. Hebben jullie nog op of aanmerkingen over op deze setup? Als ik trouwens begin met kweken ben ik zeker van plan om een kweek verslagje bij te gaan houden!! Alvast Bedankt!!! Gr Green T
×
×
  • Create New...