Jump to content

SLH.Kweek

Members
  • Content Count

    25
  • Joined

  • Last visited

Community Reputation

0 Neutraal

About SLH.Kweek

  • Rank
    Begin z'n weg te vinden

Previous Fields

  • Taal / Language
    Nederlands + Engels
  1. @Lip het was echter nog niet helemaal duidelijk of ik binnen of buiten ging doen. Ik vind buiten mooier maar als ik te laat ben dan word het indoor. en blijft het indoor mits het goed gaat. Vandaar dat ik het goedkoop noemde, Ik bedoelde niet om alles bij de action te gaan halen hoor ^^ @hemprenaissance Klopt inderdaad, En ik was toen nog klein mijn vader had die plant. Hij zag er precies hetzelfde uit als een wiet plant. en volgensmij ahd hij het ook tussen zijn wiet gevonden. @whazzup Zoals hierboven. Dat weet ik dus niet wat voor'n plant het geweest zou moeten zijn. Maar waarom ik het bij info had gepost omdat ik zoals jullie weten er nog weinig van snap... en ik denk dat dat wel legaal is als iedereen ooit begonnen is met een 0 verstand van kweken. Ik wist nog niet of ik indoor of outdoor moest gaan doen. Het word dus micro. wegens toch wat gebrek aan geld en ruimte. En nee ik zal niet besparen op de kwaliteit maar op de grootte @Kwikikkweek dankjewel! dit is inderdaad nog geen 200euro. maar volgensmij zit hier nog niet alles bij.. maar! wel al een begin!! Dankjewel.
  2. //EDIT Onnodig quoten, leer hier hoe we het graag willen. Hmm inderdaad, TL.. hoorde dat je daar ook mee kan kweken en een stuk goedkoper ook!. Ik zat ook eens rond te kijken bij de Dutch headshop. en vond dit. TL NEON GOEDKOOP!! 4,50€ Maar is dat dan ook wel zo goed? weinig watt veel lumen.. volgensmij niet zo best
  3. Ah, Okee ik zal eens even gaan kijken bij micro kweek, Jammer. had het graag eens buiten geprobeerd! Ook ooit zoiets van een moederplant gehoord. Zou ik die niet nu kunnen planten en dat hij volgende lente lekker wat geeft? iedergeval ik ga ook eens kijken bij de micro!
  4. toevallig! ik was net jou kweek verslag aan het lezen haha, Ik snap het geheel en ook terecht! het word denk ik toch buiten! Ik ga zeker eerst even veel lezen! en dan maar eens even sparen voor wat zaadjes
  5. Klopt indoor is lastiger. maar zoals jullie allemaal weten, word het weer kouder.. nou zullen ze daar niet dood van gaan..(hoop ik) maar krijg je daar wel een beetje fatsoenlijke wiet van? of uberhaupt wel? want ik heb eens een plant gehad en die heeft het 2jaar gedaan. en geen 1x is er iets van gekomen. deed het goed in de winter en de zomer maar nooit iets gezien!
  6. Beste, Sinds ik ook last heb van de crisis wil ik proberen een beetje goedkoop mijn eigen zooi te kweken Dus wil ik zo min mogenlijk uit gaan geven (natuurlijk wel het benodigde) maar wel goedkoop. Ik zoek dus een waarschijnlijk wat laage plant.. En een creatief idee om te gaan kweken dat kan indoor of outdoor zijn. Had al een aantal dingen gezien, zoals een outdoor houten frame met wat plastic platen erop en zo gewoon de natuur zn werk laten doen. En indoor.. Tjah dat kan gewoon een goedkoop hokkie worden met wat goedkopere dingen. aleen ben ik niet zo'n specialist met de prijzen van het spul.. dus misschien zou ik daar wat hulp bij kunnen krijgen. Groet!
  7. Ja ik vind het zeker leuk om zo'n kastje te maken, Vooral als dat ook de groei verbeterd omdat het dan waarschijnlijk ook warmer zal zijn! Heeft iemand nog enig advies voor mij?
  8. Hallo! Ik ben al eens begonnen aan een indoor kweek, Kwam niet veel goeds vanaf begon met een slechte lamp. ging daarna naar een veel te hete lamp en daar lagen mijn verschroeide plantjes dan Mijn vader deed het vroeger altijd buiten, Ik dacht laat ik dat ook eens proberen! Ik zie aantal mensen die ook gewoon hokjes, Of Houten knutsel serre's maken met plastic folie.. Lijkt mij ook leuk! Ik zat te denken aan latjes van 70cm een kubisje maken, Daarna latten van 1,40 omhoog en daarmee op de helft nog eens latjes van 70cm eromheen. en dan een schuin dak Hier mijnvoorbeeld-Schets: Ik had ookal een idee van zaadjes en dat zijn: Top44. Word niet zo groot groeit redelijk snel.. dus niet al te moeilijk!
  9. Haha, Zei ik net niet dat ik lekker eigenwijs was "? Ik zie wel hoever ik kom tot mijn schuur afbrand..
  10. Hoihoi!, Ja ik heb dus net mijn Hokkie af, Gewoon een vierkante doos kan je het noemen, Ik heb een halogeen 400W, 8500Lumen. jaja, Ik ben eigenwijs toch voor halogeen gegaan Het is er wel ontzettend warm van binnen! als ik mn hokkie open doe dan zie je gewoon het water verdampen waar je bij staat daarom ook extra water.. Verder heb ik nog niet echt veel.., Moet nog een ventilator halen want door de opkomende dampen is de luchtvochtigheid HEEL erg hoog.. Metertje.. Hier een aantal fotos wel een beetje donker maar ach..:
  11. Hallo! Ik ben hier vrij nieuw op het forum, Veel rond gekeken. Nu maar eens mijn eigen hok! Ik heb 2 weken in een klein hokjes wat gekweekt.. maargoed een beginners fout met een foute lamp! dus mijn plantjes waren 10cm hoog zonder blad.. hehe Nu maar eens de boeken uit mn boeken kast gooien en er een mooi stuk hout aanvast naaien. Gate boren en ik ga zsm verder met de kweek! we zullen wel zien hoever ik kom, Maar ik hoop dat het goed gaat lukken Mijn naam, SLH.Kweek Staat voor Super Lemon Haze. Dat kweek ik nu en ik ben van plan dat verder ook altijd te gaan kweken, Smoken doe ik niet meer helaas. De ziekte van crohn steekt daar een stokje voor.. ********* Gelukkig mijn vrienden wel.. Ik hoop op een goed succes, Foto's zullen komen.
  12. Beste, Dank allen. Ik ga nu verder in de Micro fora, Bezig met mn nieuwe hok
  13. Hee hallo, Mag ik vragen hoe jij die plantjes zo laag hebt gekregen? dat lijkt mij ook wel wat! zeker ook die aardebak ipv verschillende potten
  14. Hmm.. Nee Guerilla niks voor mij haha. Verder ben ik eigenwijs en ga ik toch nog even proberen met deze hehe Ik heb zeker al wel veel gezocht naar lampen, Maar ik kom er gewoon niet uit. Ik doe het voor de leuk, En ik vind het een mooie plant. Alles wat ik oogst kan ik weer gebruiken om mijn productie te vergroten dus ik ben niet zon moeilijke kweker. Heb graag gewoon een goede en makkelijke lamp, Maar de meeste zijn ook gewoon zo duur omdat het voor echt grote kweek is.. Helaas heb ik daar de ruimte gewoon niet voor dus vind ik zo'n grote lamp ook niet nodig
×
×
  • Create New...