Jump to content

electricroad

Members
  • Content Count

    45
  • Joined

  • Last visited

Community Reputation

0 Neutraal

About electricroad

  • Rank
    Begin z'n weg te vinden
  • Birthday 09/20/1986

Previous Fields

  • Taal / Language
    Nederlands + Engels

Profile Information

  • Gender
    Male
  • Location
    flevoland
  1. Mijn Ultraviolet: greetzz, electricroads.
  2. Hoi allemaal! hier nog even een updatje. ik heb 4 dagen geleden mijn grootste dame een beetje omgebogen/geknakt en de lampen verder naar beneden gehangen. ze heeft nu een knak in de stam van ongeveer 60 Graden.. Maar volgens mij blijft ze ongestoord doorbloeien . Ik heb alleen nog 1 vraagje, ik heb 5 tl buizen van 18 watt waarvan 3 bloeibuizen en 2 groeibuizen (bloei nr827 en groei 33). Zou ik eigenlijk over moeten gaan tot 5 bloeibuizen?of is de combinatie die ik nu gebruik ook goed? Fototje's van vandaag: Topjes: Greetzz, Electricroads.
  3. Bedankt voor de reactie's! @Torsti, dat klinkt inderdaad logisch! Ik ga er vandaag of morgen even mee aan de gang, de dames moeten nog minimaal 3 weken dus het is denk ik nog wel de moeite waard! Greetzz, Electricroads.
  4. wow, ziet er echt goed uit dat hokje van jou! wat is je geheim! greetzz, Electricroads.
  5. Hi there! weer even een update na een lange week... De dames bloeien volle kracht! Alles gaat volgensmij goed, niks te klagen. hier een paar fototjes: topjes van de sterke 2 planten: gewoon wat foto's: dat was het wel weer! greetzz, electricroads.
  6. succes ermee, zo'n zelfde opzet wil ik binnenkort ook gaan proberen (waar heb je die evsa set vandaan??). ik ga je volgen! greetzz, Electricroads.
  7. hey rogerishere, planten staan er mooi bij! gaat het nog allemaal goed? greetzz, Electricroads.
  8. Ik heb dat ook gehad, het bleef gelukkig bij de puntjes, hopelijk bij jou dames ook. ze staan er mooi bij! greetzz, Electricroad.
  9. haha, op je foto zag het er wel uit alsof je het al een tijdje doet succes met je kweek! greetzz, Electricroads.
  10. Je hebt gelijk, ik zie het verschil inderdaad! Het is mijn eerste kweek, dus heb ik nog weinig ervaring met deze planten, bedankt voor je toelichting! greetzz, Electricroads.
  11. bedankt voor de reacties! @arnold63, volgens de website waar ik de zaden heb gekocht zijn het alledrie planten van hetzelfde soort. ze groeien daarintegen alledrie anders en hebben ook niet hetzelfde blad... maarja.. ze doen het best aardig dus mij hoor je niet klagen! greetzz, Electricroads.
  12. Hoi allemaal! Hier een verslagje plus foto's van begin tot vandaag de dag. Dit is mijn eerste kweekje en heb hiervoor 3 autoflower zaden gebruikt. (leek mij wel zo makkelijk ommee te beginnen). alledrie zijn ze ontkiemd. De kosten heb ik redelijk laag gehouden omdat dit het eerste kweekje is, ik gebruik 5 tl lampen van 59cm dus in totaal 90 watt. de planten staan in een grondmix van; 50% potgrond, 30% akadama (is een bonsai grond) en 20% kiryu (is ook bonsaigrond). voor de voeding gebruik ik voor 2 planten de terra vega en flores en voor 1 plant biogold. (is een bonsai voeding). ph waarde van de grond is rond de 6,3. De plantjes zijn nu 5 weken sinds ontkiemen. wat me opvalt is dat 1 plant veel groter is geworden dan de andere 2. alledrie staan ze in dezelfde grondmix. wel intressant om te zien is dat de plant met de bonsaivoeding de grootste achterstand heeft. (was wel het minst sterke kiemplantje). maar dat verklaard nog niet waarom 1 plant veel groter is...hoe zou dit komen?? hier zijn wat foto's van de eerste weken van de plantjes: deze foto's zijn van vandaag: sorry voor de slechte kwaliteit van de foto's, maar mijn telefoon maakt niet al te beste foto's haha.. ik probeer regelmatig update's toe te voegen over de verdere ontwikkeling van de plantjes! greetzz, electricroads..
  13. Dankje trosti, moest dat nog even uitvinden haha... greetzz, Electricroads. trouwens @ djbroertje. bedankt voor je reactie en ik ben inderdaad van plan om binnen kort een verslagje te maken. Heb al wat verschillen in voeding e.d. opgemerkt haha. greetzz, Electricroads.
  14. Haha, die staan gewoon onder zonlicht ph van de grond regel ik dmv mengen van substraten, werkt best goed volgens mij (ben nog maar bezig met eerste kweekje dus heb nog niet echt vergelijkings materiaal). greetzz ,Electricroads
  15. Hallo allemaal! Ik kom me even voorstellen. ik ben momenteel bezig met een eerste tl kweekje. deze is ondertussen 5 weken onderweg en gaat lekker! mijn intresse in de cannabis plant is gewekt door (misschien een beetje raar.. ) mijn andere hobby, Bonsai. Ik kweek nu sinds ongeveer 9 jaar bonsai bomen en heb hierdoor aardig wat ervaring opgedaan met moeder aarde om zo maar te zeggen haha. de eerste kweek die ik nu doe gebruik ik ook bonsai grond en voeding, naast de voeding die ik gebruik van de growshop. gewoon om te kijken wat voor effect het heeft op de planten tov de bonsai voeding... nou ja, genoeg verteld! ik hoop nog meer te leren van jullie ervaren kwekers! greetzz, Electricroads.
×
×
  • Create New...