Jump to content

GORILLA KWEKER

Members
  • Content Count

    51
  • Joined

  • Last visited

Community Reputation

0 Neutraal

About GORILLA KWEKER

  • Rank
    Hang hier wat rond lid
  • Birthday 01/20/1990

Previous Fields

  • Taal / Language
    Nederlands + Engels

Contact Methods

  • MSN
    Kajie@live.nl

Profile Information

  • Gender
    Male
  • Location
    Zuid-Holland
  1. @R. Automatic: Als ik geen zaad nodig had, dan zou ik ze natuurlijk al lang plat gestampt hebben. maar ik ben dus van plan om met het mannenlijke stuifmeel wat toppen te bevruchten van verschillende soortjes, zodat ik er volgend jaar 100 of meer op mn spot kan plaatsen er is daar namelijk ruimte zat (alleen moet ie dan dit jaar niet gevonden worden natuurlijk)
  2. Dat is inderdaad het bij ons allemaal wel bekende AD. Ik heb hiervan stukjes afgescheurd en in een klein potje geduwd en rond gedraaid zodat je een klein Kranten-Bakje krijgt. Hierin plaats je dan het gekiemde zaadje samen met wat grond. En dat was nuttig omdat? als je ze later overpot kan je ze zonder wortelschade zo met krantje en al in de grond zetten. De wortels van onze super sterke Cannabisplant zijn immers zo krachtig dat ze door de kranten heen groeien. En de oplossing voor de mannen: Zak over die kop en gaan dat kreeg ik als tip van een vriend maar vraag me af of de man dit dan overleeft of niet?? iemand ervaring? en anders neem ik hem snachts een keer mee naar een ander gebied 1,5 kilometertje verderop ik weet dat het stuifmeel dan nog steeds bij mn vrouwtjes zal komen maar 3 zaadjes per plant maak ik me niet druk over. Papa Gorilla OUT!
  3. misschien kan je er op donkere dagen een bureau lamp o.i.d. boven zetten dat zal hun strek neigingen wel verminderen en bladaanmaak doen stijgen.
  4. TIJD voor een update: Deze is onthoofd deze 2 zijn nieuw met de onthoofde in het midden dan nog een nieuwe: deze stonden er al wat eerder nu +/- 3 weken oud (waarvan linker man :S) Ziet er goed uit! maar ik hou tog meer van het vrouwelijk schoon. Ongeslachtelijk (tot nu toe) en een bijnatotaal plaatje tot nu toe: en als laatste..... de Ierdbei jongelingen. 2-3 dagen oud. Een beetje getstrekt maar dat is met opzet.
  5. GORILLA KWEKER

    Gorilla in het bos 2011!

    Eerste kweekverslag van Gorilla K. Geurilla in het bos met autoflowers en Ierdbei.
  6. in de natuur krijgen ze ook regenwater toch? mss nog wel beter dan kraanwater.
  7. Hee Ecko, je hebt veel dezelfde soortjes (lemonhaze , shiva haze en Ierdbei) dus ik ga zeker met je mee kijken om te vergelijken. K loop alleen wel een beetje op je voor, met de AF'jes dan. De Ierdbei's liggen nu 1,5 dag tussen de watten en er zijn 5 worteltjes te zien (22 zaden). K heb vandaag ook foto's gemaakt van de spot + Auto's die verschijnen een dezer dagen in het topic (ben kabeltje kwijt). Ohja en zorg dat de temperatuur niet te hoog is bij ontkiemen (te hoge temp. zou voor meer mannen zorgen ) 18 tot 24 zal wel goed zijn denk ik. SPREEK JE!
  8. dat over de mannen en de vrouwen heb je goed. maar 2,5 maand in de groei en pas zo hoog? k denk dat je ze toch in wat grotere potten had moeten zetten.
  9. Hee allemaal, Gisteren kreeg ik een pakketje binnen: 20 + 2gratis IERDBEI ZAADJES! De idiale plant voor buiten (is mij verteld). Ik heb ze net maar even in een ontkiembakje gelegd, en nu afwachten. Ik wil deze binnen laten kiemen, en dan direct naar buiten. Kan ik ze dan beter eerst laten opkomen of gewoon als ze een worteltje hebben de volle grond in? En nog een vraagje ik wil behalve DIKKE TOPPEN ook wat ZAAD kweken dus als de mannen zich laten zien pak ik een schep en verplaats ik er een paar. HOEVEEL METER moet er tussen de vrouwen en de mannen komen? meer dan 100? Dan nu foto's: yeah gelukt. nou hier zien jullie mijn Gorillagator met een paar plantjes erin, hij staat niet echt vol omdat de rest al buiten staat en nog wat bij een maat van me. nog een plaatje van de kas: en de plantjes zelf: die 2 links zijn galiameloen en varen. @tuinman: die foto's van de spot komen eraan hoor.
  10. GORILLA KWEKER

    DSC00847.JPG

    hee die heb ik ook tussen mn plantjes staan dat is toch super silver Galia x bubble meloen?
  11. thx knowledge, ik heb gelukkig een vriend die privédetective is. Hij houd je al een tijdje in de gaten en zegt dat je er wel verstand van hebt ja het gaat wel lekker ja, ik kom net terug uit het bos en ik ben erg tevreden! De 3 planten die ik er had neer gezet zijn (in mijn ogen) reuze gegroeid grootste is nu 25CM en ze zien er allemaal goed gezond uit. ik schrok wel een beetje dat ze zo hard zijn gegroeit vergeleken met vorig bezoek ik heb ook gelijk 2 nieuwe plantgaten gegraven en gevult met coco (15 liter per plantje). Hierin heb ik 2 nieuwkomertjes gezet ( een lemon auto en een shiva auto) vooral van de lemon heb ik hoge verwachtingen dit plantje groeit namelijk veel harder dan de rest en ziet er super gezond uit. ik verwacht dat hij al zn broertjes en zusje dik in gaat halen. HELAAS NOG STEEDS GEEN FOTO'S VAN DE SPOT, ik was mijn camera vergeten wel heb ik wat plaatjes geschoten van de Gorillagator en de plantjes zelf. ahum: De plantjes. wie raad wat voor soort die linker is krijgt de oogst De Gorillagator A.K.A peuterspeelzaal HIJ ZEGT: DIT SOORT AFBEELDINGEN MAG JE NIET UPLOADEN ?????????????? WEET IEMAND Hoe dit komt? Jongens en meisjes, dit was 'm tot nu toe ik hou jullie op de hoogte! PS. Always keep your/their head(s) up!
  12. Je hebt of grond gebruikt waar al een zaadje in zat. maar nog waarschijnlijker heb je een TWEELING! laat hem even staan en kijk wat het word, dan weet je het zeker succes
  13. Hoe heette dat nieuwe fenomeen waar je het over had Carpe diem? iets met go-ogle, goegel ofzo? vertel mij daar eens meer over makker,,
×
×
  • Create New...