Jump to content

bulto

Members
  • Content Count

    12
  • Joined

  • Last visited

Community Reputation

4 Neutraal

About bulto

  • Rank
    zomaar een lid

Previous Fields

  • Taal / Language
    Nederlands + Engels
  1. Ja dit is erg... ik had misschien moeten waarschuwen. Bij deze : Spoel door to 1.30 min. om het nare begin te vermijden.
  2. The culture high , dit moeten zoveel mogelijk ( vooral niet wiet gebruikers ) zien. Deze film laat onomstotelijk zien waarom de overheden maar blijven doorgaan met hun "war on drugs΅ ! Helaas is de film niet op youtube , de makers hebben gekozen voor een betaalversie; volgens hen gingen ze bijna failliet met hun laatste docu : "The Union: The Business Behind Getting High" Trailer Voorzolang als het duurt is de video hier te zien: http://ffilms.org/th...ture-high-2014/ http://www.iwannawat...ture-high-2014/ http://junkyvideo.com/lb3xjknu9lq4 http://ffilms.org/th...ture-high-2014/ Gebruik je usenet , dan is ( nu nog ) de nzb voor de webrip hier te vinden
  3. deel 2 van CNN docu over de strijd om mediwiet te gebruiken.
  4. Murdoch, het moge duidelijk zijn ,gezien de reacties ,dat je wijze van discussie voeren niet op prijs wordt gesteld. Ik verzoek je dit topic niet langer te vervuilen met domme ,op kinnesinne en broodnijd gestoelde aantijgingen tegen Doede . Ik hoop dat mods niet besluiten dit topic op slot te doen vanwege de Off topic reacties ; daar is dit onderwerp te belangrijk voor .
  5. Het gaat om hem , dus zal je dit moeten respecteren. Mee eens ,slim zijn is geboden. Volgens mij gebeurt dit voornamelijk door trolls. ( al vind ook ik de site en het blog wel wat "statisch"
  6. Goed dat je er bij was ! Ik snap dat het gecompliceerd kan zijn, doch het VOC zal transparanter en wat sneller moeten zijn, medestanders / woedende mensen wilen iets doen, nu ! Gaat men nu zwijgend ( naar buiten toe ) eindeloos intern beraad voeren dan zal het momentum voor actie verdwijnen ben ik bang. Men hoeft niet alle ins en outs naar buiten te brengen ( strategien etc. ) maar regelmatige updates ( op bijv het VOC blog) zou goed zijn. my 2 cents
  7. Doede, ik vind dat het goed ging ,tegenover een slimme dame die haar lijstje met de standaard onwaarheden klaar had. Bedankt! En ja, over flopstelten denk ik ook heel anders dan jij, een slimme immorele leugenaar.
  8. Jij voelt je aangesproken door extremeś rake analyse van de legalisatie opponenten.
  9. Ik vind ook dat het VOC dit momentum moet benutten om spijkers met koppen te slaan. Is idd wat onduidelijk, maar dit staat in een commentaar op de VOC site
  10. heel goed, ik hoop dat je de gelegenheid krijgt alles te vertellen wat je hoog zit ! Veel kalmte en inspiratie gewenst.
  11. Dit is echt de meest misleidende reactie in een topic op het forum geloof ik. Ga al deze videos eens kijken en zeg dan nog steeds dat cannabis geen geweldig medicijn is .
  12. Er was wel degelijk een "tegenbod " in het reqisitoir zegt de advocaat: kt.
  13. uitstekend ,Indiegogo, makkelijke betaalwijze ,ook voor niet nl'ers .( anoniem is ook mogelijk) . Maar , Blowsterke ,gezien dat je deze link plaatst ;ik neem aan dat je weet wie hier achter zit, niet de naam , die is bekend, maar wie dit is ? Als het van de grond komt kan ik me indenken dat mensen wat meer info willen.
  14. bulto

    Politie

    Ik stuit net op dit topic, lees het door en vindt foute info ( grimfilth)@ http://www.wietforum...ost__p__1270824 Dit geruststellen bereikt dus dat de onwetende lezer de verkeerde info krijgt, beter dan om niets te weten , dan ben je misschien wat meer argwanend. van iemand die beweert kennis van zaken te hebben,bij een isp gewerkt....dit is gewoon foute info, alle data wordt dagelijks geupload naar het CIOT, een isp hoeft dus geen moeite te doen om "een paar lullige IP's te achterhalen " "Om te voorkomen dat de bevoegde autoriteiten contact moeten houden met alle aanbieders van telecommunicatie- en internetdiensten is het CIOT-informatiesysteem ontwikkeld als een centrale voorziening, die al het vraag- en antwoordverkeer automatisch regelt. Elke aanbieder moet elke 24 uur een actueel digitaal bestand leveren. En dan dit : Wat dit waard is lees je hier Advies aan eenieder die serieus werk wil maken om zo anoniem als mogelijk te zijn : gebruik dit als startpunt en wees bereid om er tijd in te steken. Vragen waar je echt zelf niet uitkomt worden altijd beantwoord.
×
×
  • Create New...