Jump to content

leon911

Members
  • Content Count

    220
  • Joined

  • Last visited

Community Reputation

2 Neutraal

About leon911

  • Rank
    soms moet je links om rechtsaf te gaan..
  • Birthday 11/30/1981

Previous Fields

  • Taal / Language
    Nederlands + Engels

Profile Information

  • Gender
    Male

Recent Profile Visitors

697 profile views
  1. Hallo Kweker, Zojuist 3 ons amnesia gekregen , bij nader inspectie van de buds constateer ik dat deze vol zit met haren, grote en kleine haren zitten aan vrijwijl alle toppen geplakt in de zak. Mijn vraag, heeft iemand een idee bij hoe ik die rotzooi er eventueel af kan krijgen? no way dat ik dit zo ga oproken... ik dacht zelf aan -- watercuren / spoelen met water of iets met een stofzuiger... Ben benieuwd! - Als last resort kan ik er bho of hasj of whatever van maken natuurlijk ...maar ik draai zelf het liefst gewoon een blowtje met de gedroogde toppen.. hopeliijk valt deze stash nog te redden dus! -
  2. Ik Bump even mijn eigen Topic, Nu ik na wat jaartjes verder (sinds bericht Gepakt) mijn oude topics een beetje doorlees, leek het mij voor de kleine thuiskweker die net ook gepakt is of er eventueel in de toekomst mee te maken krijgt wel interessant wellicht om te horen hoe verder de afwikkeling geweest is. : Verklaring van K Vanger -- >Rechter - K Vanger bleef stug volhouden dat hij alleen voor eigen gebruik teelde en hasjolie maakte voor mensen met verschillende aandoeningen) vonnis : 1 jaar voorwaardelijk .... verder 0 euro financiele concequentie qua justitie, eis was wel 1000 boete erbij maar die heeft de prodeo eraf gelult. ( ik dacht dat productie van hasjolie nog een zwaarder vergrijp was, schijnbaar niet) Wel komt er volgende kosten bij die de gemeente Rotterdam middels een incassobureau bij je vordert, gemeente Rotterdam maakt hierin geen onderscheid tussen particuliere of sociale huurwoningen - Factuur van netbeheerder Stedin voor het onderzoek aan de meter / terugplaatsen meter door geloof TNO (er was geen sprake van diefstal van stroom, , een vereiste m.i. om een bovenstaande uitspraak voor elkaar te krijgen bij de rechter, weinig sympathie voor stroomtappers denk ik vanuit justitie) - Nachttarief van de gemeente medewerker / inspecteur ivm veiligheid ter plaatse - Boete van de gemeente voor het ontnemen van woonruimte o.i.d. (je mag een woonhuis alleen om te wonen gebruiken, als je een kamer vol hebt staan ontrek je daarmee woonfunctie, had het vol ananassen gestaan op papier idem boete) - Boete van de gemeente voor het ruimen planten - herstelkosten buren door schilderbedrijf + cash geld in hand voor zogenaamd de playstation , tv , etc dat nat was geworden (zou ik ook zegge ja - huisjesmelkert die huurcontract stopte en de volle huur voor de rest van het jaar eiste, dit uiteindelijk afgekocht van 8mnd naar 3 mnd.toch weer bij 2 rugge wel - investering tijd materiaal spullen etc... het koste wat het kost,... bijelkaar opgeteld zeker een dure grap geweest.. ,een kleine 15000 euro schat ik in. Ondanks alle bovenstaande gezeik toch geen seconde spijt gehad Tip : Bouw je hok uiterst zorgvuldig, en zonder haast en zet je planten er pas in als ALLES zeker weten af is..!! . laat je dingen half afgemaakt & provisorisch opgelost etc. grote kans dat het mis gaat..aldus mijn ervaring. keep it green!
