Jump to content

Poisonous Poet

Members
  • Content Count

    247
  • Joined

  • Last visited

Community Reputation

0 Neutraal

About Poisonous Poet

  • Rank
    You can take my life, but you can't take my soul

Previous Fields

  • Taal / Language
    Nederlands + Engels

Contact Methods

  • Website URL
    http://
  • ICQ
    0

Profile Information

  • Gender
    Male
  • Location
    vlees en bloed
  1. Ik gebruik die van 26L. Heb altijd het liefst zo groot mogelijk, groter dan deze pasten niet in het tentje. Vandaag een week geleden dat ze de grond in gingen en ik moet zeggen dat ze niet erg hard gaan naar mijn mening. Komt denk ik omdat ik ze eerder in de grond had moeten zetten, ze waren al te ver ontkiemt. Maar goed we hebben de tijd, geen stres. Ze hebben nog niets gehad deze week alleen water met yucca. Ik ga voorzichtig aan doen met de bacto, pas over een week of 2 begin ik hiermee. Het zijn niet de scherpste foto's ooit, maarja zoveel is er toch nog niet te zien. Dit is de grootste. Groeten, PP
  2. @ 070 & GanjaMedicine Bedankt! Een paar roze toppen er tussen zou inderdaad leuk zijn. De kleintjes zijn gisteren in de potten gegaan, had niet veel langer moeten duren ook. Heb de lamp nog op 275W staan voorlopig, was even aan het kijken hoe het met de temperatuur zou gaan. Tot nu toe is alles onder controle, komt niet boven de 26 graden uit, was een beetje bang dat het te warm zou worden. Toevallig vond ik eergisteren een oude aansluiting van de afzuiging van de badkamer op zolder dus daar heb ik de afzuiging op aangesloten. De warme lucht gaat nu mooi via de schoorsteen naar buiten, perfect dus! Lekker koel voor de kleintjes, volgende week gaat de lamp gewoon op 400W. Verder niets te melden, gaat allemaal nog volgens plan. Groeten, PP
  3. Moet heel eerlijk zeggen dat ik hier nog nooit echt op gelet heb. Maar die van mij draait bijna altijd op volle toeren omdat ie eigenlijk iets te klein is. De controller zet ik meestal op 70-80% en als het dan te warm wordt gaat ie vol draaien. Maar het zou goed kunnen wat jij zegt want tussen 80 en 100% zitten natuurlijk niet veel stappen meer.
  4. @weedaholic Ik heb het er nogal stom neer gezet nu ik het terug lees inderdaad. Hij gaat dus boven die ingestelde temp op 100% werken, onder die ingestelde temp op de ingestelde waarde van je fan controller. Zoals greenstuff zegt. @kwikikweek Bedankt! Groeten, PP
  5. Jawel, maar ik heb sowieso een klote afzuiger die eigenlijk ook net iets te weinig capaciteit heeft. Ik moet eigenlijk een softbox hebben, maar goed dat is iets voor volgende ronde, het budget voor deze ronde was op... Dat oranje ding dat je in de tent ziet liggen is de thermostaat niet de fan controller, hij zit er wel op aangesloten. De thermostaat hang je in je hok op een plek waar de spiraal de temperatuur in je hok goed kan meten. Je stelt hem in met die oranje knop op bijvoorbeeld 26 graden. Wanneer die spieraal een temperatuur boven die ingestelde waarde meet gaat je afzuiger oo 100% werken, blijft de temperatuur daar onder dan op de ingestelde waarde van je fan controller (bijvoorbeeld 70%). Zo kan je hok in theorie nooit te warm worden. Wel als je een te kleine afzuiger hebt hangen, zoals ik. Dit heb ik vorige ronde ook gedaan inderdaad. In het begin ging het eigenlijk wel, maar na 2,5 week toen ik de eerste keer bacto mee gaf ging het fout. Ik wacht nu gewoon tot ze bloeien met die dressing, heb er ook buffer tablets in zitten denk dat ze daar wel genoeg aan hebben de eerste paar weken. @ Elmo en Krasi, bedankt voor de succes wensen! Groeten, PP
  6. Eindelijk, het heeft even geduurd (meer dan een half jaar) maar ik kan eindelijk weer beginnen. Helaas wegens omstandigheden al die tijd (laatste kweek ) geen plantjes kunnen zetten, tenminste, het was slimmer om het niet te doen. Maar we kunnen er weer fris tegen aan, nieuwe lamp, nieuwe EVSA, nieuwe smart pots en een nieuwe soort dus dat wordt leuk! (hoop ik ) Ik ga ze wéér proberen te scroggen, hopen dat ik het er deze keer beter vanaf breng. De dames komen in het Secret Jardin tentje van 80x80x160 onder de nieuwe 400W Gavita met EVSA. Ik ga deze ronde ook voor de eerste keer in smartpots kweken, heb hier niks dan goede verhalen over gehoord dus dit zal vast geen problemen veroorzaken. Gisteren heb ik de zaden binnen gekregen, samen met de benodigde aarde toevoegingen. Heb de zaden meteen te ontkiemen gelegd en er is nu zelfs al leven in de brouwerij! Ik heb net de aarde gemixt. Lightmix + 400g perfect start + 16g mycorrhiza + 5 buffer tablets per pot. Die GK organics ga ik later in de kweek gebruiken als topdressing. De vorige keer had ik het er meteen doorheen gedaan maar dit bleek toch wat te heftig voor de kleintjes. Schakelbordje, kan netter ik weet het, moet ook nog tegen de muur worden gehangen, maar de rookmelder hangt in ieder geval! De eerste tekenen van leven! Nou ik heb er in ieder geval weer zin in! De aarde zit nu in de potten, heb ze allemaal een litertje gegeven met wat bacto en yucca om de boel een beetje op gang te helpen. Hoop morgen of overmorgen de kleintjes erin te kunnen zetten. Groeten, PP
