Jump to content

Angel's Teaser

Members
  • Content Count

    40
  • Joined

  • Last visited

Community Reputation

0 Neutraal

About Angel's Teaser

  • Rank
    Begin z'n weg te vinden
  • Birthday 02/20/1984

Previous Fields

  • Taal / Language
    Nederlands + Engels

Contact Methods

  • Website URL
    http://
  • ICQ
    0

Profile Information

  • Gender
    Female
  • Location
    Aarde
  1. @ Elmo: Nee, geen foto, want mijn camera kan niet zo ver focussen. @ Amnees: Nee, bij de Formido ( doen we ook niet meer!!! ) Nou heb ik gisteren van het bedrijf waar ik de wormenmest heb gekocht wat tips gekregen en toegepast. 1 Lucifers kop eerst in de aarde 2 Wat citroensap met het gietwater mee geven Resultaat: Wortleduizendpoten gaan kapot en plantje is wat aan het opknappen!!!!! De 2 WWxBB heb ik weg kennen gooien, maar de Grapefruit x BB leeft en is aan het opknappen!!! Toch nog wat kennen redden.
  2. Edit onnodig quoten zie hier : hoe te quoten Ik heb net gegoogled en het ziet er naar uit dat het wortelduizendpoten zijn aangezien d'r geen vliegjes zijn. Alle planten waar ik de wormenmest heb gebruikt zijn besmet!!!! Ga ook het bedrijf d'rvan op de hoogte stellen!! edit: Het blijkt niet de wormenmest te zijn, maar de grond!! Ach ja, ik heb wat adviezen gekregen zoals, lucifers met de kop eerst in de grond douwen en knoflook en citroen met de gietwater mee.
  3. Sorry dat ik zolang geen update heb gemaakt! Ik ben nu 1 week op 12/12. Het gaat niet goed met de dames en ik heb een vraagje: Wat betekent het als er in de aarde van die kleine witte "wormpjes" rond krioelen?
  4. Nou het is dag 5 groei en de dames gaan goed. Temeperatuur blijft rond een lekkere 23 graden en luchtvochtigheid is 20%. Muziekje vinden ze heerlijk ( lijkt er tenminste op ) De Dames Tot de volgende update.
  5. Angel's Teaser

