Jump to content

Aghori

Full member
  • Content Count

    310
  • Joined

  • Last visited

Community Reputation

0 Neutraal

About Aghori

  • Rank
    Volwaardig lid

Previous Fields

  • Taal / Language
    Nederlands + Engels

Recent Profile Visitors

322 profile views
  1. Ziet er lekker uit man behalve dat ongedierter dan lemonkush klinkt idd erg jamjam zeker met dit weertje succes!!
  2. Nice deze volg ik,voor één van mn volgende rondjes had ik dezelfde amnees gepland dus ben benieuwd Soma's nycd bevalt ook erg goed succes!!
  3. Ziet er goed uit cannabizznis lekker soortje Net zoals twinny al opmerkte is het niet aan te raden AN voeding in het vat te doen,niet dat deze problemen geeft met de blumat's zelf,maar heb gemerkt dat na een dag in het vat sommige componenten(kunnen) aanslaan(of dit een reactie is met deeltjes in het water weet ik niet).Zelfs met circulatiepompje blijft dit fenomeen zich voordoen. Dit ter info want je gaf al geen voeding in het vat succes verder!!
  4. effie weggeweest en die gaan lekker wordt een lekker rokertje
  5. Leuk knutselwerk inventief zijn doet wonderen Planten zien er stralend uit!! Ben al benieuwd,een KF ten huize elmo
  6. Stand van zaken:nog steeds geen beterschap -buis vervange door alu model -trug voeding meegegeven -verwarming wat verder van de tent geplaatst(droge lucht) vreemde verkleuring De bladeren die het meest aangetast waren sterve af advies welkom..
  7. @gw: slang gistere eruit gepleurt en vandaag vervange door een alu model,beter zeker zijn @frits bom & lostchild:is mogelijk,vandaag trug wat voeding meegegeven,heel voorzicht want spotte bij de linkse dame hier en daar een verkleurd bladpuntje thanks voor het advies gaste,weer een beetje wijzer
  8. Die gaan hard zeg wordt een mooi rondje ,jammer van die ene achterblijver .
  9. @weetje de slang zit niet rechtstreeks op de kachel,brandgevaar eh ,maar ze ligt er 25cm van. Lag want kheb ze er direct uitgepleurt ,had dit eigenlijk wel weten Herstellen die bladeren zich nog?of is de schade onheroepelijk ? @elmanito onheroepelijk verloren?na een weekje?
  10. Hoi growers, Eerst de situatie effe schetsen,2 dames(NYCD soma)in scrog,eind week 4 12/12,atami growmix elk 25l,tentje( 1x1x1,80)600w,temperatuur min.18° max 27°. Voeding AN,geef normaal 1keer per week voeding(helft vd aangegeven dosering)EC 1.0,Ph 5.8. Tensio's staan steeds tussen 100 en 150mbar. Sinds een weekje is er een vergeling merkbaar in delen van één van de dames,dacht aan een blokkage dus geef al een week enkel afgezuurd water,geen verbetering merkbaar Nu lag ik gistere in mn bed te piekeren en plots schoot het me te binnen sinds het wat kouder is heb ik een electrisch kacheltje in de kamer gezet ,deze blaast de lucht door een stuk flexibel afvoerpijp(normaal gebruikt voor afvoer dampkap)men tentje in. Zou het nu dat stuk afvoerpijp zijn dat voor vergiftiging zorgt?? Opvallend is dat de warme(giftige ?)lucht linksonder(de foto)naar binne komt,daar is de vergeling het meest merkbaar. Wat denken jullie,mogelijk of andere oorzaak ,ik word er een beetje van.
  11. dat tentje begint er uit te zien de dames genieten er duidelijk van
×
×
  • Create New...