Jump to content

t-hollenberg

Members
  • Content Count

    17
  • Joined

  • Last visited

Community Reputation

0 Neutraal

About t-hollenberg

  • Rank
    Groentje

Previous Fields

  • Taal / Language
    Nederlands + Engels
  1. Ja ik ben ZEERRRR tevreden over wietzaadjes.nl. Inderdaad wat je zegt veel soortjes, makkelijk te bestellen en snelle levering. Je kan ze ook in de winkel kopen maar dan moet je oppassen dat je ze niet uit een touristenshop in Amsterdam haalt ofzo. Voor de rest denk ik dat online bestellen goedkoper is dan in de winkel en omdat ze de voorraad beperkt houden heb je ook altijd verse zaadjes. Wat ik heb begrepen tenminste. Ik raad het je i.i.g. zeker aan.
  2. Eerlijk gezegd heb ik zelf geen flauw idee. Een maat van mij die een binnententje heeft staan gebruikt deze grond altijd en heeft er nooit problemen mee gehad. Dus ik ben er eigenlijk blind vanuit gegaan dat het gaat werken. Maar we zullen het beleven. Mocht het niet werken lees je het snel genoeg. Ik heb wel een intressant forum gevonden over de voeding van BioBizz. Mocht je er de tijd voor hebben is het wel intressant om even door te lezen. Forum Biobizz voeding Jij ook succes deze zomer !!!
  3. Beste lezers, Vorige week 2x Jorges Diamonds en 3x Frisian Dew besteld bij Wietzaadjes.nl. Tevens 2x White Widdow gratis erbij gekregen. Zaadjes vrijdag 30 maart ontvangen en gelijk ontkiemd tussen 2 borden met wc papier. Dit weekend zijn de zaadjes uitgekomen en vandaag 2 april gereed om te planten. Ontkiemde Jorges Diamonds Ontkiemde Frisian Dews Ontkiemde White Widdows Tijdens het planten van de zaden heeft een fel noorderwindje zand in het eten gestrooit. (had ik die stick maar nooit gerookt ghehe) Alle zaden van het bord gewaait (hoe stom ken je wezen) oftewel zoeken naar een speld in een hooiberg. Afijnn gelukkig alsnog 6 van de 7 zaden terug gevonden in me achtertuin. Hele tuin nat gespoten met een tuinslang op de hoop dat nr. 7 nog ergens uit de grond komt geschoten. Dankzij de foto's die ik had gemaakt kon ik gelukkig de soorten scheiden. Hieronder i.i.g. een foto van de 6 die net gezaaid zijn in Biobizz All Mix aarde. Uiteraard na weer een paar hijzen verder heb ik het voor elkaar gekregen om ook nog is de verkeerde naam bij het verkeerde zaadje te schrijven vandaar de pijl aan de onderkant. Dit was het even voor deze week. Volgende keer hopelijk foto's van de 1e kiemblaadjes. P.s. tips en aanvullingen uiteraard altijd welkom.
×
×
  • Create New...