Jump to content

struik

Members
  • Content Count

    45
  • Joined

  • Last visited

Community Reputation

0 Neutraal

About struik

  • Rank
    Begin z'n weg te vinden

Previous Fields

  • Taal / Language
    Nederlands + Engels
  1. Na het ontkiemen van mijn vrouwelijke autoflower lijken er toch echt twee worteltjes uit één zaadje te komen. Heeft iemand dit ook ooit eens meegemaakt? Of is dit typisch een verschijnsel van het gemodificeerde zaad gebeuren😑 Mocht iemand nieuwschierig zijn naar het resultaat. Graag post ik een foto. Vriendelijke groet,
  2. nieuw pictures. Ze staan er nog steeds gezond bij geen problemen mee gehad. wel een klein beetje bladluis maar daar heb ik al tegen gespoten. Het kleur verschil van het blad is duidelijk te zien als je deze foto's vergelijkt met de eerste paar. maar eerst het jongste plantje. Hier de grotere plant die staat al lekker in de bloei. ruikt heerlijk zoet /zuur Hier al top vorming. een groepsfoto.
  3. struik

    Struik's Easy Bud

    Ben weer eens begonnen met kweken, nu met Easy Bud autoflowering.
  4. Ik heb nu in een aantal weken twee keer de planten met een kleine hoeveelheid groeivoeding opgelost in water beneveld en het resultaat is erg duidelijk. mooie donker groene bladeren die strak je lucht in reiken. Planten nemen maar al te graag voeding op via hun bladeren. En de Fuchsia bloeivoeding ga ik niet gebruiken! Ik gebruik terra bloom als bloei voeding gaat erg lekker. Foto's komen er aan, groeten
  5. Jep vervelende beesjes nou eigenlijk zwaar irritant, maar wel leuke easy bud's. Ik ben erg benieuwd naar de mijne volgens mij duurt het niet lang meer dan zit de mijne ook in de bloei. Veel succes.
  6. Weer wat foto's. Wederom staan ze er nog goed bij. het mooie weer doet ze goed. Hier het jongeste plantje.
  7. nieuwe update. staan er goed bij maar het weer blijft kloten maak me er beetje zorgen over ze staan in erg vochtige grond. Wat vinden jullie van fuchsia voeding groei en bloei?? er zit in: Groeivoeding: NPK is 20-20-20 moet volgens mij 14-15-14 zijn. 20%stikstof- 20%fosfor-20%kalium. voor de rest: Boor (B.) : 0,01% koper(Cu) : 0,002% IJzer (Fe) : 0,05% Mangaan (Mn) : 0,01% Molydbeen(Mo) : 0,001% Zink (Zn) : 0,002% De bloeivoeding: NPK 10-52-10. Bloeivoeding ga ik niet gebruiken de groei voeding gebruik ik alleen bij het jongste plantje. wat ik wel wou doen is wat van de groeivoeding oplossen in water en dat over de bladeren heen nevelen. schijnt goed te kunnen. Dit dan het beste s'avonds of overdag als er weinig zon staat? Wat ik ook ga doen is maagzout kopen gewoon in supermarkt of anders bij apotheek omdat dit boordevol magnesium zit. dit is erg stimulerend voor de opname van voeding. kwekers die last hebben van paars rood achtige stammen raad ik aan om het ook te doen het is een teken van voeding gebrek. groeten Struik.
  8. DIt mag verwijdert worden. is iets fout gegaan nu staan \ze er twee keer op. sorry en bedankt groeten.
  9. De eertste witte haartjes komen al tevoorschijn. ik heb alleen een beetje blad schade door de harde regen laatst. het heeft ook erg veel geregent daardoor heb ik ze geen voeding kunnen geven en staan ze in erg natte grond. Dit is het 2e plantje.
  10. De eertste witte haartjes komen al tevoorschijn. ik heb alleen een beetje blad schade door de harde regen laatst. het heeft ook erg veel geregent daardoor heb ik ze geen voeding kunnen geven en staan ze in erg natte grond. Dit is het 2e plantje.
  11. kan ik hm nu ook nog dieper graven? nu die een stuk gegroeit is. Er wordt goed over gewaakt Op deze lenge nog in te graven tot de lob blaadjes?? dan vul ik de pot aan met grond hoef ik het plantje niet te storen. S'morgens vroeg met wat dauw op de blaadjes
  12. De foto s uploaden is gelukt Ben ook al bezig met het 2e zaadje te ontkiemen. Dit is de eerste plant
  13. Ik gebruik Terra Bloom op advies van de growshop eigenaar. Die zij dat het heel goed kon om meteen Terra Bloom te gebruiken om dat het een autoflowering plant is. Zou het nadelige gevolgen kunnen hebben ?? Ik ben echt a technisch qua computers dus zou iemand mij kunnen helpen met foto's uploaden A.u.b. Kan ik jullie ook laten zien hoe het er allemaal uit ziet.
  14. Dag mede kwekers Ik wil jullie graag op de hoogte houden van wat ik kweek dit jaar daarbij vraag ik jullie ook om adviezen. Ik heb 3 autoflowering zaadjes gekocht van het soort Easy Bud. ik ben begonnen met 1 zaadje die heb ik de 14e van mei laten ontkiemen en de 2 andere laat ik nog even wachten tot het snacht's wat warmer is en er meer zon is hoop ik. Grond die ik normaal gebruikte is een mix van fruit bomen/planten aarde die erg luchtig blijft en normale potgrond met wat hydro korrels. dit jaar kon ik geen fruit bomen/planten grond vinden dus heb ik maar biologische potgrond speciaal voor kruiden en groenten gekocht en daarbij wat hydro korrels doorheen gemixt. Voeding die ik ga gebruiken is van Plagron, Terra bloom. Ik heb de plant net overgepot naar een grotere pot. hier kan ze nu lekker in verder groeien. Ben ook al bezig met het 2e zaadje te ontkiemen. Er zullen regelmatig een foto's bij komen. alhoewel ik het niet snap om een link aan te geven voor de foto.
×
×
  • Create New...