Jump to content

GroeneKlavert

Members
  • Content Count

    112
  • Joined

  • Last visited

Community Reputation

0 Neutraal

About GroeneKlavert

  • Rank
    Kind aan huis lid

Previous Fields

  • Taal / Language
    Nederlands + Engels

Profile Information

  • Gender
    Male

Recent Profile Visitors

288 profile views
  1. Bedankt voor de reacties, mijn vraag is beantwoord!
  2. @lostchild De flens is evengroot als van de filter dus dat komt helemaal goed. Het gaat over de s-vent vk-125 die we hier geregelt in de micro sectie zien. Ik ben benieuwd hoe het allemaal gaat uitpakken en zal hier ook een bouwverslagje op het forum zetten zodra ik met mijn STUFI alles bij elkaar heb gesprokkeld.
  3. @BigBangTheory Met de 190m3 afzuiger kom ik toch bijna net zo ver als een 200m3 of zal dit in geluid echt uitmaken? Buiten dat erg bedankt voor de zovere info!
  4. @BigBang Theory Er komen twee 36watt TL lampen in. De omgevingstempratuur is ongeveer 18-20 graden. @lostchild De afzuiger wil ik ook gebruiken om de warmte uit het hok te krijgen maar aangezien ik Turbo Neon TL lampen ga gebruiken zal er weinig warmte van de lampen komen. Dus als ik een afzuiger van 190m3 gebruik komt het denk ik helemaal goed?
  5. Haha geniaal, die kerel maakt echt van alles. Hij tovert een flatscreen om naar een vergrootglas waar die muntjes mee smelt.. "Funny colours"..zou wat zijn als je opeens je plantjes blauw ziet worden..
  6. Hallo iedereen, Ik ben van plan een microhokje van 60x50x140/150 te gaan maken , alleen zit ik nog met de vraag welke filter ik het beste kan gebruiken. Nou twijfel ik tussen de Can150m3 of de Can200m3 te nemen. Het liefste neem ik die van 150m3 aangezien ik het liefst alles in het hok zelf wil houden, die van 200m3 valt buiten de maten. Nou vraag ik mij af of die filter de geur wel aan kan en ik niet beter voor die van 200m3 kan gaan? Alvast hartstikke bedankt en een relaxed weekend toegewenst! GroeneKlavert
  7. Zo daar ben ik weer na 2 weken! Eindelijk hebben we de zon waar we op hebben gewacht! De planten hebben hier aanzienlijk van genoten. Als eerst de Special Queen die ik er persoonlijk het mooist vind bij staan. Volgens mij is ze 1-2 weken in de bloei? op 8-5-13 is ze 12-12 gegaan. Mooie grote bladeren heeft ze. De twee Automatic Cheese plantjes zijn helaas niet zo groot geworden als ik had verwacht. Verder gaat alles "toppie" met deze twee. Dan komen de twee onbekende plantjes aanbod. Ze zijn beide gestrekt en staan er meer voor de fun bij. Het plastic gedeelte is om slakken hopelijk af te weren. Meneer/Mevrouw Blue Berry toont nog geen geslacht maar doet het verder prima. Ik heb hem/haar vorige week getopt. De grote bladeren bedekken de gehele plant. Vervolgens komt de Original Amnesia, sinds gisteren heb ik haar 12-12 gezet. Eerst was het zo'n gestrekte dame met niet veel sierlijks, gelukkig is dat inmiddels veranderd. Vorige week heb ik haar ook getopt. Dan nog even de twee stekjes van de Special Queen en Dance World. Zijn inmiddels ook al goed aangeslagen. En als laatste komt de Dance World. In de afgelopen weken is ze net als de rest flink gegroeid. Bij haar is de indica/sativa kruising mooi te zien. Met haar gaat het ook toppie. Nou dat was het weer voor deze week.
  8. Wat een mooie verzorgde tuinkas! Het lijkt bijna alsof het slechte weer geen invloed heeft op je plantjes. Ook zien die cactussen er leuk uit. Veel succes met de kweek
  9. Mooie groenen plantjes! Ik denk dat de hele outdoor sector niet vrolijk word van dit geweldige voorjaar.. Veel succes met de kweek
