Jump to content

Zuenneth

Members
  • Content Count

    42
  • Joined

  • Last visited

Community Reputation

7 Neutraal

About Zuenneth

  • Rank
    Begin z'n weg te vinden

Previous Fields

  • Taal / Language
    Nederlands + Engels
  1. Zuenneth

    Hermafrodiet?

    Arjans strawberry haze. Is dit een hermafrodiet?
  2. Hier in het diepe zuiden smeken ze om onsjes , alles is welkom hiero haha en alles voor een hoge prijs.
  3. Smaakt die nu ook echt naar aardbei? Wil hem ook graag eens proberen in mijn tentje vandaar. Heb vroeger eens strawberry haze uit de shop gehad als je die aanstak leek t net of je een aardbei was t roken! Goed rondje voor de 1e x hopen dat het bij mij ook zo gaat!
  4. Zo wat een leesvoer, super nuttig verslag . Jammer dat het niet helemaal afgemaakt is maar flyer resultaat mag er zijn!
  5. Ik was al van plan om roofmijt te bestellen hoeveel heb ik er nodig 1000? heb er voor 32 nodig aangezien een maat er ook last van heeft. Ik wou ook liever niet sprayen ivm toprot of iets dergelijks in dit stadium . Kan het kwaad om de blaadjes eraf te trekken met de meeste eitjes erop?
  6. Goedenavond ik zit met een probleem Deed net me tentje open en zag stipjes op de blaadjes Onder de blaadjes trof ik bijna alleen maar eitjes aan. Echter ik zit in week 4 van de bloei en weet niet wat ik het beste kan gebruiken in dit stadium roofmijt/floramite etc etc Heb een 600 watt lamp temp rond de 30gr Lv tussen de 50 en 60% Soort amnesia stekjes Iemand tips?
  7. Ziet er goed uit ! 2 van de 5 bij mij vertonen hetzelfde met de blaadjes bovenin alleen trekke de randjes van mij nog krom naar boven , zou ook niet weten waardoor dit komt ? Hopen dat die van mij er ook zo bijstaan over 9 dagen
  8. Ik heb ze alleen geplet tot nu toe het houd de groei enigszins tegen maar aangezien ik een week op jou achter loop zal ik maandag gaan knaken de eerste is al 103cm kan nog max 12cm erbij anders kom ik met de hoogte van de lamp on de problemen.
  9. Ik heb een 100x100 tentje met een 600 watt LUMii daar zitte ze tegen de meter en loop een week achter op jou alleen mijn tent is maar 197 hoog , heb ze ook niet getopt omdat dit mijn eerste x is en gewoon wou zien hoe de plant groeit . Had niet gedacht dt ze 5 cm per dag zoude groeien heb ze meteen op 12/12 gezet toen ik de stekjes kreeg. Ik ga morgen/straks informeren voor die celremmers Ze staan er wel egt strak bij bij jou !
  10. Ben ook benieuwd naar die celremmer die van mij groeien als kool 3-6 cm per dag Kleinste is 75 cm grootste 91 en nog heel wat weekjes te gaan
  11. Ik heb ze ook meteen niks meer gegeven sinds ik dit heb geconstateerd de grond is nu vrij droog. Het is bij een paar blaadjes gebleven en het is niet erger geworden dus hoop dt ik optijd ben geweest. Kan ik die gele blaadjes er gewoon aftrekken of gewoon laten zitten?
  12. Haha zie net dat ik een week later ben begonnen dus die van mij moeten er volgende week ook zo uitzien Hoe groot zijn die van jou nu ? Van mij zitte al op 70 cm ...
  13. Zie dit topic nu pas, heb ook amneesjes in de zelfde week als jou zien er super uit ! Keep on growing!
×
×
  • Create New...