Jump to content

cvg_1618822372

New Members
  • Content Count

    5
  • Joined

  • Last visited

Community Reputation

0 Neutraal

About cvg_1618822372

  • Rank
    zomaar een lid
  1. avond.. dit wordt mijn nieuwe opstelling. nu heb ik gedacht om dit keer geen lvs te gaan gebruiken. zou dit kunnen? zou ik gewoon rechtstreeks de ruimte in kunnen blazen. opticlimate hangt in de ruimte er voor en in de tussen wand zit alleen een deur. voor de rest is hij afgesloten. de andere ruimte is voor de waterbakken enz enz. de ruimte voor de dames is een grote bak met aan elke kant een padje van 50cm/ zou graag jullie mening willen horen. greetz
  2. Foto maken dacht ik ook. Maar als de fases omgedraaid zitten heeft een foto maken ook geen zin. Het gaat mij er ook om of de compressor is beveiligd of welke co compressor er in zit?
  3. Heren..... Ik draai al weer een paar jaartjes met de eerst opti 6000. 1 van de eerste. Weten jullie misschien wat voor compressor daar in zit. Het is namelijk zo.. Binnenkort wordt hij verhuisd maar de eclectische aansluit meneer is van de aardbodem verdwenen. En ik weet niemand anders. Dus ik moet hem straks zelf aansluiten. Nu weet ik dus dat als je een compressor op 400v aansluit. Dat je fases om kan draaien. Als het verkeerd zit draaid de compressor achteruit. Dit klopt toch? Daarom zou ik willen weten hoe ik straks zeker weet dat de opticlimate goed aangesloten zit en niet de. Verkeerde kant op. Draaid. Hij komt straks ook gewoon weer op 400v te draaien. Alleen vraag ik hier of jullie mij goed kunnen uitleggen hoe ik de stroom moet aansluiten. Alvast bedankt.
  4. ik heb uit betrouwbare bron, 5 jaar opticlimate 6ooo. 6 x600 2500m3 water tot nu toe.
×
×
  • Create New...