Jump to content

miami vice

Members
  • Content Count

    28
  • Joined

  • Last visited

Community Reputation

0 Neutraal

About miami vice

  • Rank
    Begin z'n weg te vinden
  • Birthday 03/12/1966

Previous Fields

  • Taal / Language
    Nederlands + Engels

Contact Methods

  • Website URL
    http://
  • ICQ
    0

Profile Information

  • Gender
    Male
  1. Kwam op youtube twee intresante filmpjes tegen die een heel nieuw licht geeft op het led verhaal, kijk de volgende links en laat je wel of niet overtuigen .
  2. Okay jongens bedankt voor de reacties, idee kan de prullenbak weer in als ik het zo lees. Blijft over de optie van opticlimate zelf. Had ik idd ook al van gehoord maar mij is verteld dat dat ding niet werkt boven de 20graden en aangezien ik in het zonnige zuiden vertoef lijkt mij dit dan geen optie. Weet iemand waar ik meer info kan krijgen hierover want op de bekende sites kan ik er of niks over vinden.
  3. Hallo allemaal, zit even te brainstormen met een maatje over het terugkoelen van het water uit de opti. Wij komen tot de volgende oplossing, een vrieskist waar we dan designradiatoren ( je weet wel waar je handdoekje lekker warm op word) inbouwen, vrieskist vervolgens vullen met water en antivries. Antivries in de leidingen van de opti, expansievat ertussen en gesloten systeem is geboren! Iemand hier al ervaring mee of suggesties? Gr.,
  4. Bedankt voor de reacties heren, helaas nog steeds geen stroom, had ook niet verwacht op zondag. Hoop dat maandagochtend alles opgelost is anders ga ik me echt zorgen maken...
  5. Halo, even een vraagje, heb een stroomstoring in de straat, probleem ligt bij de leverancier en kan minstens nog twee dagen duren. Vraag is nu is dit schadelijk voor mijn meisjes zo een lange nachtrust? Heb wel een noodstroompje aangelegd voor mijn afzuigers. Meisjes zijn 4 weekjes nu en willen dolgraag in de zon liggen!
  6. Heb dit probleem ook wel eens gehad. bij mij was de oorzaak te hoge dosering vertimec. Weet niet of je een bestrijdingsmiddel hebt gebruikt, zo ja moet je daar eens aan denken. gr.
  7. @Racker, ik zie in deze tekening geen kleine in/uitblaas. Wil dat zeggen dat je op deze manier geheel gesloten kunt kweken met twee ruimtes?
  8. Zal als ik jou was de buurman 20% gunnen, als ie goed kan kweken verdiend ie dat wel terug. Computers ed. is allemaal mooi spul maar geven geen zicht op ongediertes en toestand van je aarde (nat/droog). 8 weken is nl wel erg lang om weg te blijven zal dan toch tussendoor even terug vliegen als je voor de computervariant gaat, als er iets mis gaat en je stuurt niet op tijd bij kan je dat op 12 lampen een behoorlijke duit schelen.
  9. 240x550x40, ongeveer 5000 liter dus, voor de zoetbekjes hier zal ik er wat limonadesiroop bij gooien @sex n combi, locatie is spanje, zal moeilijk worden aangezien de bodem hier in het zuiden aanzienlijk opwarmt! gr,
  10. Hehe het gaat weer ergens over..... Ben er al uit, tot er een betere oplossing voorhande is word het een zwembad. Binnenbad om precies te zijn met eventueel een chiller mocht dat nodig zijn. Of het werkt laat ik hier nog wel ff weten. gr, m.v.
  11. @Racker, Ja een koelblok hoe moet ik dat zien, is dat een soort radiator? hoe werkt dat precies gr m.v.
  12. jammer, je schema klopt wel een beetje met zoals ik het in me gedachte had, denk dat ik het ga proberen met een aquariumkoeler zie wel of het lukt. iemand moet de eerste zijn toch. zal volgende maand beginnen met bouwen maak er wel een verslagje van kunnen jullie me wat bijsturen met het een en ander, 2 weten meer als 1 immers gr.
  13. @racker/tim, is het mischien een mogelijkheid om de opti met koelvloeistof te koelen in een gesloten systeem met chiller, koelt beter dan water toch? gr, miami v
  14. @Racker, Bijverwarmen is niet nodig hier, het is nu "winter" en ongeveer 19 graden s,nachts. Opvangen en afkoelen tijdens nachtperiode had ik ook al aan gedacht, heb toen een vat gevuld met warm water (40 graden) na 12 uur was het maar graden of 4 afgekoeld. zou in theorie wel kunnen maar dan met een aquariumkoeler idd alleen 3600L opvangen waar laat je dat.....ik denk vriezer in combinatie met aquariumkoeler moet het lukken alleen zal het een en ander goed op elkaar moeten afstellen, Zal ook wel water moeten bijvullen daar er toch ook water verdampt tijdens de hele ciclus lijkt mij gr, M.V. @bots, je bedoeld led? staat nog in de kinderschoenen volgens mij en die pas ik niet!
×
×
  • Create New...