Jump to content

piet kierewiet

Members
  • Content Count

    80
  • Joined

  • Last visited

Community Reputation

0 Neutraal

About piet kierewiet

  • Rank
    Hang hier wat rond lid
  1. gaat echt vet worden in 100 liter kuipen ze zien er mooi uit man
  2. piet kierewiet

    takkebos

    takkebos
  3. en nu doc haha,gaat volgens mij best wel goed zonder duure grond.bij het water geven geef je eerst de helft zonder voeding dan daarnaa de andere helft met voeding.kan gewoon met een tuinslang en een gieter.een mooie groote kas en een goede zomer is wel nodig natuurlijk.de losse p k n korrels gooi je in de gieter en gaan.als de plant ze eerste bruine haaren laat zien dan kan je over stappen op pk13 14 omdat dit goed werkt en ook nog eens niet zo duur is.voor een binnenkweek is dit niet echt geschikt omdat de zandlaag in een kas zoals deze wel een paar meter dik is.dit werkt zo goed dat de plant tot het oogsten groen blijft.
  4. gaat volgens mij wel redelijk goed op zand,en dan zou ik hier een mooie foto plaatsen. ben al een half uur bezig en het lukt me nog niet kijk anders effe in me album daar staat ie wel dat ging ook best snel maar de rest zou er haast stress van krijgen.als ik geen lekkere bubbelgum hier had dat dan weer wel!
  5. kweken op zand is zo gek nog niet hoor heel erg veel tuinders doen dit met verschllende gewassen.heb een keer boomen gezien van 260hoog en heel erg breed.heb er foto,s van zet ze er vanavond wel op.zand bevat geen voeding is ook niet nodig kijk maar naar een hydro kweek.wel stoomen de tuinders hun zand om ziektes tegen te gaan.gewoon wat boeren verstand en losse pkn korrels en je kijkt je ogen uit.ook het geven van bladvoeding zorgt ervoor dat een ervaren tuinder makkelijk een kilo per plant trekt in een kas.is geen gelul is gewoon hun beroep.en dat zie je als ze aan het hobbyen zijn in hun kas.
  6. wauw wat een groei snelheid niet normaal,nu al wortels onderuit de pot echt te gek.mooi groen ook toppie
  7. wauw mooie kandelaars en voor die andere gast hup hup 400wattertje erbij kost 65pleuro en haal je er best wel uit
  8. weer een speciaal iemand erbij.speelt u triangel?
  9. hoge ec kan ook komen door een slechte ph waarde in je grond.je onderste blaadjes zijn ook de oudste dus die worden het eerste geel.hoe groot zijn je potten ,en staan ze niet te nat?
  10. licht afbouwen doe ik ook wel eens als ze echt op een bepaalde datum om moeten.je krijgt er geen meer gewicht voor in de plaats maar ze bloeien wel snel af.zou het pas doen als je toppen dik en hard zijn.maar verder gaan ze goed
×
×
  • Create New...