Jump to content

Vruchtvlees

Members
  • Content Count

    117
  • Joined

  • Last visited

Community Reputation

0 Neutraal

About Vruchtvlees

  • Rank
    Kind aan huis lid

Previous Fields

  • Taal / Language
    Nederlands + Engels
  1. Ik ben gisteravond wezen kijken en alle plantjes zijn redelijk aangevreten. Waarschijnlijk door kleine rode spinnetjes, iemand enig idee wat dit is en hoe ik er vanaf kom? Voor de rest zag het er volgens mij nog goed uit, alleen 1 van de plantjes hangt er een beetje zielig bij. Deze hangt er een beetje zielig bij De kleine rode spinnetjes
  2. Net weer even wezen kijken, staat er allemaal nog prima bij! (ondanks het slechte weer ) Ze groeien wel heel scheef, dus heb ik een stuk riet naast elk plantje gezet, zodat ze hopelijk weer een beetje recht gaan staan.
  3. Ben net even alles wezen snoeien en heb een worteldoek neergelegd, zodat er zo min mogelijk andere planten omheen gaan groeien. Heb de potten netjes ingegraven en de plantjes erin gezet. Ik heb om alle plantjes ook nog van die anti-slakkenringen met kopertape gedaan. De boel gesnoeid Snoeien zonder handschoenen (gelukkig had ik mijn EHBO lange vloei bij me) Staat er goed bij zo, denk ik
  4. Johnny_Sack, al die rotzooi is mijn rotzooi van 2 jaar geleden.. Ik ga er gewoon voor met deze soortjes, jammer dan als het niet lukt .
  5. Heb trouwens nog een vraagje. Tijdens het drogen ruikt de wiet nogal, ik wou een droogkast maken in mijn kelder en ik hoop dat dit de geur verminderd. Heeft iemand misschien nog een handige tip hoe ik de geur kan bestrijden?
  6. Het begon toch weer te kriebelen dus ben ik weer is begonnen met een kleinschalige guerilla, dit keer 2 jack herer & 2 white rhino in potten van 28L. Ga er vrij weinig aan doen, laat gewoon de natuur ze gang gaan. Mijn spot is een vrij waterige plek, dus graaf ik de potten een beetje in. Ben nog even wezen kijken naar mijn spot van 2012 en het staat er nog, dus in 2 jaar tijd geen pottenkijkers . Zit dit keer een paar meter verder, er valt meer licht op deze nieuwe spot. Nieuwe spot Oude spot
  7. Ik vroeg me af of je mannelijke planten wel oneindig mag kweken.. of geldt hier ook max. 5? En welke onderdelen zijn illegaal/legaal aan de plant?
  8. Goedenmiddag, Kom net terug van onze spot en ben blij verrast met wat ik aantrof . Maak me nu geen zorgen meer... Echt bizar dat ze nog zo goed erbij staan . Dit vond ik dus verontrustend eruitzien. In plaats van kaplaarzen, vuilniszakken met tie rips . Euforie .
  9. Ik snap dat het niet slim is om te doen, maar anders gaan ze waarschijnlijk dood als ze niet al dood zijn..
  10. Als er nog overlevende tussen zitten haal ik ze uit de grond en zet ik ze in potten. Daarna vervoer ik ze naar tuinen en balkons van maten..
  11. Goedenavond, Net terug van onze spot en het ziet er dramatisch uit . Het staat helemaal onder water, morgen ga ik langs met kaplaarzen kijken wat er te redden valt. Ik vrees het ergste .
  12. Goedemiddag! Thank you Medegrowers, We voelen ons vereerd. We hebben deze kweek al veel geleerd en zullen dat in de toekomst meenemen ook mede dankzij wietforum! Maar de planten in pot zijn ook echt groter geworden daarom een paar foto's Zijn nu denk 1.30 En dan ook nog een paar van de spot! And now let them make some big buds!
  13. Goedenavond! Nog snel even een update voor te slapen gaan . Het is trouwens femzaad Carpe Diem . Zag er allemaal goed uit en er beginnen topjes aan te komen . We hebben zoveel mogelijk planten gesnoeid, hopelijk dat ze hierdoor meer zon pakken.
  14. Goedemiddag! We zijn weer terug, we waren even afwezig i.v.m. vakantie en festivals . Net weer wezen kijken en het staat er allemaal nog prima bij . We hebben wel erg veel last van naaktslakken dus, even de plantjes eromheen gesnoeid en slakkenkorrels gestrooid.. Ik zie wel scheuten maar vraag me toch af waarneer er toppen aan gaan komen en als er toppen komen moet ik die dan beschermen tegen de regen ? Wat me ook opvalt is dat de planten in mijn maat zijn tuin veel gespreider zijn dan op onze guerilla plek.. Ze zijn nu rond de 1 meter, sommige iets groter. Er staan ook een paar kleintjes bij rond de 30 centimeter die heb ik al opgegeven..
×
×
  • Create New...