    Eerste Kweek

    Foto's van mijn eerste white widow x big bud kweek.
  6. Hoi, Klimaat ziet er goed en stabiel uit. Temperatuur komt niet onder de 20 graden, luchtvochtigheid blijft stabiel boven 20% en onder 25%. Het afbloeien zullen we wel zien, mensen moeten niet vergeten dat alle twee de soorten zijn Big Bud kruisingen. Ik persoonlijk heb op andere fora en op youtube goede resultaten gezien van LED's van 15W en hoger. De planten zijn alleen verhoogd tot ze overgepoot kunnen worden en daarna gaat alles in de normale opstelling. Uiteraaard hou ik iedereen op de hoogte, zal niet elke dag zijn, maar toch zeker 1 keer per week. Tot later!
  7. Update met foto's zoals ik gisteren had beloofd. De achterste dame is de Big Grapefruit. De dame rechts voorin is net vandaag tevoorschijn gekomen is nog bezig zich op te richten. Ik heb 1 foto genomen om jullie te laten zien dat die licht paarse kleur alleen een effect is van het licht. Ze hebben licht, een zacht briesje, warmte, water en een lekker muziekje op de achtergrond. Pic. nr 1 Pic. nr 2 Pic. nr 3 Zoals altijd, alle advies en tips zijn welkom. P.S.: @ Amnees: we zullen aan het eind zien wat we d'r af halen, waarschijnlijk wel genoeg om de volgende ronde door te komen. @ Henkwiet : Deze lamp doet het tot dusver heel erg goed, imo. We kijken eerst hoe het gaat en wat de opbrengst is, maar ik heb vertrouwen.
  8. Nou een kleine update over de dames: Big Grapefruit is maandag de aarde ingegaan en gisteren heeft ze haar koppie boven de aarde uitgestoken. 1 White Widow x Big Bud is dinsdag in de aarde gegaan en heeft vandaag haar koppie deruit gestoken. De andere White Widow is woensdag in de aarde gegaan en heeft haar koppie nog niet laten zien, maar dat komt nog wel!! Ze krijgen 24 uur Licht ( zoals aangeraden door Female Seeds ) en ik vind dat ze goed gaan. Morgen plaats ik de foto's, heb geen batterijen meer en kan ze nou ook niet meer kopen tot morgen. Morgen meer!!! Da's met verzend kosten meegerekend tot nu toe nog altijd een goede investering geweest!!!
  9. @erazer: Dank je @Elmo: Zoveel kost het om zo'n armatuur met een groei en bloei lamp te kopen.
  10. Heb je dan nog ergens € 80,- dat ik mag gebruiken? Want ik heb het nie
  11. Hallo allemaal, Nou de fan is gisteren binnen gekomen en is gemonteerd en we zijn aan het proefdraaien om de lampen en alles te leren kennen en om erachter te komen wat er getwekat moet worden voordat de dames erin gaan. De dames zijn gister avond in de watten gelegd en gaan lekker. @ Amnees: Wie niet waagt, die niet wint! Het is voor eigen gebruik, niet om € binnen te slepen. Tneon verbruikt qua stroom meer als deze en is ook wat duurder in aanschaf. Aangezien we onze rekeningen gewoon betalen, ai! LV blijft redelijk stabiel rond de 30% Temp is momenteel rond de 18 graden Dit alles is met fan aan, maar zonder lampen ( die worden morgen uitgeprobeerd om te kijken ) Vanavond meer pica's.
  12. @ Elmo: Disco kan alleen als je een zonnebril draagt, anders zie je niks meer!!! @ Done Bone: waarschijnlijk gaan we dat wel doen, we kijken hoe de dames het gaan doen. @ Djbroertje: we verhogen de potten aangezien dat makkelijker voor mekaar te krijgen is dan de licht verlagen. Algemene vraag: Als we wormenmest gebruiken, Waar moeten we dan extra op letten? Volgende week gaan we LOS!! Alle tips en adviezen zijn welkom.
  13. Zoals beloofd: Pica's Pica nr 1 En Pica nr 2 en Pica nr 3 en de nog te ontkiemen dames Pica nr 4 De enigste wat er nog in moet komen zijn de filters en de PC Fan en dan kan ik beginnen!! Zoals altijd tips en commentaar is altijd welkom.
  14. Sorry dat ik zo lang niks heb laten horen, maar er was een financiele tegenslag waardoor het op de achtergrond is gezet. Maar, I'M BACK en heb een paar dingen veranderd. Straks een paar pica's daarvan, nu eerst een kleine update: Zaadjes zijn WWxBB geworden ( plus 1 gratis Big Grapefruit, courtesy of Female Seeds ) Spaarlampen zijn een LED- paneel geworden Aantal leds is 225. Verbruik 14W, lumen weet ik nog niet ( als iemand het weet hoor ik het graag! ) Kippenmest is Wormenmest geworden Smartpots zijn niet doorgegaan, volgende keer misschien Een compleet andere kast!!! Nog een paar dingen doen en dan neem ik wat pica's Tot later!
  15. @ Kingkroon78 : tja......... het is wel lekker dik en isolerend, maar het is geperst hout. Maar het houdt het zoals ik het neer heb gezet en ik ben nu nog bezig met de lichtplank. Binnenkort update met pica's van de bijna compleet afgwerkte kast! . Het gaat alleen niet zo snel als ik het wil, maar je kan kwaliteit niet afraggelen hè , al is de baas er niet mee eens
×
×
  • Create New...