Jump to content

Irish_Staff

Members
  • Content Count

    11
  • Joined

  • Last visited

Community Reputation

0 Neutraal

About Irish_Staff

  • Rank
    zomaar een lid

Previous Fields

  • Taal / Language
    Nederlands + Engels
  1. @ Criticalwidow: ah oke ik snap hem. succes ermee. ik heb er zelf ook A's in staan, 9stk. Je zou evt eens kunnen denken aan iets grotere potten, mocht je in de gelegenheid zijn. Want ruimte hou je op de grond sowieso nog wel over met die 9x 18L. Ik denk dat 400 + 600 evt wel gelukt was, maar moet je al behoorlijk afzuigen. Er zijn er ook zat die met zon 1125watt max Gavita erin draaien, maar ik ervaar dan teveel stralingswarmte, minder mooie toppen en relatief gezien minder opbrengst als je nettogewicht afzet tegen wattage. Dus mijn ervaring is dat 2x400 mooi beheersbaar is. Ik heb er altijd wel nog steeds zo'n kleine clipfan in hangen, net onder de lamphoogte, om de stralingswarmte als die er al echt is, een beetje weg te blazen. succes!
  2. Ik ga deze ook eens volgen. Dezelfde opzet zo'n beetje als ikzelf, heb zelf ook 2x 400wtt zelfbouwunitjes. Mijn opbrengst niet altijd stabiel moet ik zeggen, schommelt zo'n beetje tussen de 600 en 750gr. Heb er zelfs wel eens 16 ingezet, wilde gewoon eens kijken wat dat deed, maar ontevreden. Veel klein knipwerk, wat te verwachten was. En opbrengst 'maar' zo'n 640gr. Zelf ondervonden dat wanneer je niet teveel tijd wilt 'verspillen' aan voorgroei en terugtoppen, dat 9 een mooi aantal is in bakken van ong 20-25L (ik zie er alleen maar 4 op de foto bij jou). Succes
  3. Noob als ik ben, nee eigenlijk. Want als ik bijv http://www.growerschoice.nl/nl/royaldane koop, dan kan ik er toch naar alle waarschijnlijkheid vanuit gaan dat het die soort ook is? zit er veel verschil onderling in de verzorging dan? Ik bedoel, we zijn toch met zn allen het meest afhankelijk van het weer? Die uiteindelijk buiten het meeste werk zal moeten gaan doen... Of zit ik verkeerd? Ja soort maakt me eigenlijk niet zoveel uit. Opbrengst moet gewoon goed zijn, en niet te moeilijke plant, omdat dit toch eerste buitenkweek wordt voor me. Ik zag in de buitentopics de soort Royal Dane nogal eens voorbij komen. Ik wil dan ook niet opnieuw het wiel gaan uitvinden..
  4. Is er toevallig een goed altnernatief, aangezien het een guerilla wordt en ik ze wss al daarneer ga zetten, voordat ik geslachtsonderscheid kan maken. Of is dit bij deze soort al vrij vroeg te herkennen? Iemand anders een goed alternatief voor buiten in nl, die wel gefeminiseerd zijn? Of is de RD toch wel de soort die t beste gedijt hier?
  5. Ja sorry verkeerd geformuleerd. Gewoon op zoek naar dames voor buiten, zegmaar.
  6. Beste Forumleden, wil dit jaar voor de eerste keer een zadenkweek voor buiten opstarten. Nu hier en daar wat gelezen te hebben, is mijn keuze gevallen op de Royal Dane. Ik heb het aanbod van deze zaden eens bekeken en is op zich vrij goed verkrijgbaar op verschillende sites. Maar nu is het geval dat ik alleen de niet-gefeminiseerde kan vinden. voorbeeld: http://www.growerschoice.nl/nl/royaldane Of is dit niet/minder van belang bij deze soort? Heb ik gefeminiseerde nodig, of kom ik met bijvoorbeeld bovenstaande link ook goed weg deze zomer? Ben van plan zo'n 10 planten buiten te zetten. Alvast bedankt voor reacties.
  7. Ja ik bedoel het geneuzel wat je hebt met het in de gaten houden van de herma's zegmaar. Of is dat wel verwaarloosbaar? Ja evt sannies, als dat is waar jij ze vandaan hebt.
  8. Denk(en) jij/jullie eigenlijk dat de mooie bossige planten inherent is aan het gebruik van zaden inplaats van stekken? Wil eigenlijk ook eens een zaadkweekje starten, maar zie een beetje op tegen dat gezeik/geouwehoer met dat man/vrouw. Dit topic zet me wel aan het denken... Als het me ook vrij staat, dan gok ik op zo'n 988gr
  9. Beste leden, wat zijn jullie ervaringen met Shooting Powder van House & Garden? Deze werd me aangeraden door de lokale gs. Vorige draai heb ik waarempel 1:1 gedraaid, onder 2 x 400Wtt in 1,20 x 1,20, in grond van Plagron met alleen de B'cuzz 1-component. Met eigenlijk alleen het toevoegen van de component naar eigen gevoel. Nu denk je,'why change a winning team?'. Maargoed, wil toch eens kijken of er verschil optreed tov vorige draai dmv de shooting powder. Laat ik voorop stellen dat ik wel enigszins noob ben en deze vorige oogst zie als beginnersgeluk. Een van jullie me toevallig al voorgeweest, in het gebruik hiervan? En in welke bloeiweek beginnen jullie dit toe te dienen?
×
×
  • Create New...