Jump to content

jainderdaad

Members
  • Content Count

    134
  • Joined

  • Last visited

Community Reputation

0 Neutraal

About jainderdaad

  • Rank
    Kind aan huis lid
  • Birthday 10/28/1993

Previous Fields

  • Taal / Language
    Nederlands + Engels

Profile Information

  • Gender
    Male
  1. De tweede vraag begrijp je volgens mij goed. Zou ik dan moeten wachten voordat ik de pyrex schaal een tweede keer inspuit, zodat er eerst wat butaan verdampt en er plaats is voor meer?
  2. Beste mensen, Ik wil graag hasj olie gaan maken met de Honey Bee Extractor. Ik heb redelijk wat restafval van deze zomer (ongeveer 300 gram) wat ik tot bijna poeder heb gechruncd in mijn blender. Het probleem is dat de Honey Bee Extractor vrij klein is en ik hem dus sowieso minimaal wel 10 keer moet vullen om al mijn restafval te gebruiken. Nu heb ik twee vragen: - Moet ik voor elke keer dat ik de Honey Bee Extractor vul echt een hele bus butaan gebruiken? - Kan ik, als ik bijvoorbeeld de butaan en alle olie in een pyrex schaal heb gespoten, daarna hetzelfde in die schaal nog een keer doen? Het lijkt mij namelijk handig om alle hasj olie in een keer te extraheren, maar dat zou dus betekenen dat ik hetzelfde extractie proces zeker 10 keer zal moeten herhalen in dezelfde pyrex schaal. Verder heb ik al gekeken naar wat goede butaan merken zijn, maar tips zijn uiteraard welkom, want ik weet nog niet precies wat ik zal kopen. Groeten, Jainderdaad
  3. Het gaat inderdaad om de onderste bladeren, maar meer dan ik gewend ben bij vorige jaren. Nu moet ik eerlijk zeggen dat mijn planten nog nooit zo groot zijn geworden (de hoogste misschien wel 2.30m), dus misschien is het wel vrij normaal dat de onderste bladeren afsterven?
  4. Zoals te zien is op de foto's hier onder, heb ik last van gele bladeren waar ook gaten in komen. Het worden er steeds meer en ik haal regelmatig bladeren er af die bruin en dor zijn. Ik geef de bloeivoeding die ook op de foto hier onder te zien is ongeveer 1 keer per dag mee met het water dat ik via een gieter aan de planten geef. Ik doe dan een scheutje in de gieter (van 50L) wat ongeveer neerkomt op 50ml. Zou het een soort van ziekte of iets anders kunnen zijn? Of ligt het toch aan te veel of te weinig voeding?
  5. Thanks voor de reacties. Ze staan niet te nat en hebben gaten onderin de emmers. De aarde was vrij goedkoop en ik heb ze maar 2 of 3 keer wat voeding gegeven, dus ik ga nog even wat groeivoeding kopen. Ze zijn inderdaad relatief groot kijkend naar de emmers, dus dan zullen ze ook meer voeding nodig hebben dan normaal.
  6. Hallo, Zoals op de bovenstaande foto's is te zien heb ik last van gele bladeren op mijn wietplanten. Het zijn passion1 en AMS planten. Normaliter zie ik dit niet als een groot probleem bij mijn planten maar ik heb het gevoel dat het steeds erger wordt. Ik ga overigens een week op vakantie en dan worden mijn planten door iemand anders in de gaten gehouden die er minder verstand van heeft dus ik wil het probleem snel oplossen. De planten krijgen genoeg water en licht. Daarnaast zitten ze in potten van 20 liter, dus het lijkt me dat redelijk aan hun voeding kunnen komen. Een van de planten zit in een iets kleinere pot van ongeveer 15 liter en bij deze plant zijn de gele bladeren het ergst. Iemand enig idee over mogelijke oorzaken van dit probleem?
  7. onze fd's lijken idd erg veel op elkaar en de rest van je planten zien er ook goed uit!
  8. Ze zijn al mooi in de bloei: Dit is de Royal Dwarf, zou die al afgebloeid zijn? (bijna alle haartjes zijn al bruin)
  9. Echt vet al die positieve verhalen over frisian dew, nu maar hopen dat ze bij mij ook zo mooi worden!
  10. Het gaat goed met mijn plantjes! En ze zijn al in de bloei, maar helaas zijn ze nog maar rond de 30 centimeter hoog. Dit is de (volgens mij, ik ben het namelijk naamkaartje kwijtgeraakt) Royal Dwarf: Grootste ak in de grootste pot: Planten verplaatst, want als ze gaan stinken mochten ze van mijn ouwe niet meer op het terras staan. Ik weet niet of deze plek ideaal is want er groeit wel wat mos, hoewel er ook brandnetels groeien.
×
×
  • Create New...