  3. Ik Bump even mijn eigen Topic, Nu ik na wat jaartjes verder (sinds bericht Gepakt) mijn oude topics een beetje doorlees, leek het mij voor de kleine thuiskweker die net ook gepakt is of er eventueel in de toekomst mee te maken krijgt wel interessant wellicht om te horen hoe verder de afwikkeling geweest is. : Verklaring van K Vanger -- >Rechter - K Vanger bleef stug volhouden dat hij alleen voor eigen gebruik teelde en hasjolie maakte voor mensen met verschillende aandoeningen) vonnis : 1 jaar voorwaardelijk .... verder 0 euro financiele concequentie qua justitie, eis was wel 1000 boete erbij maar die heeft de prodeo eraf gelult. ( ik dacht dat productie van hasjolie nog een zwaarder vergrijp was, schijnbaar niet) Wel komt er volgende kosten bij die de gemeente Rotterdam middels een incassobureau bij je vordert, gemeente Rotterdam maakt hierin geen onderscheid tussen particuliere of sociale huurwoningen - Factuur van netbeheerder Stedin voor het onderzoek aan de meter / terugplaatsen meter door geloof TNO (er was geen sprake van diefstal van stroom, , een vereiste m.i. om een bovenstaande uitspraak voor elkaar te krijgen bij de rechter, weinig sympathie voor stroomtappers denk ik vanuit justitie) - Nachttarief van de gemeente medewerker / inspecteur ivm veiligheid ter plaatse - Boete van de gemeente voor het ontnemen van woonruimte o.i.d. (je mag een woonhuis alleen om te wonen gebruiken, als je een kamer vol hebt staan ontrek je daarmee woonfunctie, had het vol ananassen gestaan op papier idem boete) - Boete van de gemeente voor het ruimen planten - herstelkosten buren door schilderbedrijf + cash geld in hand voor zogenaamd de playstation , tv , etc dat nat was geworden (zou ik ook zegge ja - huisjesmelkert die huurcontract stopte en de volle huur voor de rest van het jaar eiste, dit uiteindelijk afgekocht van 8mnd naar 3 mnd.toch weer bij 2 rugge wel - investering tijd materiaal spullen etc... het koste wat het kost,... bijelkaar opgeteld zeker een dure grap geweest.. ,een kleine 15000 euro schat ik in. Ondanks alle bovenstaande gezeik toch geen seconde spijt gehad Tip : Bouw je hok uiterst zorgvuldig, en zonder haast en zet je planten er pas in als ALLES zeker weten af is..!! . laat je dingen half afgemaakt & provisorisch opgelost etc. grote kans dat het mis gaat..aldus mijn ervaring. keep it green!
  4. nee zou ik ook zeggen... iemand gepakt en doorgegaan op zelfde locatie?
  5. ik heb wel eens gehoord dat er geen followup is van justitie is en je gewoon op locatie door kan gaan.
  6. ik weet nu wat t was.... er is iets mis gegaan met het water, hoe het precies weet ik niet maar wel dat er een hele hoop water bij de buren naar beneden is komen zetten... Heer K.V. is gister heengezonden met een dagvaarding.. mag hij zijn huis gewoon weer in? hij heeft niks gehoord van zn huisbaas en ook de politie heeft niet uitdrukkelijk verboden terug te gaan, kan hij gewoon de sleutel gebruiken die ik heb en naar huIs gaan? Als hij weer terug is en ff een maandje of 2 ff niks doet, kan ik daarna op dezelfde plek weer knallen daar of kan ik die locatie beter op me buik schrijven omdat ze m in de gaten houden o.i.d.? K.V. heeft op bureau verteld dat hij kweekte voor medisch gebruik, hij heeft Rick Simpsons docu gezien en wilde zo voor zn moeder met kanker het recept maken. dit laatste is ook echt waar, ik zou hem een deel van mijn opbrengst schenken voor dit doel.
  7. @supernoob ik, een kweekverslag? . waar dan... ? heb zelf nooit een verslag gedaan..dus.. je lult maar wat ...aan je reactie heb ik geen reet aan ... @ urban grower ... ja, ik blijf uit de buurt....dat zeker
  8. soortgelijke "told u so"" berichten zullen de revu wel passeren,en terecht .. wat nu? de heer k. vanger wordt heengezonden neem ik aan? lees zoveel verschillende dingen... .. "if u cant do the time, dont do the crime"
  9. voor degene die het advies gaf op te ruimen.... stom dat ik dit niet gedaan heb ...nu hebben ze het vannacht voor me gedaan... ben gepakt dus.. Wat is de straf bij eerste keer gepakt met 80 planten? ben nog door niemand gebeld, ...alleen berichtje dat alles naar de klote is... ben net wel binnen geweest en alles is kapotgemaakt de dure spullen en planten zijn weg .. ...kan niks doen dan afwachten..toch?