  7. Geen humor maar wel een prachtige serie is Romanzo Criminale. Gebaseerd op het waargebeurde verhaal van de Banda della Magliana, een groep drugsdealers die in de jaren '70 tot '90 bijna heel Rome in hun macht hadden. Het is erg meeslepend, ik heb de hele serie in minder dan een week afgekeken. Hij bestaat uit twee delen, het eerste deel duurt 833 minuten en het tweede deel 529 minuten dus het is wel een flinke serie. (bijna 23uur) Vooral het verhaal hierin is prachtig, goede Italiaanse acteurs, heel wat "kippenvel momentjes". Hij is Italiaans gesproken en alle figuren in de serie zijn gebaseerd op de echte leden van de bende.
  8. Goed, beter laat dan nooit zullen we maar zeggen... Het heeft een goeie 3 weken op het net gelegen en het zit nu ondertussen in potten. Eindgewicht was 177 gram, toch meer dan ik verwacht had om eerlijk te zijn. 177 gram wel met al het kleine spul erbij dus een goeie 150gram aan toppen. Het meeste is al weg maar ik heb natuurlijk ook wat lekkers voor mezelf bewaard! De tent staat nu op zolder, helaas nog geen groen erin. Ik zit op het moment een paar weekjes in Rotterdam dus dan zou ik niet voor mn kroost kunnen zorgen. Over 2 weken ben ik weer thuis en dan gaan we weer beginnen. Heb ook wat leuke upgrades voor de volgende ronde. Volgende verslag zal binnenkort verschijnen. Iedereen bedankt voor zijn/haar bijdragen aan mijn verslagje en hopelijk tot de volgende! Groeten, P.P.
  9. Dat verdampingsprobleem klopt inderdaad ze hebben een paar dagen veel te warm gestaan en het blad is daardoor flink aangetast. Maar die overvoeding lijkt me sterk, im geef namenlijk al 3weken geen voeding meer mee. Waaraan kon jij dit zien twitchy? @sparta: Volgende ronde waarschijnlijk sannies jack, ik wil nu wel eens een leuk gewicht uit mn tentje halen. Groeten, P.P.
  10. @Predator: Dat ga ik volgende ronde ook zeker doen, ben begonnen zonder na te denken en ja dat krijg je dan... Excuses heb een weekje over geslagen, drukdruk. Maar heb weer nieuwe foto's, vers van de pers net gemaakt. Het zullen de laatste foto's zijn van de dames in leven, volgend weekend moeten ze er aan gaan geloven. Helaas is te vroeg, zeker voor de achterste 2 maar ik ga een week weg en met dit (vochtige ) weer durf ik ze niet aan iemand anders over te laten want dan ben ik bang dat ik straks alleen rottende toppen oogst. Volgend weekend de knip-update! Groeten, P.P.
  11. Einde week 7. Tja, zo is het onder de 10graden en zo is het 34 graden in je tentje..... Ik moet echt zo snel mogelijk weg uit die garage is gewoon geen doen zo. Door de warmte wat gele bladeren gekregen dus, maar goed is niet zo erg ze moeten toch binnen 3 weken om. Topjes beginnen ergens op te lijken, leuk om de verschillen in pheno's te zien. Ik zie wel dat er per plant veel verschil in opbrengst gaat zitten. De gekleurde pheno (niet goed te zien op de foto) De 'foxtail' pheno, dit gaat de beste opbrenger worden. Onderste topjes zien er ook lekker uit! Tot de volgende! P.P.
  12. Hoe meer je aan je toppen laat zitten (bladeren, takken, wortels) hoe meer zetmeel er kan worden omgezet in suiker en hoe zoeter (lekkerder) je wiet zal smaken. Houd er wel rekening mee dat het drogen dan langer duurt, zeker met de wortels er ook nog aan want daar zit een hoop vocht in. En inderdaad zoals hierboven al staat, droge bladeren knippen is een klote werk.
  13. Aha! Bedankt GG dat wist ik niet. Ik heb er een paar keer last van gehad en toen waren ze iedere keer wit, vandaar... Groeten, P.P.
  14. Hey pip ziet er super uit man mijn complimenten, zeker als dit je eerste kweek is! Wel zou ik inderdaad wat meer water gaan geven, op de foto stonden ze ook al een tijdje droog nietwaar? Zoals andy zegt, probeer wat meer te zeven (zeg 400ml per dag) en geef wat vaker water (dus bijv. 2 x 200ml per dag) hiervan gaan ze de hoogte in en daar is het nu wel tijd voor. Succes! Groeten, P.P.
×
×
  • Create New...