Jump to content

Heitzerblaumann

Members
  • Content Count

    96
  • Joined

  • Last visited

Community Reputation

0 Neutraal

About Heitzerblaumann

  • Rank
    Hang hier wat rond lid
  • Birthday 01/06/1984

Previous Fields

  • Taal / Language
    Nederlands

Contact Methods

  • Website URL
    http://
  • ICQ
    0

Profile Information

  • Gender
    Male
  • Location
    Zuid Holland
  • Interests
    Formel 1,Paintball,Music.......
  1. Dag: 14 12/12 ik ben nou begonnen met de bloifase.De temperatur is constant tussen 28 en 29 grad.
  2. Heitzerblaumann

    Mijn 1 Kweek

    Hier post ik alle fotos van mijn 1 Kweek ooit.
  3. verder zo.wiet moet ik gewoon tehuis kunnen kweeken zonder dad ik mij strafbar maak.
  4. Hoi, waar kan ik deze kopen?ik ben ook net begonnen met mijn 1 kweek en moet ook nog veel leren.veel succes. MVG Eric
  5. ik heb de slang nouw afgesneden ik heb de oude g-tools ventilator gebruikt voor de aanvoer van verse lucht Dag 12 18/6 de G-toolsventilator is op de laagste stand en te temperatur is rond de 29 grad,ik denk dad dit zu ok is of niet?
  6. ik heb de Ventilator nou in de Tent geplaast en ik koop nog een filter van 1000m3 en ik bau de andere softbox die ik er nog heb van 1000m3 in.ik hoop dat dit zo ok is of niet? Dag: 11 18/6 ik geef op dit moment nog geen voeding da ik op batmix kweek en de eerste twee weken hoef ik er geen voeding bij te geven hebben ze tegen mij gezegt in de winkel.Klopt dit? ik denk dat mijn kamer te klein is en ik dadurg probleme meet de temperatur heb.Mij kamer is 2.00m x 3.00m en mij tent is 1.20m x 1.20m x 2.00m + te kleine filter 400m3 en te kleine softbox 500m3.Als ik er een filter van 1000m3 en ne softbox van 1000m3 in de tent plaats hoop ik dad ik de temperatur omlaag krijg of niet?Wat zou ik er nog an kunnen doen om de klima better te regelen.Wat hebben jullie nog an info nodig om mij beter te kunnen helpen en wat zou ik better moetten doen? MVG Eric
  7. Dag: 10 18/6 Bij deze Plant heb ik gedacht dat zij dood gaat maar zij is tog nog aangeslagen
  8. Deze Fotos heb ik vrijdag de 19.10.2012 gemaakt. Dag: 7 18/6 Deze opening op dit foto heb ik dicht gemakt. (De G-tools-afzuiger met filter is een beetje onvoldoende voor jouw tent) dit denk ik ook,ik heb nouw een softbox van 500 maar ik denk dat dit ook onvoldoende is en ik heb een softbox van 1000 gehalt bei een vriend van mij. (Heb je alle tentflappen open staan?) Ja ik heb alle tentflappen open gehat maar ik heb tot of die 2 boven en de 2 an de zijkant alle dicht maar de temperatur loopt nouw op tot 31 grad maar ik denk dat dit ook te maken heft meet de kamer in die ik kweek da deze heel erg klein is.Als ik vor de tent sta heb ik noch geen 5 cm raumte.Hoe lang moet de slang van de Ventlatie zijn en zou ik de slang liever naar de ram legen op in de gang? Ik zou vanavond eens goed kijken wat ik veranderren kann en zou morgen nog wat fotos hier platzen.
  9. ik werk meet stecke da dit maklijk is meet kweeken.Die gele blad laat ik nog even zitten maar die kommt er wel af.Saat is op dit moment nog niks vor mij,Ik moet er nog veel over lezen.
  10. Hoi Ketama, ik ben net an het verhuizen en heb nog geen internet in de nieuwe wonning.Ik heb de Tent opgezet en heb er 12 planten in staan.Ik heb een Luchtbevochtiger en de temperatur is rond de 28 tot 29 grad.De luchtvochtigheit is rond de 58% als het licht an staat en als de licht out is rond de 80%.Het zijn amnesiaplante.Ik zou morgenavond een paar fotos platsen.
  11. Nederlands: de tent staat bij mij in de kamer.Ik heb de Deur naar de balkon open waar de verse Lucht naar binnen kann kome;maar ik heb geen extra Ventilatie die de lucht in de tent blaest.Mij temperatur is nouw altijd tussen de 26,8 en 29,6 grad.De luchtvocht is rond de 36%.Ik koop morgen noog even een luchtbevochter.
  12. das zelt steht bei mir im zimmer.Habe die zür vom Balkon offen und da bekomme ich meine frische luft.Ich habe aber keinnen extra ventilator der Frische luft ins zelt pumpt.Werde ich mir gleich mal besorgen und nen Lufterbefeuchter auch.Also für die Temperatur habe ich ja so ein Ventilator mit Termostat aber ich glaube der arbeitet nicht richtig.Ich habe ihn auf 28 grad eingestellt aber der bläst selbst wenn es nur 24 grad sind noch volle pulle.Denke da brauche ich auch einnen neuen.Danke dir für deine Hilfe
  13. Hoi, ik heb een paar fotos gemakt.Ik heb mij vaandag een huis angekeken en ik ga eind van de week Verhuisen.Volgende week ga ik de nieuwe meisjes erbei platzen. De Temperatur is als de Lamp an is altijd boven de 30 grad maar hij gaat niet hoger dan 32 grad.Is dit ok zo?
×
×
  • Create New...