Jump to content

SIWWN

Members
  • Content Count

    267
  • Joined

  • Last visited

Community Reputation

0 Neutraal

About SIWWN

  • Rank
    Kind aan huis lid

Contact Methods

  • Website URL
    http://
  • ICQ
    0
  1. //EDIT onnodig quoten, meer info? hier Rest heb ik vanmiddag effe bekeken en nog geen rot te zien gelukkig
  2. hopen dat het drogen nu ook nog meezit.. Wat wiet wat ik op m'n slaapkamer ligt te drogen is een gedeeltje beginnen te rotten, van die witte pluisjes..
  3. hoop tog wel 1,5 kilo maar ik heb geen flauw idee..we zien wel. Vandaag net voordat het ging regen de grootste en de laatste buitenplant omgehaald en al een beginnetje gemaakt met knippen niet veel toprot erin gelukkig. Alleen de balkonplantjes staan nog, gaan vandaag of morgen ook om en die ik al had geknipt staat nu ook al een dag of 4 zonder bladerdek
  4. Mag ik vragen wat je ervoor hebt gevangen p/g? En weet er iemand hoe het met wietprijzen in duitsland is? Ik weet zeker dat je je buitenwiet daar wel kan verpatsen, kon er vorig jaar 4,25p/g voor krijgen maar ik had maar genoeg voor eigengebruik jammergenoeg en aangenzien de prijzen aan het stijgen zijn. Misschien meer mensen die hun wiet in duitsland verkopen?
  5. Vandaag hele dag wezen knippen met 2 man. 9 planten geknipt (niet van die grote) lekkers plakkerige toppen en een geur pffff... : Moeten alleen de grootste plant nog knippen van de week en heb ergens anders ook nog 2 planten staan en dan nog me balkonplantjes. Verder niet heel erg veel toprot ontdekt maar wel bij elke plant een paar topjes. Planten hebben op 6 locaties gestaan en gelukkig zijn ze niet geript..vorig jaar wel had de 'buurman' de hoofdtoppen eruitgeknipt. Ik kan tot nu toe net als vorig jaar met succes terugkijken op een succesvolle guerilla kweek pic's: 1 balkonplantje alvast geknipt rest van de planten staan nog, ben ook gestopt met voeding geven en laat ze nog een weekje staan ofsow..? in de mais compact plantje toppies worteltjes damn op de kop paar takken liggend
  6. Damn... kl**tzakken! Ben net weer effe wezen kijkern naar mijn plantjes, rot begint nu toch wel goed toe te slaan Tis nu nog mooi droog dus we gaan vanavond en morgen de zooi omhakken.
  7. 2 buitenplanten van me hebben er ook last van die kleine kutvliegjes die schijtbeesten blijfen op de toppen plakken
  8. Ik heb bubblegum stekken en zitten nu in week 5 bloei en maar bij 1 plant 1 topje met rot gevonden van de 12 planten verdeeld over 4 locaties. Hoop dat ze nog een weekje of 3 een beetje fatsoenlijk kunnen blijfen staan zonder al te veel regen en dauw. Gister 1 plant met dat beetje rot versleept naar een droger plekje en voor de zekerheid een zeiltje erover gemaakt.
  9. Goed idee, IK heb alle planten ook nog steeds staan, tot nu toe vrijwel geen rot gezien, alleen bij 1 plant een topje. Zijn er nog meer mensen die nog geen last van toprot hebben? Heb al een paar takjes geknipt maar is nog lang niet rijp, wel wat bruine haren maar dat komt allemaal door het vocht. Het zonnetje schijnt hier in het oosten wel aardig nu Suc6 kwekers en nog effe wachten
  10. Heb gisteren bij 1 buitenplant rot gezien en gelijk weggehaald, rest van de planten heb ik nog geen rot gezien. Als het te erg wordt dan gaan ze om maar ik zie het nut er niet van in om nu al te gaan oogsten als er niet of nauwelijks rot inzit. Ze blijfen toch wel redelijk normaal doorbloeien ondanks het slechte weer?
  11. Ik ga volgend jaar denk ik eerst de stekken binnen onder TL opgroeien alvast en dan pas naar buiten toe (voor geurilla kweek) en zo wie zo een eigen grondmengsel maken of van de GS.. van de 40 stekken hebben net 20 het gered ofsow door slecht weer in het begin, kwamen ook pas een maand later een keer op gang.
  12. Ik laat ze zowiezo nog wel wat dagen staan, hebben pas 4 goeie weken bloei achter de rug, ik heb ook nog geen toprot gezien. Wie gaat er nog meer oogsten??
  13. Ja idd, alleen zou ik er wel meer willen neerzetten... Volgend jaar pak ik het anders aan, vroeg beginnen en eerst de stekjes binnen onder de TL voorgroeien en dan pas in de volle grond of metselkuip. Dit jaar hebben misschien 15 stekken van de 40 het overleefd in de natuur.
×
×
  • Create New...