  10. Zo daar ben ik weer na een aantal dagen. De Special Queen en Dance world staan nu 12 dagen op 12-12 en doen het prima voor zover het weer dat toe laat. Om toch zeker te zijn van een redelijke opbrengst van de 2 soorten heb ik van ieder 1 stek genomen. De Special Queen en Dance World zelf - Special Queen toont al geslacht - Dance World De 2 Automatic Cheese plantjes die nog steeds onder 2 lampjes staan. Ook heb ik weer 3 zaden ontkiemt deze keer onbekende zaden die ik heb gekregen. En eentje met haar plastic kastje eromheen tegen de kou/slakken. De Blue Berry heeft nog geen geslacht getoond dus dat is nog even afwachten. De Amnesia die er een beetje kaaltjes uit ziet.. Dat was het weer voor vandaag. Nog een fijn lang weekend
  11. Jammer van het AK-47 zaadje.. misschien komt die nog boven de grond dus goed vochtig houden! Misschien als je de onbekende om draait zal ze recht groeien? Verder prachtige plantjes Dat worden echt beesten met al die ruimte om zich heen! Ga zo door!
  12. Zo weer een week verder met een flinke dosis zonneschijn achter de rug. De planten zijn allemaal flink de hoogte in gegaan en doen het prima. Helaas... zijn er ook dit jaar weer een boel slakken in mijn tuin te vinden..wat ook zijn gevolgen heeft. Ik heb vandaag kopertape besteld en hoop dit snel in huis te hebben. ----------------------------------------------------------------------------------------------------- Als eerste de Cheese Automatics die inmiddels 1 week oud zijn. Deze hebben de hele week buiten gestaan en zijn gelukkig niet ten prooi gevallen door de slakken. Ik heb ze momenteel wel weer terug naar binnengehaald en onder hun lampje gezet. Dan nu de Dance World die het ook prima doet. Ik heb haar vorige week getopt en sinds vandaag staat ze op 12-12 in de verduister kast. Blijkbaar lusten de slakken deze dame niet en laten ze haar nog met rust. Op de foto lijkt het of ze onderin gele bladeren krijgt maar dit komt door de camera. De Special Queen schijnt erg lekker onder de slakken te zijn en heeft ook redelijk wat afgevreten bladeren.. Ook heb ik de SQ vorige week getopt en staat ze ook sinds vandaag 12-12. De Blue Berry is deze week ook flink opgeschoten. De Amnesia is te vergelijken qua groei met de Blue Berry. Dat was het weer voor vandaag, nog een fijne avond.
  13. @Boosie, bedankt voor de tip. Ik heb ze wat dieper gezet. Jij ook veel geluk toegewenst! --------------------------------------- Een goede avond, Zo weer een zonnige dag achter de rug dus tijd voor een update! Bijna alle planten zijn deze week overgepot. Sinds vandaag (1-5-13) zijn mijn 2 Royal Cheese Automatic zaadjes boven de grond gekomen. Nou aangezien de dames zo hard zijn gegroeit zal ik jullie verblijen met nieuwe foto's! --------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Amnesia Blue Berry De 2 cheesjes de 2e is nog een beetje verlegen.. Dance World Special Queen Dat was het weer voor vandaag! keep ´em growing
  14. @ShopRonnie de plantjes staan ongeveer 2-3 cm van af. Inmiddels staan wel alleen de Blue Berry en Amnesia eronder. Zo daar zijn we weer na een paar dagen! De Dance World en Special Queen zijn flink gegroeid. Wel wat gestrekt omdat ze momenteel achter het raam staan.. Dance World wordt momenteel ondersteunt door een bamboe stok, en zal van de week een ventilator op haar gericht krijgen. Special Queen gaat lekker haar gang en doet haar ding. De worteltjes komen er ook alweer onder uit.. dus laten we hopen dat het binnenkort eindelijk stabiel word en niet van 25 naar 10 graden.. De Blue Berry en Amnesia staan lekker warm onder hun lampen. Amnesia heeft wel een groeiachterstand wat denk ik doordat ze te weinig licht kreeg toen de 2 andere dames er nog in stonden.. Blue Berry doet het prima. Helaas is het 2e zaadje ook niet goed ontkiemd.. Ach zo leer je wel een lesje voor de 3e x! ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------ Mevrouw Amnesia net of ze je toe lacht? Meneer/Mevrouw Blue Berry Mevrouw Dance World beetje slapjes Mevrouw Special Queen Dat was het weer voor vandaag. Ik wens iedereen een stomend weekend toe! Ik rook er alvast eentje voor jullie.
  15. Wat zien de plantjes er mooi en gezond uit! Veel succes gewenst op deze zonnige dag. GroeneKlavert
×
×
  • Create New...