Jump to content

Makedonce

New Members
  • Content Count

    4
  • Joined

  • Last visited

Community Reputation

0 Neutraal

About Makedonce

  • Rank
    zomaar een lid

Previous Fields

  • Taal / Language
    Nederlands + Engels
  1. Thanks voor de respons. Heb de filter vervangen voor een canlite 1500m3 en de geur is weg . Hierdoor is het geluid door de afvoerslang ook minder geworden, doordat de afzuiger minder moeite moet doen om af te zuigen. Nogmaals bedankt voor de infoto Fijne avond.
  2. Beste WF leden, Na wat gerommel met lage LV heb ik nu een ander probleem. Ik heb een kweektent van 1.2*2.4*2 met 2*600 watt hps lampen. Dit alles wordt afgezogen door een 1500kuub softbox en gefilterd door een 750kuub can-filter. Het hele setje heb ik bij een growshop vandaan die door de nieuwe wetgeving besloten heeft zijn boel te sluiten (vandaar dat ik er ook niet met mijn probleem heen kan). Hier op de forum heb ik gelezen dat het verstandig is om een afzuiger te nemen aan het aantal watts +10-15% overcapaciteit, dus daarin zit ik goed. Alleen nu ruik ik bij mijn afblaas buiten een lichte wietgeur (4de week bloei) en mijn vermoeden zegt dat mijn koolstoffilter hier te klein voor is (forum zegt 100/115% koolstoffilter). Echter kan ik mijn regelaar niet op een max % aan afzuiging instellen, wel minimaal dus zuigt deze bij een te hoge temperatuur altijd 100% af. Nou is mijn vraag ; na deze oogst wil ik mijn cli-mate regelaar vervangen voor een digitale zodat de temperatuur beter wordt geregeld , is het dan nog nodig om een 1500m3 koolstoffilter te bestellen ? Of kan dit rond de 1200 zijn ? (Ik zal dan niet meer 100% afzuigen). Alvast harstikke bedankt voor de hulp.
  3. The-Predator : mijn regelaar staat op 28 graden en dit wordt goed geregeld. Je bedoeld doorgaan met 2 lampen ipv 3? Toplaag ga ik morgenvroeg weer proberen want ze gaan zo uit. 1 slang er nog bij voor de inlaat zou geen verschil maken denk je ?
  4. Goedenmiddag medekwekers, Ik heb sinds drie weken dan eindelijk mijn eigen hokkie. Het volgende staat erin: Afzuiger 1500m3 softbox+ Bijbehorende koolstoffilter 3*600watt HPS Osram Cli-mate regelaar/dimmer 16A Ventilator Dit alles staat in een Bio-g-power tent van 1,20x2,40x2,00 Het volgende probleem speelt zich af: Ik zit nu in 2de week bloei en merk dat mijn luchtvochtigheid steeds meer zakt (momenteel op 21%). Ik heb een luchtbevochtiger gekocht die geschikt zou moeten zijn voor deze ruimte (ben bang dat het alsnog te klein is maar goed). Mijn afvoerslang die gaat naar buiten toe (254mm) dus het probleem zit hem niet daarin. Vraag me niet waarom, maar ik heb deze tent bij de shop gekocht en ben er later pas achtergekomen dat deze maar 1 inlaat heeft (160mm). Ik heb hier een slang opgezet om verse lucht uit de rest van de woning te halen. In de 'nachturen' als de planten slapen dan wordt mijn hok 55% aan luchtvochtigheid, dus ik denk dat mijn afzuiger de boosdoener is. Mijn vraag is ; kan het komen doordat de tent aardig vacuĆ¼m wordt getrokken en hierdoor de LV daalt? Is het dan wijs om er een inlaat bij te maken? (Ik heb nog een buisventilator staan voor inblaas eventueel, alleen deze maakt voor mij iets te veel herrie) of moet ik opzoek naar een luchtbevochtiger die groot genoeg moet zijn voor de ruimte ? Alvast bedankt voor de hulp
×
×
  • Create New...