Jump to content

alvalfa

Members
  • Content Count

    12
  • Joined

  • Last visited

Community Reputation

0 Neutraal

About alvalfa

  • Rank
    zomaar een lid

Previous Fields

  • Taal / Language
    Nederlands + Engels
  1. vanmorgen kwam er een ec van 4.0 uit en ph 5.8 maar ik heb het wel eens hoger gehad zonder opti en daar bleven ze mooi groen. ander hok met opti had ik perongeluk met opstarten 1 lamp in de continu gelaten nu zijn daar de planten 2 weken voor gegroeid en staan nu 8 dagen in de bloei en getopt ppm meteen op 500 gezet nu dag 8 bloei 700 ppm en staat hartstikke mooi temp 29 om 24 lv 74 om 83
  2. nee bijna alles wat ik geef loopt er weer uit lijkt wel of ze niks meer opnemen. ik heb nu co2 uitgezet en laat ze de matten leegtrekken. ik weet het ook niet meer.
  3. als ik hem al aanzet op 400ppm krijg ik het al meteen.. heb geprobeert hem al meteen aan te zetten op 400 ppm maar toen kreeg ik de klauw bladeren en stonden ze stil, en heb hem uitgelaten tot dag 17. En nu zit ik op dag 42 en alles is zo geel dat het er volgende week af valt. ik geef ec 1.8/2.0 en ph 5.8 drain is 5.0 ph 5.5 Hoe kan ik die slechte verbranding controleren?? en mijn luchtvochtigheid is tussen 40 en 50 overdag ligt het daar niet aan, zit zelf aan een bevochtiger te denke.
  4. heb daar ook gedraaid met aarde, toen bleef alles langer geel. ik weet bijna zeker dat het geen gifdampen zijn want het gebeurd echt als ik de co2 aanzet. alles wat recht onder de lamp staat word geel en die aan de buitenkant blijven groen. Heb ook een draai gehad met een stukke lamp daaronder was alles groen en vrij dik maar niet zo hard. En weet eerlijk gezegd niemand die kweekt op steenwol slabs en co2.
  5. knakenpoester ik heb het ook op aarde gehad, maar dan word het in wee 4 tot 5 geel en dan blijft het ook daarbij word niet erger. maar op slabs word het al erger van af week 4 in week 8 heb ik bijna geen bladeren meer. toppen worden wel dikker maar niet zoals in en uitblaas. maar krijg ook niet de planten die ik krijg zoals in en uitbaas daar heb ik dikke stammen, en groene bladeren. ik heb een ander hok gehad ook met opti maar daar had ik een inblaas in staan die de ppm wat hoge hielt, nu is de ppm al na 10 dagen 180/190. En als ik met co2 aansta in het begin krijg ik heel erge klauw bladeren. en staan ze stil.
  6. Goede morgen, Ik kweek op steenwol slabs, met een opticlimate met temperatuur overdag 28 graden en snachts 23 luchtvochtigheid overdag rond de 45 en 50 en snachts 75% ik doen 2 druppel beurten 6 min als de lichten aan gaan en 6 min als de lichten uitgaan waardes die ik mee geef zijn ec2.0 en ph 5.8 drain is ec 5.0 ph 5.5 voeding is pukk support licht is gravita 1000 watt aan spullen ligt het niet. aan mijn inzet ook niet. Maar mijn bladeren vallen er gewoon af in week 7, maar het begint in week 3 als ik de co2 aanzet kweek ook met in en uitblaas en daar zijn mij amnesias nog groen in week 8 en zijn supervet en dik.
  7. Hallo alvalfa Vertel eens wat meer, over je vorige ronden, omdat je zegt mislukt. Was je meteen begonnen met co 2 Nu op dit moment zou ik me niet druk maken, je geeft zelf al aan het groeit wie kool. En namate je planten groter worden, geven ze zelf ook co2. Maar ben wel nieuwschierig wat bij jouw mis is gegaan de afgelopen twee ronden. Gr prettig goede morgen. ronde 1 had ik meteen van groei dag 1 de ppm op 400 gezet het minimale, wat er toen gebeurde leek het net of de planten natte voeten hadden bladeren gingen hangen ze werden niet groter stonden stil.. 1 dag co2 uit en kom dag later staan de bladeren recht omhoog. maar tot week 4 ging het prima zonder co2 toen ging de bloei erin zitten en leken ze stil te staan. resultaat niet het dubbele wat ik er normaal uit haal maar 1/4e. 2e oogst was eerste 3 weken zonder co2 tot de bloei er echt in kwam, toen rustig aan de ppm van 400 elke week verhogen met 100. toen leek werden me bladeren zo geel en bruin kwamen roestvlekken op. maar even voor de duidelijkheid heb 3 lampen op 2 meter kweek op steenwol stlabs en rv is overdag 45% en snachts 65%. temp 21 om 30. dat zijnn de omstandigheden. wat ik zelf heb gehoord is dat de rv vele malen hoger moet, zo rond de 70 als de lampen aan staan.... bvd.
  8. ik kan vrijwel geen versen lucht krijgen en blaas uit in een tussenruimten... maar in groei periode was ppm 400. maar nu in week 1 bloei is de ppm gemiddeld 260. maar ze groeien als kole zolang ze door groeien ga ik geen co2 geven maar ik ben bang met de topvorming dat het niet vooruit gaat. en heb 2 rondes met co2 gedraaid dat is mislukt en nu zonder gaat perfect. maar ben bang dat er geen toppen opkomen.
  9. ja ik heb al met 20 personen gesproken... mijn lv is tussen de 40 en 55 % als de lampen aanstaan en als ze uitstaan 70% maar komt ook omdat ik op steenwol slaps en alles gesloten via riolering word afgevoerd. waar ik geen opti heb staan gaat het allemaal perfect computer bestuurd. geen stress maar met de opti komt er toch meer bij kijken. ik dacht zelf ook aan te lagen lv dus ik moet eigenlijk een bevochtiger erbij doen want water op de vloer heb ik gedaan dat gaat niet....
  10. 1000 w per m2 en ik had in de hoek een lamp uit en daar waren ze mooi groen en zoals ze horen te zijn.... maar in week 4 stonden ze een week stil kwa aandikken van toppen... toen gooide ik de co2 aan op 400 toen gingen ze wel meer aandikken maar werden geel geel en geeler.... later verbranden de bladeren gewoon... maar dat was de bovenste laag, daar onder was alles donker groen.
  11. ik heb 1 run gehad met co2 maar dat was geen succes eerste 3 weken ging het prima alles donker groen alles zelfde hoogte alleen de ppm waarde blijf op 200 tot 300 steken en ze maakten wel toppen aan maar daar bleef het bij ze werden niet groter. Toen deed ik de co2 op 400 zetten dag later alles geel. en later ging alles zelfs verbranden maar dat waren alleen de hoofdtoppen de zijtoppen bleven donker groen. ik heb deze run ook de co2 uit gezet en wil met een inblazer van 1000 kuub en een afzuiger gedimt tot 1500 kuub gaan werken en zie nu al een heel verschil.... ze groeien veel harder en zijn er veel mooier uit dan daarvoor.
×
×
  • Create New...