Jump to content

BraboGrower

Members
  • Content Count

    116
  • Joined

  • Last visited

Community Reputation

25 Positief

About BraboGrower

  • Rank
    Kind aan huis lid

Previous Fields

  • Taal / Language
    Nederlands + Engels
  1. Oh excuus, dat heeft ie dan echt te danken aan de media, zelf had ie dat waarschijnlijk nooit gered. Ben erg blij voor em in ieder geval. Geeft mij toch weer een beertje hoop voor Johan.
  2. Ik vind deze zaak ook bizar treurig, wat een schande en dan andere landen bananenrepubliek noemen, nou laat ik het zo zeggen, dat ik allang niet trots meer ben om nederlander te zijn.. Ik heb een tijdje terug van een zaak gehoord wat mijn hersenen deed spinnen, moest toen ook al gelijk aan Johan + vrouw denken. Er zit een Nederlander vast in SPANJE!! voor verkrachting (hij was daar destijds als toerist ofzo) voor weet ik het hoeveel jaar + nog vele jaren te gaan... Er was destijds DNA gevonden op slachtoffer wat niet van hem was, echter toch veroordeeld, nu blijkt het zo dat er in Engeland een verkrachter wordt opgepakt en ik weet niet precies hoe het precies gelopen is, maar zijn DNA werd gematched met die zaak van de Nederlander en wat blijkt, bingo 100% match. En ik durf dit niet met 100% zekerheid te zeggen, maar volgens mij heeft de Engelsman nog bekend ook. Denk je nu dat hij vrij gelaten wordt?? NEE!! en het schrikbarende hiervan is NEDERLANDSE STAAT DOET NOPPES, meedere malen in het nieuws geweest en nu alweer "oud" nieuws. En dit betreft kant en klaar bewijs voor onschuld op DNA niveau (bekenning weet ik ff niet 100%) en in SPANJE. Dit wetende, vrees ik het ERGSTE voor Johan, qua hulp of wat dan ook vanuit de Nederlandse staat. Ja ze helpen hem nog verder de klote in ja...
  3. Verbrande puntjes is geen probleem, dat is bij amnees bijna onvermijdelijk als je zelfs de standaard schema's aanhoud, ec van 1.4 is vaak meer als genoeg, maar bij amnees duurt het nog zeker nog 21 dagen na 12/12 voordat de groei eruit is, en tot die tijd (+-14dgn)) kun je dus het truukje met de wat hoge ec uithalen om de groei (lees, strek periode) te remmen. Na 14 dagen zou je evt weer kunnen afbouwen met ec. Om geen plof toppen te krijgen. (Als ik het fout heb hoor ik het graag)
  4. Zelf hang ik het netje +- 1 meter boven de potten, mijn planten worden wel wat langer maar ik geleid de takken Kris kras waarbij het net de takken tegenhoud. Dit creëert aardig wat diepte in het gewas wat bij amnesia bij mij het meeste opleverde. Zie het als een soort scrog. Ik ben het met je eens over je schakelmoment. Mooie tijd, die zijn er klaar voor .
  5. Ik zou juist de ec omhoog halen naar +-1.6, een lage ec heeft bij amnesia nogal een strek effect, je drukt ze dus meer met de hoge ec. (Misschien zelfs nog hoger qua ec, laat ik over aan de amnees experts zoals Ph donner)
  6. Beide heb ik slechte verhalen over gehoord. Ik hoor goede verhalen over de zware can filters en ikzelf heb hele goede ervaringen mee phresh en rhino/phat
  7. Zo mooie sketch up skills, wordt een heeeeel mooie ruimte. Succes, hoop dat je een verslag maakt als het af is
  8. Bedankt voor die tip zeg, had precies hetzelfde probleem met de filter, vervormde heel het tentdoek, had eerst een blok hout tussen de muur en tent (waar filter hangt), maar dit is veel beter!
  9. Dit staat bij puk. Soft Start (lage inschakel stroom) bij gebruik zonder Maxi Controller en Zero-Start (geen inschakelstroom) met de Maxi Controller.
  10. Probeer het eens bij de santé Daime kerk, deze gebruiken NN-dmt in Nederland, kost iets van 200 euro om aan een ceremonie mee te doen, dit onder begeleiding natuurlijk.
  11. Het gaat bij deze kikkers vooral om de 5-MEO-DMT, koop dit gewoon bij een RC shop in china, komen geen kikkers aan te pas! Of haal mimosa hostilis wortel poeder (MHRB), zoek een STB (straight to base) TEK (handleiding) op en maak je eigen NN-DMT, wederom ook geen kikkers, of jungles, of rare brazilianen die je organen willen verkopen op de zwarte organen markt . Heb je uberhaubt wel ervaring met hallucinogenen ? gelijk naar DMT is niet mis en toch zeker niet als je uberhaubt nog nooit getript hebt.
  12. Ik zou de klok op 12/12 zetten, amnees groeit nog wel 21 dagen na de schakel.
  13. Hele accurate beschrijving daar V haha! Rustheid zelve hier Verder klopt het ook, je moet gewoon zeker zijn van je zaken, jij bent het konijn bij Research Chemicals tenslotte. Ik lees me eigen compleet in (niet partyflock....) en altijd iemand aanwezig die ook ervaren is (en nuchter als ik trip). Natuurlijk checken of je allergieën hebt of gevoelig bent voor bepaalde stoffen.. En doe je hersenen een plezier en neem pauzes tussen gebruik. ( ook handig tegen verslaving) Heb al een waslijst gebruikt, maar nooit vaak en veel, nooit verslaafd geweest of geraakt, gewoon rustig aan doen (het is je lichaam tenslotte!) Alexander shulgin is tenslotte ook oud geworden (90+) Ga dus ook zeker niet klakkeloos een dosis overnemen van internet dat iemand lekker tript op 1gram, dit kan de dood van jouw wezen. (Gevoeligheid, vertering, medicijngebruik, gewicht, geslacht oftewel super veel variabelen). Bouw altijd je dosis langzaam op, begin met een "threshold" dosis en kijk vanaf daar verder. En wat helaas ook veel voorkomt, het combineren...altijd oerstom natuurlijk.. Er is al weinig bekend over RC's laat staan over combinaties.. Gewoon nooit doen. En stel je doet alles perfect, sta met research chems niet raar te kijken dat er soms een label verkeerd wordt geplakt en je hierdoor zwaar in de problemen komt omdat je iets inneemt wat veel potenter is.(meerdere verhalen over gelezen) Ken jezelf gewoon heel goed, fysiek en mentaal voordat je überhaupt aan geestveruiming begint ;p
×
×
  • Create New...