Jump to content

Shithawk

Members
  • Content Count

    41
  • Joined

  • Last visited

Community Reputation

0 Neutraal

About Shithawk

  • Rank
    Begin z'n weg te vinden

Previous Fields

  • Taal / Language
    Nederlands + Engels

Profile Information

  • Gender
    Male
  • Location
    BE
  1. Excuseer me, beter dan deze foto's kan ik voorlopig niet. Ik heb de planten alvast wat kaler geplukt, & de grote gedieft.
  2. We zijn ongeveer aan het punt dat de verpakking van de zaden zegt dat ze oogstklaar zijn... Wat denken jullie? Groeten!
  3. Tuurlijk geef ik niet op. Als ik me niet vergis was het DCM potgrond. ideale potgrond voor elk type bonsai met extra lava voor een goede drainage en gezonde wortels met zachtwerkende organische bemesting voor een rustige en compacte groei Ik begin nu echt nieuwsgierig te worden naar het eindresultaat, waarschijnlijk zullen de cola's (het zijn er 11) niet zo groot worden als wanneer je de plant niet topt, maar doordat het er zoveel zijn vraag ik me echt af hoeveel ze nog zullen toenemen. Groeten!
  4. Elke dag een beetje breder (aan de toppen), meer sticky en beter ruikend..
  5. Sinds 11 september heb ik de lampen op 12/12 gezet. Da's nu een week of 4... En ja ongeveer 10 dagen later kwamen de eerste witte sliertjes tevoorschijn.
  6. Maar aangezien ik de laatste week moet spoelen met water, moet ik toch min of meer op voorhand weten wanneer te oogsten?
  7. Helaas heb ik niet echt een camera die knappe macro opnames kan maken.. Dit is het beste resultaat so far. Miss betere volgende week. Ik volgde tot nu toe het aantal dagen die vermeld stonden bij de zaden plus een weekje meer aangezien ik er zoveel stress op gezet heb. Maar als jullie zeggen dat dit nog langer kan dan wil ik dat gerust testen. Wat wel is, ik ben beginnen tellen vanaf de dag dat ik ze op 12/12 gezet heb, of moet ik beginnen tellen vanaf een ander moment? Bedankt voor de leuke commentaren.
  8. Terug zonder hulpstokken.. Takken zijn mooi omgebogen. Eentje is opzettelijk geknakt, maar alles voelt ondertussen terug stevig aan rondom die knak. Oja en voor de laatste keer hier en daar getopt. Edit...
  9. Hey thx voor die laatste reply! Om jullie gerust te stellen, ik ben gestopt met de planten te besproeien. Ik geloof gerust dat het niet goed is voor de planten, alleen had ik zelf de ervaring dat het net andersom werkte. Dit is de vierde kweek en ik heb dit echt wel gedaan bij de vorige 3 tot de 2de week in bloei. Nooit heb ik problemen gehad met mijn bladeren. Maar om aan te tonen dat ik best wel kan luisteren doe ik het niet meer. Dus hartelijk dank voor de tip. De bedoeling is van hier ooit een stuk beter in te worden, alleen moet ik het op dit moment doen met de middelen die ik heb. En dat is deze kast, een DIY projectje waar ik enorm veel plezier aan beleef! Dus ja dit is brika braka stijl, maar in the end heb ik ook een weedje en ik heb me er +10 weken dagelijks met kunnen amuseren. Daarvoor doe ik het. Voor de fun. Dit moet je toch wel inzien dat dit op een compleet ander niveau is dan de meesten onder jullie? Mocht het nu toch mislukken dan heb ik tenminste zelf kunnen ervaren wat er fout kan lopen en dat is zeker geen ramp want het is maar 1 pot die ik in de kast staan heb. Niemand zal zich hier slecht bij voelen, zelfs ik niet. Al doende leert men toch? Toch wil ik iedereen bedanken voor zijn inbreng in deze topic. Maar gelieve pas te lachen met mij of mijn plant wanneer de plant er ook daadwerkelijk slecht bij staat. Tot op heden is dit niet het geval. Ik ben er zelf heel erg tevreden over! Excuseer me dat ik soms wat eigenwijs overkom, maar sommige dingen, zoals de bonsai potgrond, dat wou ik gewoon eens proberen. Ook al zul je dik gelijk hebben dat dit niet de ideale grond is, toch wil ik zien wat dit geeft en ga ik ze dus nu niet gaan verpotten. Mocht blijken dat dit het stomste idee ooit was dan mag je er zeker van zijn dat ik dit nooit meer zal doen. Maar tot het zover is wil ik mijn 'bonsai' maken in 'bonsai' potgrond. Groeten.
  10. Bedankt voor die laatste reply, toch iemand die me snapt.
  11. En omdat ik er zoveel zin in had... Lollipop palooza!
  12. Foto van mijn allereerste kweek, daar zie je duidelijk op dat ik geen wereldrecords ga verbreken, maar zie je evengoed op dat mijn planten ook niet sterven door crapgrond of door te bewateren.
×
×
  • Create New...