  10. ja inderdaad, ik ben net geweest en gelukkig is alles hersteld maar laat ze nu maar gaan.. lampen hangen max.. what more can i do groeten!
  11. hallo heb alleen maar ervaring met de lumi's dus over de andere merken kan ik niet oordelen , ik vind het fantastische dingen.. je kan gewoon je hand erop leggen niks aan de hand, heeft een superlumen stand en is terug te dimmen naar 400 400s of 600w (in mijn geval dan, heb de 600w uitvoering) binnenkant is volgekwakt met een soort niet geleidende rubber, t.o.v. bijv een BAL zijn ze een stuk zwaarder hierdoor. ik ben eeens een topic van Whazzap tegen gekomen hier op wf , was wel de hele nacht bezig met het topic helemaal te lezen (ongeveer 100000 posts ) hier stond een foto op van een BAL EVSA half weggesmolten, die had ik bijna besteld toendertijd... na het lezen van het topic toch voor luma gegaan. kost wat meer maar brand is ook zo wat.. heb er nu onderhand 10 en bevallen icm son t plus bulben uitermate goed, geen enkele fail tot nu toe. het enige is dat je de stekker moet afknippen om ze aan te kunnen sluiten aan je hamerslagkappie even strippen kabelschoentje en klaar. succes!
  12. beste heren kwekers, vraagje, ik zit in wk 3 bloei amneesia en heb de meeste planten al meerdere malen geknakt (bij de eerste pogingen ging dit bij 3 van de 70 niet goed en brak ik een hoofdstengel af helaas, ben tegenwoordig een geoefend breker en lukt het me zonder onthoofden van mn vouwtjes tot hoever in de bloei kan ik de mishandelingen blijven doen? kappen nu dermee omdat ik de bloei afrem?? blijven ze nog lang doorgroeien? sommige zijn ondanks de diverse bochten van het knakken toch 1,5 mtr geworden.....echt niet normaal, amneesie is niet te stoppen op Mapitio, en nog steeds geen enkel geel blaadje --> thats first 4 me groeten !
  13. mijn laatste draai had ik 15st silverhaze staan, was geen topronde, kwam wellicht doordat ik met LED in de weer ging voordat ik ze verplaatste naar de hps lampen en ik ze niet langer dan 8,5 week bloei kon meegeven... het viel me na het knippen wel op dat de toppen goed doorwogen op de weegschaal ik had maar een halve kilo met 4 lampen erop, maar had op nog minder ingezet. maar de kwaliteit en taste ....zeer goed ! SSH is een kruising silverhaze/superskunk toch? smaakt hetzelfde IIG... als je dit soortje gewent bent te roken of inderdaad kush pakt smaakt een nlx of pp naar brandnetels. ga je met LED aan de gang?
  14. thanks voor 't advies, Op hooop van zegen ga ik door, die inschatting / afweging denk ik wel te kunnen maken. "ze komen nu niet meteen dus komen ze vast helemaal niet meer" die veronderstelling heb ik niet.. voorafgaand onderzoek etc kost tijd , weet ik .... maar ja fuckit ... . ik ga door..zien we dan wel weer.. @ Dogbone, je begrijp me inderdaad verkeerd. waarom zou ik dat in godsnaam willen doen.. met de algemene groep bedoel ik de andere groep van het huis waar ook bijv. de tv op staat etc. en niet uitsluitend voor de lampies wordt gebruikt. de stroom betaal ik netjes want stelen doe ik nie aan. heb alles wat beter verdeeld en zit weer op de rit. thx..en laterzzzz
  15. bedankt voor je reactie, ik ga het ritme hervatten.. ik heb amnees stekken geen fem zaad dus hopelijk val het mee! en z'on backup afzuiger is idd wel lekker voor de gemoedsrust, kost alleen wel 1000 geloof ik, ik heb wel eens een post gezien hiero op wf van een gast die er zelf 1 flanste met maak/breek relais en een accu liet hij dat ding 8uur standalone draaien... voor geloof ik 1/5 van wat het apparaat kost in de winkel. en je heb geen extra softbox nodig scheelt ook.. eens kijken of ik die nog boven watër kan toveren...
×
×
  • Create New...